A STILL kulcsembere

Szerviztechnikus

Szerviztechnikusaink

Játssz a legjobbak között: a STILL éllovas a testreszabott intralogisztikai megoldásokat kínáló szolgáltatók között. Az innovatív megoldások megtalálásában pozíciótól függetlenül minden munkatársunk döntő szerepet játszik. Nálunk változatos feladatokat találsz, nyitott közeg fogad, ahol bőséges szabad mozgásteret kapsz, hogy az ötleteid segítségével vállalatunk még tovább fejlődhessen.


Szerviztechnikusi álláslehetőségek a STILL-nél

Szerviztechnikusként feladataid közé fog tartozni a targoncák és egyéb anyagmozgató eszközök karbantartása, mechanikus, hidraulikus, valamint elektronikus berendezéseknek és rendszereknek a javítása, gépdiagnosztikai vizsgálatok végzése, prémium szolgáltatás biztosítása az ügyfeleinknek.

Aktuális állásajánlatainkat itt találja.


A szerviztechnikusaink munkakörnyezete


A szerviztechnikusaink véleménye a STILL-ről

Találd meg a helyed a csapatunkban.

Miért tartozunk a világ vezető szállítói közé a személyre szabott intralogisztikai megoldások, a targoncák, a tárolási technológia, a szoftverek és a szolgáltatások terén?

Mert első osztályú csapatunk van! Vállalatunk minden pozíciója nagyszerű embereket foglalkoztat és vonz. Segítjük egymást, és csapatmunkánk tökéletes megoldásokat hoz létre!

Interview Julie Hoff
Interview Julie Hoff

Miért érdemes szerviztechnikusként csatlakozni a STILL-hez?

Vállalati szerviz autó

A céges autó közvetlenül az otthona előtt parkol. Ez azt jelenti, hogy a munkanapja abban a pillanatban kezdődik, amikor kilép a bejárati ajtaján, így nincs szükség járműváltásra vagy nehézkes anyaggyűjtésre. Ehelyett egyenesen az első ügyfélhez indulhat.

Maga alakítja ki a munkanapját

Mint az ügyfeleink elsőszámú kapcsolattartója, a szervizkoordinátorral egyeztetve megtervezheti a napi ügyféllátogatásokat. Így közvetlenül befolyásolhatja a munkaidejét és a napirendjét.

Naponta közvetlen kapcsolatban állsz az ügyfeleinkkel

és ezért a munkátok nélkülözhetetlen. Folyamatosan gondoskodtok ügyfeleinkről, amikor berendezéseink helyszíni javítást, szervizelést vagy biztonsági vizsgálatot igényelnek és biztosítod, hogy STILL gépeink hosszú távon is használatban maradjanak az ügyfél telephelyén.

Változatos, sokrétű feladatkör

Az ügyfél telephelyén a teljes termékválaszték szakmai szakértőjeként jelenhetsz meg. Legyen szó dízel, gázüzemű vagy elektromos targoncákról, a megoldás a Te kezedben van. Ez azt jelenti, hogy naponta sokféle feladatra és tevékenységre számíthatsz, valamint a legkülönbözőbb vállalatoknál végzett megbízásokra. Néha egy helyi tejtermelőnek adsz majd tanácsot, máskor pedig egy nagy logisztikai vállalat flottaigazgatójának lesz szüksége a támogatásodra.

Rendszeres képzések és oktatások

Nagyon fontos számunkra a szakmai fejlődés. A STILL saját oktató csapata rendszeres képzéseket tart, ahol folyamatosan bővítheted a szakmai tudásodat.

Prémium szakértelem

A műszaki szakértelem mellett a problémamegoldó készséged is létfontosságú. Minden ügyféllátogatás más és más, és megköveteli a kreativitást, tanácsadói készséget az ügyfélkozpontúságot, de természetesen mindenben segítünk.

Lehetőség a fejlődésre

Szervezeti felépítésünk lehetőséget kínál a szakmai fejlődésre.


Vonzó foglalkoztatási feltételek

Szerviztechnikusként izgalmas tevékenységi terület vár rád, ahol napról napra tovább fejlődhetsz.

Ehhez vonzó juttatások és feltételek is járnak:

  • Kollektív szerződés szerinti díjazás
  • Cafetéria rendszer
  • Privát egészségügyi szolgáltatás
  • Stabil munkahely
  • Vállalati szerviz autó

Interjú - STILL szerviztechnikus

  • Név: Zoltán Tornyos
  • Pozíció: Szerviztechnikus

Mióta dolgozol a STILL Kft-nél?:
2003. 02. 10. tehát kereken 20 éve.

Miért döntöttél úgy, hogy a STILL-nél fogsz dolgozni?
Az újságban olvastam a hirdetést, amely felkeltette érdeklődésemet. Az állásinterjún magasabb bért, biztosabb állást ígértek ezért döntöttem a STILL- Kft mellett.

Írd le egy tipikus munkanapodat és a munkakörnyezetedet
A reggeli kávém után 7 órakor beülők a szervízautóba, és elindulok az első címemre. Megkeresem a kontaktot, megbeszéljük a hibákat, és megkezdem a munkát. elképzelhető hogy egésznap egy helyen vagyok, de nem ritka a több cím. Van rá példa, hogy egésznap kint vagyok a szabad ég alatt, télen hidegben, nyáron pedig a tűző napon. az esetek többségében fedett helyen végzem a munkámat. A munka befejeztével megírom a munkalapokat, aláíratom és indulok haza.

Mit szeretsz a munkádban?
Kihívásokat, Minden nap változatos munka, új kapcsolatok kiépítését.

Mi volt eddig a STILL-nél a legérdekesebb munka?
A 20 év alatt nehéz visszagondolni arra a munkára. Szerintem a magasraktári gépek MX-X össze szerelése, és beüzemelése. Nagyon összetett, és nagy odafigyelést szakmai tudást igényel.

Mi volt a legnehezebb munka amit megcsináltál?
Volt egy munkám Zalaegerszegen. Egyedül nekiálltam egy 5 t elektromos targonca szivattyú motor ki szerelésének. Emlékszem, hogy aznap fizikálisan és mentálisan is nagyon elfáradtam. Akkor megfogadtam, hogy ilyen munkának soha nem állok neki segítség nélkül. Nagyon emlékezetes volt.

Írd le a STILL-t 3 szóban:
Megbízható, szakmailag fejlődő, biztos munkahely.

Mit szeretsz a legjobban a STILL-ben?
Inflációt követő bérek, pontos havi utalás, cafetéria. Jó csapat, segítő vezetőség.

Mit tanácsolnál egy új kollégának, aki most fog elkezdeni dolgozni?
Nagyon fontos a cégeknél kialakított jó kapcsolat kialakítása és megtartása. A hibabejelentést követően mielőbb kiérkezni és a hibát elhárítani. A tapasztaltabb kollégáktól segítséget és tanácsot kérni.