Beszerzési útmutató a STILL GmbH. beszállítóinak

Eddigi és jövőbeni beszállítóival történő üzlettársi és megbízható együttműködés érdekében a STILL cég követelmény jegyzéket állított össze. Ennek alapját az képezi, hogy a szolgáltatás és ellenszolgáltatás, az esély és a kockázat kiegyensúlyozott viszonyt alkot egymással. Beszerzési stratégiánk alapja: Ama magasszintű követelmény, amelyet a STILL cég beszerzési részlege a beszállítóktól és terméküktől megkövetel, ugyanaz, amit a mi ügyfeleink követelnek meg tőlünk, gyártmányainktól.

A STILL anyagbeszerző részlege beszállítóit a minőség, a szolgáltatás (határidőre történő teljesítés és segítségnyújtás műszaki fejlesztésben) valamint költségoptimalizálás szemszögéből nézve választja ki, akik mindig érdeklődést tanúsítanak cégünkkel hosszútávú együttműködés iránt.

Mivel a velünk szemben támasztott követelmény rövid határidőben és a piaci követelményekhez való gyors alkalmazkodóképességben nyilvánul meg, mi magunk is rugalmasságot és átlagon felüli alkalmazkodóképességet várunk el beszállítóinktól.

Stratégia

Stratégia

Feladata teljesítése érdekében cégünk anyagbeszerző részlege beszállítóink segítségére van utalva.

Stratégia

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ajánlatot kérne? Lépjen kapcsolatba velünk.

Ajánlatkérés

Árucsoportok

Árucsoportok

Ha az alábbi terméket vagy árucsoportot szállítaná, és cégünk magasszintű minőségi- és jövedelmezőségi követelményét teljesítené.

Árucsoportok

Együttműködés

Együttműködés

A teljes értékelőállító láncolat optimalizálása végett a STILL integrált beszállítói rendszert alkalmaz.

Együttműködés