Racking rendszerek STILL raklapos állvány

Automatikus tárolás egyszerűen

  • A tárolási térfogat maximális kihasználása
  • Az ingajáratok és a targoncák egyidejű használatának, valamint a félautomata tárolásnak és kitárolásnak köszönhető időmegtakarítás
  • Nagyobb rugalmasság a hagyományos kompakt tárolórendszerekhez, például a behajtós állványokhoz képest: Több állványszint is betölthető.
  • Nagyobb forgalmi teljesítmény: Félautomata tárolás és kitárolás: LiFo (Last-in-First-out) és FiFo (First-in-First-out) lehetséges
  • A rakományok kíméletes szállítása

Maximális raktár- és helykihasználást vár el raktárától, nagy kezelési sebességgel? Akkor érdemes alaposan szemügyre vennie a STILL siklóállványait. Annak érdekében, hogy a lehető legjobban kihasználhassa a helyét, a nagy sűrűségű STILL raklapos tologató állvány és az intelligens raklapos tologatónk tökéletes kombinációját kínáljuk Önnek.

A nagy sűrűségű shuttle tárolórendszer lehetővé teszi a rakományhordozók félautomata tárolását és kiemelését. A raklapsikló mozgatja a rakományt a csatornában, és tárolja a raklapot az állványban. A rendszer lehetővé teszi több csatorna független betöltését.

Ne feledje: Az idő és a raktározási hely értékes. Optimalizálja a meglévő hely kihasználását egy shuttle tárolórendszerrel, még akkor is, ha többféle terméket kell tárolnia.

A targonca és a shuttle kéz a kézben működik együtt. Az elv ugyanolyan egyszerű, mint amilyen hatékony. A targonca a csatorna bejáratánál ledobja a rakományt. A rakományt ezután a sikló felveszi, és automatikusan a csatorna végére vagy a következő szabad tárolóhelyre szállítja. A raklapokat gondosan elhelyezik a tartósíneken, majd a sikló visszatér a csatorna bejáratához, hogy felvegye a következő raklapot. Kényelmes: A sikló automatikusan érzékeli a csatorna végét.

A raklapszállítóval jelentős időt takaríthat meg és növelheti a biztonságot a raktárban: A targoncanak nem kell behajtania az állvány belsejébe, és a szállított árukat a tömbös raktározáshoz képest nagyon óvatosan kezeli. A STILL raklapszállítókat alapfelszereltségként mobil gyalogosvédelmi rendszerrel látják el a biztonságos üzemeltetés érdekében.

Kapcsolatfelvétel

Szeretne többet megtudni? További információkért lépjen kapcsolatba velünk.

+36 34 573 211

Kérelem a következő címre: STILL állványrendszer

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

A STILL állványrendszer kialakítása

A STILL állványrendszer gyakorlatilag megegyezik a behajtó állvánnyal. Azzal a különbséggel, hogy a targoncák nem mozognak az állványba, és hogy minden szint külön-külön hozzáférhető. A raklapokat közvetlenül az állvány homlokzatánál tárolják, és egy raklapszállítóval mozgatják az állványon belül.


állványrendszerek - alkatrészek

Rack támogatás

Az állványtartók az állvány elemi elemei, és a csatornán belüli várható terhelés súlyától függően különböző vastagságú speciális acélprofilokból készülnek. A profilokhoz két támasztékot csavaroznak, hogy egy támasztékot alkossanak. Az állványtartók biztonságosan a padlóhoz vannak csavarozva.

Hosszirányú gerenda

Az állványok oszlopait hosszirányban hosszanti gerendák kötik össze, hogy az állvány stabilitását növeljék. A raklapok csatornában történő zökkenőmentes áthelyezésének biztosítása érdekében a tároló és a kitároló végeken nincsenek hosszgerendák.

Tartósín

Az ingás állványban a tartósínek a tartóra szerelt tartókkal vannak rögzítve, és két funkciót töltenek be: megtámasztják a raklapokat, és a raklapok alatt lévő ingás is a sín mentén mozog. A szerelési magasság minden csatornában 50 mm-es lépésekben egyedileg változtatható. Mivel a síneket egyszerűen beakasztják az egyes csatornák tartóiba, a rendszer szükség esetén nagyon könnyen módosítható.

Kerékmegálló

Az állvány előtti kerékmegállító segít megállítani a takarmánykocsit az állvány előtt meghatározott távolságban. Ez megakadályozza az állvány sérülését.

Raklapos ingajárat

Az ingajárat feladata a raklapok félautomatikus tárolása és kiemelése az állványból. A használt sikló méreteinek meg kell felelnie a mozgatott rakomány méreteinek. Megoldásokat kínálunk Önnek az Euro-raklapokhoz, az ipari raklapokhoz és a kiválasztott típusú vegyipari raklapokhoz. A shuttle-ek szállítási sebessége 0,9 és 1,1 m/s között van. A shuttle-ek nemcsak mozgékonyak, hanem rendkívül erősek is. Az 1 500 kg maximális terhelhetőséggel gyorsan és biztonságosan tárolják a nehéz teherhordókat is. A biztonságról szólva: a biztonságos működés érdekében a raklap a közepénél 10 cm-nél jobban nem hajolhat meg. A magas szintű biztonságot a személyvédelmi szkenner garantálja, amely minden tolólapra szériafelszerelésként fel van szerelve.

Raklap centrírozás

A raklapközpontosító berendezés lehetővé teszi a raklap pontos elhelyezését az állványba. A raklapcentírozó berendezéssel a raklapot könnyen és pontosan középre, a sínek közé lehet helyezni.

Helyreállítási platform

A visszaszerelő platformot arra használják, hogy biztonságosan visszaszerezzenek egy siklót vagy rakományt az állványról. A behajtási platformot kézzel kell működtetni. Lehetővé teszi a mentőcsapatok számára, hogy a csatornán lefelé haladva megközelítsék a leszakadt siklót. A lerobbant siklót egy kampóval ki lehet vontatni a csatornából.

Oldalsó nyúlásvédő

Az oldalsó elérésvédők az állvány oldalára vannak szerelve, hogy működés közben megakadályozzák az oldalsó hozzáférést. Ezzel megelőzhetők a balesetek.


Raklapszállító rendszerek vásárlása

A hatékonyságra tervezett raktár garantálja a magas gazdasági megvalósíthatóságot. Profitáljon a STILL szakértőinkkel folytatott szakmai konzultációból már a raktártervezés kezdetétől fogva. Mielőtt meghozza a vásárlási döntést, mindenben segítünk Önnek - a raktártervezés ellenőrzésétől a tervezett munkafolyamatok megbeszéléséig. Számos oka van annak, hogy miért érdemes a STILL mellett döntenie, ha raklapszállító állványt vásárol:

  • Sokéves szakértelem: Több mint 95 éve közel állunk ügyfeleinkhez.
  • Partnerség, amelyre számíthat.
  • Holisztikus prémiumkoncepció - a tanácsadástól a szervizig.
  • Mindig közel van Önhöz: 14 fióktelep, 37 bérbeadási fióktelep & 800 szerviztechnikus csak Németországban.
  • Kiképzett szerelőcsapat biztosítja a állványrendszer megfelelő összeszerelését.