STILL webinárium

Energiarendszerek a költséghatékony és fenntartható intralogisztikáért

TÉMA

Az energiarendszerek tesztelése

Az intralogisztikában az energiafelhasználás és -fogyasztás kulcsfontosságú tényező a beruházási és üzemeltetési költségek kiszámításánál. A költséghatékony és eredményes munkavégzés érdekében ezért kulcsfontosságú az adott szállítási folyamatokhoz megfelelő energiarendszer meghatározása.
Tudja meg, hogy miért lehet még szerepe a jövőben a jól bevált ólom-sav akkumulátornak, miért kínál a lítium-ion technológia sok megtakarítási lehetőséget, és miért nyit új távlatokat az üzemanyagcella a fenntarthatóság és a költséghatékonyság tekintetében.

Ha szeretné felturbózni az energiarendszerekkel kapcsolatos ismereteit, regisztráljon most. Szeretettel várjuk Önt!


Webinárium rögzítése

Akár az ólomsav, akár a lítium-ion vagy a hidrogén iránt érdeklődik, ezen a webináriumon szakértőink megismertetik Önnel a rendszereket, hogy megkönnyítsék Önnek az értékes energiaforrás fenntartható és költséghatékony felhasználása felé vezető optimális út megkezdését.

Ennek érdekében többek között az intralogisztikai és energetikai szakértők elmagyarázzák:

  • Hogyan hat az energiarendszer kiválasztása az infrastruktúrára és a raktár energiaigényére,
  • Hogy megvalósítható-e és milyen mértékben a targoncák rugalmas rendelkezésre állása, amely egyszerre jó teljesítményű és gazdaságilag is hatékony,
  • Hogyan kerülhetők el a költséges terheléscsúcsok, és milyen szerepet játszhatnak ezen a területen az intelligens töltők,
  • milyen mértékben határozza meg a szállítási folyamat az energiarendszer kiválasztását.
 

Letöltések

 

Kapcsolatfelvétel

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.