Élvezze ki teljesen az RX 60 másodperceket.

Használja ki jól az idejét. Az új STILL RX 60.

Helyezkedjen el kényelmesen az új STILL RX 60 targoncában és érezze, ahogy szíve gyorsabban ver, amint az időmérő ketyegni kezd. Mivel az intralogisztikai folyamatok hatékonyságát ma már másodpercekben mérjük, Önnek a mi izomgépünkre van szüksége, ha szeretné jól kihasználni az idejét. A legelső pillanattól fogva garantáltan megtalálja ebben a gépben az erő, az ergonómia, az irányíthatóság és energiahatékonyság izgalmas egyensúlyát. Az RX 60-25 / 35 teljesítménye nem egyszerűen csak jó – a kategóriájában az egyik legjobb: Ön 258 tonnát mozgathat mindössze 3.600 másodperc alatt ezzel az elektromos targoncával. Élvezze a szabadságot, amit az egy akkumulátor töltéssel megtehető legnagyobb távolság nyújt Önnek: 32.400 másodperc folyamatos anyagmozgatás megállás nélkül. Élvezze az elképzelhető legjobb vezetőfülke kényelmét: tökéletesen elrendezett kezelőelemek, tágas lábtér, lenyűgöző panorámakilátás és az egyedülálló STILL Easy Control smart-computer. Ezzel a targoncával Ön bármikor egy kattintásnyira van a kedvenc teljesítmény funkcióitól, bármikor egyetlen pillanat alatt megnézheti a szükséges teljesítménymutatókat. Ideje a szabványokat újraírni: elvezze ki teljesen az RX 60 másodperceket.

  • Egyedülálló teljesítmény: osztályában a legnagyobb forgási sebesség

  • Maximális rendelkezésre állás: legnagyobb hatótávolság egy akkumulátor töltéssel

  • Legjobb munkahely: tágas vezetőfülke a STILL Easy Control smart-computerrel
Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

A gyorsító erő - Eljött az új bajnok ideje


Teljesítmény

A valaha volt legjobb teljesítmény.

Kihívások tornyosulnak Ön előtt? Ne pazarolja tovább az idejét! Egyetlen másik villástargonca sem teszi Önnek lehetőve, hogy több árut mozgasson rövidebb idő alatt. Az új RX 60 az osztályában a legnagyobb forgási sebességgel rendelkező eszköz. Akár magasra, akár nagy távolságban, vagy ha mindkét irányban kell árut mozgatnia, az izomgépünk segít Önnek értékes másodperceket megtakarítani. Az RX 60 ereje precízen irányítás alatt tartható, így biztosan rekordidő alatt jut célba az áru. Olyan körülmények között fejlesztettük és terveztük, melyek megkövetelték tőlünk, hogy nagyot álmodjunk.

258 tonna 3.600 másodperc alatt

3.600 felvillanyozó másodperc mialatt 258 tonnát szállít 200 méter távolságra. Élvezze az RX 60 kategóriájában kiemelkedő forgási sebességét!

7.4 méter 11 másodperc alatt

11 felvillanyozó másodperc mialatt 3,5 tonnát emel 7,4 méter magasságba. Használja ki az RX 60 kivételes precizitását a legkiélezettebb helyzetekben is.

Készen áll olyan felvillanyozó teljesítményre, amely egyetlen másodpercre sem inog meg?

Tekintse meg az RX 60 műszaki adatlapját további részletekért, és vegye már most igénybe ingyenes konzultációnkat, ha mihamarabb szeretné kipróbálni az új izomgépünket.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Rendelkezésre állás

Az új rekorder csak egy kéznyújtásra Öntől.

Erő = a tömeg szorozva a gyorsulással. Ehhez mi most a kitartást is hozzáadjuk Önnek. Hiszen mi értelme lenne a kiemelkedő forgási sebességnek, ha nem számíthatna rá a teljes műszak alatt? Élvezze az új RX 60 által kínált kivételes menetidőt: a kategóriájában egyedülálló 8 órányi működést rátöltés nélkül. Sőt, értékes másodperceket nyerhet a gyorsindítás funkcióval, mert az izomgépünk egy gombnyomásra üzemkész, amint a vezető beül.

Startoljon 0.5 másodperc alatt!

Mindössze fél felvillanyozó másodperc alatt indulásra kész az új RX 60. Ön még csak épp elhelyezkedett, de izomgépünk már haladna.

Készen áll olyan felvillanyozó tempóra, amely egyetlen másodpercig sem várakoztatja Önt?

Tekintse meg az RX 60 műszaki adatlapját további részletekért, és vegye már most igénybe ingyenes konzultációnkat, ha mihamarabb szeretné kipróbálni az új izomgépünket.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Ergonómia

A legjobb munkaállomás - vitán felül.

A címsor önmagáért beszél, de bízzon bennünk, amikor azt kérjük Öntől, hogy tapasztalja meg saját maga, hogy bizonyságot nyerjen. A nagyméretű lábtér, a tökéletesen elrendezett kezelőelemek és a felülmúlhatatlan panoráma kilátás miatt az új RX 60 kezelőfülkéjénél szinte lehetetlen jobbat alkotni. Ráadásul folyamatosan az Ön rendelkezésére áll a STILL Easy Control smart-computer, amely rövid idő alatt nélkülözhetetlen segítőjévé válik.

Kényelem egy másodperc alatt

Már rögtön az első másodperc felvillanyozza Önt, de ez még csak a kezdet. Élvezze az elképzelhető legkényelmesebb vezetőfülke előnyeit.

Minden FOLYAMATOS kontroll alatt.

A STILL Easy Control smart-computer másodpercek alatt felvillanyozza Önt. Az irányítás az Ön kezében van, az Ön számára legfontosabb teljesítménymutatók egy kattintással elérhetők, és az összes gépinformáció is egyetlen másodperc alatt.

Készen áll olyan felvillanyozó ergonómiára, amely nem keres kompromisszumokat?

Tekintse meg az RX 60 műszaki adatlapját további részletekért, és vegye már most igénybe ingyenes konzultációnkat, ha mihamarabb szeretné kipróbálni az új izomgépünket.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Alkalmazás képek

Dinamikusan az emelkedőkön

Teljes gázzal le és fel? Gyerekjáték az RX 60 számára! 2.500 kg rakománnyal és 10%-os emelkedőn izomgépünk egy óra alatt tízszer képes megtenni 610 métert. Sőt, mindezt kiváló látási viszonyok között a kifinomult kialakítású új emelőoszlopnak köszönhetően.

Otthonosan kül- és beltéren

Akár raktárban, akár a szabadban, ez a sokoldalú eszköz ideális megoldás bármilyen anyagmozgatási feladatra bármely iparágban. A kiemelkedő akkumulátor kapacitásának és az oldalsó akkumulátorcserének köszönhetően az RX 60 optimális akár több műszakos használatra is.

Milliméteres pontossággal

Az árut mostantól egész szorosan tárolhatja, ami egyszerű lesz a targonca rendkívül érzékeny hidraulikájának köszönhetően. Ráadásul a megnövelt teljesítményű RX 60-25 / 35 modellekkel Ön képes lesz dinamikusabban emelni és gyorsítani, mint korábban.

Mindig jó társaságban

Nem számít, hogy milyen kihívással kell szembenéznie, a széles választéknak köszönhetően az RX 60-as sorozat mindig a jó megoldást kínálja Önnek. A megfelelő modellt tudjuk kínálni Önnek bármilyen alkalmazáshoz, a számos felszereltségi opció és kiegészítő révén pontosan az Ön igényeire szabva.

Kemény burok, de kényelmes belső

Dőljön hátra és élvezze a kényelmet már az indulásnál. A légrugós vezetőülés számos kényelmi funkciójával igazi ergonómiai élmény. Emellett a tágas vezetőfülke számos tárolóhelyet is kínál Önnek. Az Easy Control révén az Ön számára legfontosabb teljesítménymutatók egy kattintással elérhetők, és az összes gépinformáció is egyetlen másodperc alatt.

Fürgén a legszűkebb helyeken is

Ütközések kizárva! A szűk helyek sem jelentenek problémát a rendkívül csekély fordulási sugárnak köszönhetően. A targonca kompakt méretei és a rendkívül könnyű irányíthatóság révén Önnek lehetősége van egészen keskeny folyosószélességeket kialakítani.

Egy gép számos opcióval

A négyvillás adaptertől és konténer borítótól, egészen a papírhenger fogóig és a villapozícionálóig, könnyedén az Ön igényeire szabhatja az RX 60-as modellünket.


Modell áttekintése

Modell Emelési kapacitás (kg) Emelési magasság max. (mm) Menetsebesség max. (km/h) Akkumulátor feszültség (V)
RX 60-25 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25/600 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25L / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25L/600 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-30 / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-30L / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-30L/600 / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-35L / Li-Ion 3.500 7.390 20 80

Letöltések


Lépjen velünk kapcsolatba!

Űrlap kitöltése

Kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Hívjon minket telefonon!

A leggyorsabb módja, hogy szakértőnkkel egyeztethessen.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
Experience Your RX 60 seconds!