A RAKTÁRI VÉGREHAJTÓK

Az új EXH-SF és EXD-SF raklapszállítók

Az erős páros a raktárban

Hogy Ön könnyedén vehesse a mindennapok kihívásait.

A raktár több, mint csak a munkahelyünk. A sikereink helyszíne is az áruk egyre hatékonyabb célba juttatása során. Azonban törekvéseinket gyakran teszik próbára váratlan akadályok.

Erős párosunk, az EXH-SF alacsony emelésű, és az EXD-SF dupla raklapos raklapszállítók hatalmas segítséget nyújthatnak Önnek a napi kihívások egyszerű kezelésében. Nagy a teherbírásuk révén az árukezelési teljesítményük rendkívüli, rámpákon is dinamikusan tud haladni velük. Kompakt kialakításuk és intelligens vezetési segédrendszereik miatt is egyértelműen kiemelkednek a mezőnyből. A célunk a két géppel nyilvánvaló: támogatni Önt a raktározási feladatok során jelentkező kihívások könnyed teljesítésében!

Egyenetlen talajviszonyok? Rámpás közlekedés? Gyors szállítást igénylő nehéz terhek? A raktári végrehajtók elsimítják Önnek az utat.

Győződjön meg róla a saját szemével!


Kiemelkedő tulajdonságok

EXD-SF

Mindig két raklappal a mezőny előtt!

  • Nagy árukezelési teljesítmény az igen magas 10 km/h sebességnek és a 2.500 kg maximális teherbírásának köszönhetően
  • Fáradtságmentes munkavégzés a pneumatikus csillapítású vezetőállásnak és a fedélzeti kompresszornak köszönhetően
  • Otthonosan a rámpákon is: kitűnő tapadóerő a hidraulikus lengéscsillapítású görgős kerekek révén
  • A biztonságos és optimális áruszállításról a Dynamic Drive Control funkció gondoskodik, amely dinamikusan mindig hozzáigazítja a menetsebességet az aktuális körülményekhez

EXH-SF

Villámgyors és kompakt

  • Kiemelkedő árukezelési teljesítmény: 14 km/h sebesség és 2.500 kg maximális teherbírás
  • Hátkímélő a vezető számára: párnázott vezetőállás, mely a gépkezelő testmagasságához igazítható, beépített kompresszorral és állítható oldalvédőkkel
  • Dinamikus rámpás közlekedés: kitűnő tapadóerő a hidraulikus lengéscsillapítású görgős kerekek révén
  • Folyamatos készenlét: a különböző méretű akkumulátoroknak és a Li-Ion technológiának köszönhetően a több műszakos használat sem jelent problémát
Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Jellemzők és előnyök


Alkalmazások

A kompakt méreteinek és rendkívüli kezelhetőségnek köszönhetően keskenyebb közlekedőfolyosók létesíthetők. Az EXH-SF 25 keskenyebb, mint egy Euro raklap hosszában, emiatt kimagaslóan könnyen kezelhető a tehergépkocsik rámpás ki- és berakodásakor.

Dinamikusan a rámpákon

Kivételes hatékonyság

Az 5 kerekes alvázának és az akár 2.000 kg teherbírásának köszönhetően az EXD-SF 20 könnyedén szállítja az árut még rámpákon is.

Szeretné, ha az Öné lenne a leggyorsabb gép a piacon? Válassza az EXH-SF 25 modellt! Az EXH-SF 25 akár 14 km/h-s csúcssebességet is képes elérni. Ráadásul Ön ezzel a géppel akár 2.500 kg-os rakományt is könnyen mozgathat bázisemelésen. Ideális megoldást jelent tehergépkocsik rámpás ki- és berakodására.

Kivételes hatékonyság

Optimális raktárhely kihasználtság

Az Ön számára akár 2.000 kg-os rakomány szállítása is egyszerű lesz bázisemelésen az EXD-SF 20 segítségével. Az EXD-SF akár óránkénti 154 t kapacitást is képes nyújtani. Ideális megoldást jelent tehergépkocsik rakodórámpás ki- és berakodására.

A kompakt méreteinek és rendkívüli kezelhetőségnek köszönhetően keskenyebb közlekedőfolyosók létesíthetők. Az EXH-SF 25 keskenyebb, mint egy Euro raklap hosszában, emiatt kimagaslóan könnyen kezelhető a tehergépkocsik rámpás ki- és berakodásakor.

Lépjen velünk kapcsolatba


Modellek áttekintése

Minta
max. teherbírás* (kg)
max. emelési magasság (mm)
Menetsebesség (km/h)
Akkumulátor feszültség (V)
EXD-SF 20 / Li-Ion 2.000 2924 10.0 24
EXH-SF 20 / Li-Ion 2.000 125 10.0 24
EXH-SF 25 / Li-Ion 2.500 125 14.0 24

Letöltések


Lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolat

További információkért vagy kérdéseivel, kérjük lépjen kapcsolatba szakembereinkkel.

+36 34 573 211

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.