Racking rendszerek Konzolos állványrendszer

Pontosan az Ön igényei szerint készült

  • A terjedelmes és hosszú áruk rendezett és áttekinthető tárolása
  • A raktárterület és az építménymagasság optimális kihasználása
  • Optimális és közvetlen hozzáférés az árukhoz
  • Kültéri használatra tervezett kialakítás, tető- és falburkolattal
  • Alkalmas könnyű és nagyon nehéz rakományok tárolására

Elsősorban hosszú termékeket és terjedelmes árukat, pl. csöveket, lemezeket, deszkákat és rudakat szeretne tárolni? Ha igen, akkor feltétlenül nézze meg alaposan a STILL konzolos állványait. Kialakításának köszönhetően ez az állványtípus lehetőséget kínál a különböző méretű áruk rendezett tárolására.

Kapcsolatfelvétel

Szeretne többet megtudni? További információkért lépjen kapcsolatba velünk.

+36 34 573 211

Kérelem a következő címre: Konzolos állványrendszer

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

A konzolos állvány szerkezete

A konzolos állvány állványállványokból és konzolokból áll. Az állványállvány magából az állványból, az állványlábakból, a hosszirányú csatlakozókból és legalább egy átlós merevítőből áll. A konzolok az állványállványhoz vannak csavarozva.


Konzolos állványok - alkatrészek

Állványállvány állványlábbal

A konzolos állvány fő alkotóeleme az egy- vagy kétoldalas állványállvány állványlábbal. Ez a padlóhoz van rögzítve. Mérete és kialakítása a kívánt terheléstől és a statikai követelményektől függ. A konzolos állványok rögzítésére szolgáló furatok a felső tárolási szintig terjednek. A szabványos magassági távolság 100 mm, és a polcmagasság könnyű beállítását szolgálja. Kérésre más távolságok is lehetségesek.

A konzolok

A konzolok az állványállványhoz vannak csavarozva. A konzolok szerkezete a terheléstől függ. Minél nagyobb a profil, annál nagyobb a lehetséges teherbírás.

Diagonális merevítő

Minden egyes állványhoz legalább egy állítható csavarkötővel ellátott átlós merevítőre van szükség. Normál terhelés esetén ez a merevítés elegendő minden ötödik vagy hatodik rekesznél.

Hosszirányú csatlakozók

A hosszirányú csatlakozók az állványok közötti távtartóként működnek. A hosszirányú kötőelemek hosszát a tárolt termék típusa határozza meg.

Konzolos állványok - fő tartozékok

A lábak lekerekítése

A lekerekítés a személyzet (például a sípcsontot védi) és a járművek gumiabroncsainak védelmét szolgálja.

A legördülést megakadályozó eszközök

A legördülést megakadályozó eszközök fontosak a kerek termékek biztonságos tartásához a konzolokon. A legördülést gátló eszközök különböző kivitelben és magasságban kaphatók.& nbsp;

Hídkarok

A konzolos állványok hosszú termékek tárolására szolgálnak. A hídkarok a konzolok közé csavarozott elemek, amelyek lehetővé teszik a raklapok tárolását.

Polcborítás

Az állvány rugalmasabb kihasználása érdekében a polcfedél különböző változatait kínáljuk Önnek. A burkolatok vagy csak a konzolokra, vagy a konzolok közé szerelt áthidaló karokra kerülnek. A lehetséges burkolatok között forgácslapok, rácsok vagy rácsos padlók is szerepelnek.

Tárolási címkézés

Két fontos szempontot kell figyelembe venni az ügyfélközpontú címkézés biztosításához: A címkék elhelyezése és a polcok pozíciójának számozása.

A címkék elhelyezése

A polcon lévő címkék nem mindig jól láthatóak. A jó láthatóság biztosításához állványspecifikus címketartókkal segítünk.

Polcpozíciós számozás

Különösen akkor fontos az áttekinthetőség, ha rudakat, csöveket, lemezeket stb. tárol a raktárban. Egyedi igényeinek megfelelő számozást kínálunk Önnek.

Bejárati védők és vezetősín

Szükség esetén a vezetősín biztosítja a targoncák oldalirányú vezetését. A belépővédő csak a vezetősínnel együtt használható, hogy a targonca zökkenőmentesen behajthasson a folyosóra.

Ütközésvédő

Az ütközésvédő L-alakú vagy U-alakú, két vagy három oldal védelmére. Minden egyes folyosó külső állványtartójára szerelik. (a német BGR 234 követelményei szerint a magassága legalább 300 mm).


Konzolos állványok - fontos tervezési paraméterek

Amikor konzolos állványokról beszélünk, gyakran a tengelyirányú méretre utalunk. A tengelyirányú méretet két konzolos állvány középpontjától középpontjáig mérik. A hosszú anyag túlméretezése, amely az utolsó konzol fölé ér, a tengelyirányú hossz felére korlátozódik. Egy adott 1000 mm-es tengelyméret esetén ez azt jelenti, hogy a megengedett legnagyobb túlméret 500 mm.


Vásárlás konzolos állványok

A hatékonyságra tervezett raktár garantálja a magas gazdasági megvalósíthatóságot. Profitáljon a STILL szakértőinkkel folytatott szakmai konzultációból már a raktártervezés kezdetétől fogva. Mielőtt meghozza a vásárlási döntést, mindenben segítünk Önnek - a raktártervezés ellenőrzésétől a tervezett munkafolyamatok megbeszéléséig. Számos oka van annak, hogy miért érdemes a STILL mellett döntenie, ha konzolos állványt vásárol:

  • Sokéves szakértelem: Több mint 95 éve közel állunk ügyfeleinkhez.
  • Partnerség, amelyre számíthat.
  • Holisztikus prémiumkoncepció - a tanácsadástól a szervizig.
  • Mindig közel van Önhöz: 14 fióktelep, 37 bérbeadási fióktelep & amp; 800 szerviztechnikus csak Németországban.
  • Kiképzett szerelőcsapat biztosítja a konzolos állvány megfelelő összeszerelését.