A STILL polcrendszerek:

Szabvány szerint integrálva – a legnagyobb hatékonyságot biztosítják

Az optimális tervezés javítja a munkafolyamatokat a raktárban és csökkenti az átfutási időket. A megfelelő járművekkel és egyéb rendszerelemekkel, például az MMS.i rendszerrel kombinálva még tovább nőhet a rendszer hatékonysága.

A legmodernebb gyártástechnológia és a gyártás minden területét átfogó elismerten magas színvonalú STILL minőségbiztosítási rendszer garantálja a magas minőségi szintet. Ehhez társul a gyors és egyszerű szerelés nyújtotta megnövelt rugalmasság. A rendszerelemek tetszés szrinti kombinálhatósága és a polctartozékok széles választéka, az egyedi méretekben, kivitelben, festéssel és biztonságtechnikai elemekkel felszerelt változatban kapható polcrendszerek teszik teljessé a rendszert.

Nálunk mindent megkaphat!

Mindegy, hogy keskeny folyosós, széles folyosós raktárt, magasraktárt, vagy palettamozgtó rendszereket tervez-e, a STILL sokéves szakmai és gyakorlati tapasztalata és tudása a hasznára válhat abban, hogy az egyes részterületeket összehangolva és a folyamatoakat optimalizálva teljes mértékben kihasználja a raktárban rejlő lehetőségeket.