A 2017-es év hatékonysági bajnoka

STILL RX 70 2,0 - 3,5 t meghosszabbított garanciával

Hatékonyabb mint valaha - a STILL RX 70-20/35.

Teljesen biztosak vagyunk – az RX 70-20/35 a mi hatékonysági bajnokunk a belső égésű motorral rendelkező targoncák között.

Kezet rá! Használja ki az ígért teljesítményt.

Garancia meghosszabbítást adunk 3 évre az egész hajtásláncra*.

Az akció 2018. május 31-ig érvényes

Ajánlatkérés az RX 70 20/35-höz meghosszabbított garanciával

A személyes tanácsadója rendelkezésére áll.

Telefon: 34 573 211

Miért jobb most az RX 70 20/35 berendezésünk, mint azelőtt:

A STILL RX 70-20/35 új mértékeket állít fel: az új, modern dizájn mellet az RX 70-20/35 egy vonzó komplett csomag sok fejlesztéssel megtűzdelve:

  • Teljesítmény frissítés: a hibrid energia optimális kihasználása.
  • Most 2-tonnás jármű kiszerelésben is: LSP 600-al.
  • A vezetési teljesítmény optimalizálása: fokozott tengelytáv a jobb stabilitás érdekében.
  • Új kommunikációs interfész: rádió USB-vel és bluetooth kihangosító.


Több mint tíz éve az RX 70-20/35 a hatékonyság bajnoka a belső égésű motorral ellátott targoncák között. A csak 2,5 liter/üzemóra üzemanyag fogyasztással a saját osztálya leggazdaságosabb és a legkörnyezetbarátabb targoncája.

A hibrid technológia mellett a bevált hidraulikus változó teljesítményű szivattyú is jelentős mértékben hozzájárul az üzemanyag fogyasztánásak csökkentéséhez. Az individuálisan beállítható menet és emelés teljesítmény ezen kívül lehetővé teszi az egyéni alkalmazkodást a mindenkori felhasználási feltételekhez. Intelligens, hatékony és környezetbarát - ez az RX 70.

Az RX 70 tökéletesen megfelel a gyors és fordulékony kültéri áruszállításnak. Még a nehéz, állandóan változó időjárási körülmények sem jelentenek akadályt - a vezetőt tökéletes védi a megfelelő nagyságú kabin.

Nagyon erős - több mint 10 éve a csúcson

Az RX 70-20/35 a 2,0 - 3,5 tonna teherbírásával az erő, pontosság, ergonómia, tömörség, biztonság és környezeti felellőség egyedülálló kifejezése:

  • Dízel-elektromos meghajtás hibridtechnológiával: a belső égésű és az elektromos meghajtású motor az RX 70-et a 2,5 l/üzemóra fogyasztásával (a VDI 2198 új szerint) az egész világon az első pozícióba helyezi a takarékosság területén. Egyszerre egyesíti az erős belső égésű motor előnyeit az elektromos targonca érzékenységével. A végeredmény: erőteljes, pontos és energiatakarékos munka.
  • Nagyon stabil vezetési teljesítmény: a jármű nagyon alacsony súlypontja biztonság szériakivitelben – safety by nature.
  • Kivételesen jó láthatóság: az ADAC vizsgálati módszer nyertesénél minden apróságra odafigyeltek, emelt első szélvédő, alacsonyan elhelyezett armatúra, szabad kilátást biztosító emelőoszlop és nagy ablak a védőtetőn.
  • Kompakt, mozgékony és erőteljes: a rövid ellensúlynak, a kompakt kialakításnak és a közvetlen kormányzási reakciónak hála az RX 70 a legszűkösebb helyen is biztonságosan és hatékonyan tud mozogni.
  • Blue-Q hatékonysági üzemmód: akár 10 %-os energia megtakarítás egy gombnyomással.

STILL 360°-os nézetben


További információk az RX 70 2,0 – 3,5 t targoncákról elérhetők a Termékek oldalon
RX 70 2,0 - 3,5 t

* Tartalmazza: hajtómotor, differenciálmű- és kerék meghajtás, hajtótengely, generátor, konverter, áramátalakító és a tápegység modul. Max. 3000 "effektív" üzemóra (menet és emelés). Az akció 2018. május 31-ig érvényes.