STILL Webinárium

Első a biztonság

TÉMA

Szállítójárművek biztonságos üzemeltetése a raktárban

Okos megoldások a balesetek és károk megelőzésére

A raktár hatékony működése nagymértékben függ a logisztikai folyamatok biztonságától és megbízhatóságától. Ebben az összefüggésben a biztonság különös jelentőséggel bír.

Ahol emberek és gépek keresztezhetik egymás útját, ott veszélyes helyzetek alakulhatnak ki. A kockázatok azonosítása és minimalizálása, valamint a szállítójárművek, berendezések és áruk károsodásának megelőzése érdekében biztonsági megoldások egész sora áll rendelkezésre.

A szállítójárművek biztonságával foglalkozó szakértőink elmagyarázzák, hogy mik ezek a megoldások és mire szolgálnak.

Szeretettel várunk mindenkit! Maradjon biztonságban!


Webinárium rögzítése

Növelje biztonságot a raktárlogisztikai folyamatok üzemeltetésében! Áttekintés az innovatív biztonsági megoldásokról és azok alkalmazásairól.

A biztonsági megoldások lehetőségei változatosak és kiterjednek olyan intelligens rendszerekre, szoftveralkalmazásokra, amelyek észlelik a veszélyeket, és proaktív módon ellensúlyozzák a károk és balesetek lehetséges okait.

Ismerje meg a legfrissebb praktikákat arról, hol és hogyan javíthatja a raktár biztonságát. Szakértőink bemutatják a különböző raktárlogisztikai folyamatok munkakörnyezetéhez kapcsolódó jelenlegi biztonsági megoldásokat, valamint azok hatásait a kockázatok elkerülésére és a veszélyek megelőzésére egyaránt.

A tartalom mélysége és tartalma ellenére elegendő idő lesz arra, hogy élőben válaszoljunk a témával kapcsolatos kérdéseire.

 

Letöltések

 

Kapcsolatfelvétel

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.