Egészség és biztonság mindenek előtt

STILL. Raklapnyi intézkedést hoztunk.

Információk a koronavírusról

Általános információ ügyfeleink számára, hogy milyen intézkedéseket hozott a STILL az üzleti működésének biztosításához.

A Covid-19 világjárvány gyors elterjedése komoly kihívást jelent mindannyiunk számára. Ezért szükségesnek érezzük, hogy tájékoztassuk Önt arról, hogy milyen lépéseket tettünk szolgáltatásaink fenntartása, védelme, valamint ügyfeleink, alkalmazottaink és üzleti partnereink egészségének védelme érdekében.

Továbbra is látogatják-e a STILL munkatársai az ügyfeleiket?

Fenntartjuk a lehető legjobb támogatást ügyfeleink és partnereink felé, munkatársaink bármikor elérhetők az Ön számára. A megbeszéléseket digitális kommunikációs csatornákon keresztül bonyolítjuk annak érdekében, hogy csökkentsük a közvetlen fizikai kapcsolatokat (a neves egészségügyi szervezetek ajánlásainak megfelelően). A hivatalosan kockázati területnek minősített régiókban a munkavállalóink, ügyfeleink és partnereink közötti személyes találkozókat átmenetileg kerülni kell.

A korábban egyeztetett karbantartási és szerviz időpontok továbbra is érvényesek?

Mindig igyekszünk megbízható partnere lenni Önnek. Ezért technikusaink ezekben a kihívásokkal teli időszakban is biztosítják Önnél a zavartalan szerviz hátteret. Garantáljuk Önnek, hogy a szolgáltatási szerződéses foglalt kötelezettségeinket most is teljesítjük. Az alkatrészellátás folyamatos, technikusaink rendelkezésére áll a karbantartások és javítások elvégzéséhez minden eszköz, optimálisan már az első látogatásuk során. Szerviztechnikusaink számára előírtuk, hogy látogatás előtt tájékozódjanak a biztonsági intézkedésekről, amelyeket az Önök vállalatánál aktuálisan bevezettek, és ennek megfelelően járjanak el. Munkatársaink és ügyfeleink védelme érdekében megpróbáljuk a szerviz vonatkozású feladatokat összekapcsolni, így elkerülhető, hogy rövid időn belül több látogatást kelljen tennünk Önöknél.

Milyen belső intézkedéseket hoztunk a munkaerő védelme és a szolgáltatásaink fenntartása érdekében?

A STILL gyorsan, határozottan és átfogóan reagált a Covid-19 terjedésére. Kezdve a higiéniai intézkedések széles körű kommunikációjával és közvetlen kapcsolattartási szabályok bevezetésével (olyan neves egészségügyi szervezetek, mint a WHO ajánlásai alapján), központi és helyi válságkezelő csoportok megalakításával, valamint az összes nem létfontosságú üzleti út és személyes találkozó felfüggesztésével mindent megteszünk, hogy megvédjük alkalmazottainkat, ügyfeleinket és üzleti partnereinket, valamint az üzleti tevékenységünket. Egy erre a célra létrehozott információs oldal, és folyamatos, proaktív email kommunikáció révén biztosítjuk, hogy mindenki számára elérhetők legyenek a legfrissebb információk, és így most is elérhető legyen minden alkalmazottunk az Ön számára.