Anyag- és adatáramlások kezelése

MMS Szállítási és teherautó-irányítási rendszer

Tanulás a tapasztalatokból

MMS Szállítási és targonca-irányítási rendszer

A szállítási/targonca-vezérlő rendszer (TCS) különböző kritériumok figyelembevételével vezérli a targoncak mozgását a raktárban. Az optimalizálás kritériumai például a rövid utazási távolságok, a rendelési prioritások, a munkák típusai, a targonca funkciói és a műszakmodellek. A STILL MMS TCS lehetővé teszi olyan összetett stratégiák működtetését is, mint például a többszintű belső szállítás pótkocsikkal.

Kapcsolatfelvétel

Szeretne többet megtudni? További információkért lépjen kapcsolatba velünk.

+36 34 573 211

Kérelem a következő címre: MMS Szállítási és targonca-irányítási rendszer

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Az Ön előnyei

  • A szállítási feladatok bizonylatmentes kezelése és az anyagáramlás következetes dokumentálása a zökkenőmentes folyamatok garantálása érdekében
  • Egyszerű párbeszédek a kezelő számára a gyors munkakezelés érdekében
  • A targoncak típus-specifikus kihasználása, valamint az erőforrások aktív vezérlése
  • A targoncak típus-specifikus kihasználása és az erőforrások aktív vezérlése
  • Az útvonalak optimalizálása, valamint az üres menet- és megállási idők csökkentése
  • A feladatok (a kezelő segédmunkái) nyilvántartása és értékelése a költségek felhasználó alapú elosztásának lehetővé tétele érdekében
  • Automatikus alkalmazkodás a raktárban kialakult megváltozott helyzetekhez

Funkciók

Öntanuló targonca-vezérlőrendszer

Az öntanuló targonca-irányító rendszer (SCS) folyamatosan rögzíti a forrás és a célállomás közötti szállítás összes menetidejét, kiértékeli ezeket az időket, és az összegyűjtött adatokat a jövőbeli szállítás optimalizálására használja. Ha a raktárban a folyamatok, majd az útvonalak megváltoznak, a rendszer automatikusan alkalmazkodik az új helyzethez. A rendszer rövid utazási távolságokra vagy rövid utazási időre történő optimalizálásának preferenciája manuálisan is beállítható, hogy lehetővé tegye a "szállításvezérlés finomhangolását".

Közlekedési munkahelyek átvétele és biztosítása

A szállítási megbízásokat (áruk mozgatása) a felettes rendszer (pl. WMS; PPS) adja ki különböző interfészeken keresztül. Ezenkívül a szállítási generátor számos lehetőséget kínál a szállítási feladatok és feladatok kézi bevitelére (helyhez kötött vagy mobil terminál segítségével). Ez egy nagyon intuitív kialakítású beviteli maszkon (webes felületen) történik. A bejegyzések történhetnek a központi vezérlőálláson (helyhez kötött), pl. a termelésbe anyagot szállító vagy a gyártásból készterméket elszállító sietős szállításokhoz, vagy a targoncakon lévő terminálokon (mobil), valamint más mobil eszközökön, pl. üres áru elszállításához. A szabványos sablonok és az egyedileg beállítható beviteli mezők lehetővé teszik a megrendelések gyors generálását.

Üzemeltetés pótkocsikkal és vontatókkal

A STILL szállítási generátor megkönnyíti a különböző állomások szállítási feladatainak létrehozását. A szállítási feladatok generálásakor folyamatosan figyelembe veszi az üres és foglalt pótkocsik számát.

Szállítás

A Despatch a műszaki és szervezeti követelmények függvényében választja ki a megfelelő fuvarozókat, hogy mindig a rendelkezésre álló erőforrások optimális kihasználását biztosítsa. A STILL MMS TCS figyelembe veszi a targoncat, a pótkocsikat és a rakodási segédeszköz jellemzőit, hogy optimalizálja a szállítási feladatok targoncakhoz való hozzárendelését. Ezen felül figyelembe veszi a targoncak ciklikus útvonalait és műszakmodelljeit is. A VNA raktárak esetében a STILL MMS TCS a targoncak mozgását dupla ciklusokkal optimalizálja, csökkentve a folyosóváltások számát, a szállítás típusát és a megrendelés prioritását.