Filozófia

STILL küldetésnyilatkozat


100 éve fejlesztjük a jövőt!
A kiváló teljesítmény a STILL-nél hagyományos.

Partnereink sikere már több, mint 100 éve áll folyamatosan a munkánk középontjában. Még ma is minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megértsük egyedi igényeiket, és azokra innnovatív ötletek formájában kínáljunk hatékony megoldásokat. Szenvedélyesen úttörő gondolkodók vagyunk, olyan intralogisztikai megoldásokat fejlesztettünk és valósítottunk meg, melyek értéke messze túlmutat a részek közös összegénél. Most is az a célunk, hogy feltaláljuk a jövőt az Ön számára.

Mi mindig ott vagyunk az ügyfeleink számára. Az ő elégedettségük irányítja a munkánkat. A mi feladatunk az, hogy aktívan hozzájáruljunk ügyfeleink sikerességéhez. Minket az ő jelenlegi és jövőbeli igényeinek kielégítése hajt.

Testre szabott megoldásaink révén minden nap igyekszünk kiérdemelni partnereink bizalmát. A filozófiánk szerint a tartós siker egyedüli kulcsa az ő teljes elégedettségük.
Kiváló intralogisztikai megoldásaink révén versenyelőnyt tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Szakértelmünkkel és fejlesztéseinkkel ügyfeleink teljesítményét növeljük. Az iparági vezető pozíció megszerzése érdekében innovatív technológiákba és munkatársaink fejlesztésébe fektetünk be.

Bátran haladunk előre az innováció olyan területein mint a digitalizáció és az automatizálás. Ezáltal válaszokat találunk a jövő kérdéseire. Ügyelünk a minőségre és a tartósságra. Megoldásainkat az ergonomikus kényelem és a felhasználóbarát tulajdonságok iránt támasztott maximális elvárások teszik egyedülállóvá.

Vállalatunk sikerének titka gyártmányaink nagy hatékonyságában rejlik, miáltal akár nagy-, akár kisüzemekre vonatkozó komplett szakági megoldástól kezdődően egészen a számítógépes vezérlésű, hatékony raktár- és anyagkezelési logisztikai programokig szolgálhatunk.

Felelősséget vállalunk. Erősségünk a csapatteljesítmény.

Mindannyian felelősséget vállalunk a közös céljainkért. Megköveteljük és ösztönözzük az egyéni felelősségen alapuló önálló munkát.
Nyílt és hasznos visszajelzéseket adunk és várunk el a folyamatos fejlődés érdekében. Elősegítjük munkatársaink sokoldalúságát és lehetőségeit, és felelősek vagyunk a munka és a magánélet egyensúlyáért.

Megóvjuk környezetünket és fenntarthatóan cselekszünk.  Azegészséges környezet megőrzése fenntartja létünk alapját. Felelősen használjuk a természeti erőforrásokat. Új termékek kifejlesztésekor már a kezdetektől fogva figyelembe vesszük azok ökológiai lábnyomát. Újrahasznosítható anyagokat és környezetbarát gyártási folyamatokat használunk.

Megbízhatóak vagyunk és szabályszerűen járunk el, bárhol is működünk, és tiszteletben tartjuk a társadalmi és kulturális sokszínűséget.
Nemzetközi vállalatként különböző országokban működünk.

Betartjuk a jogszabályi előírásokat és a belső irányelveket. Így járulunk hozzá fenntartható módon a társadalmak fejlődéséhez.

STILL - A márka

Szeretne többet megtudni filozófiánkról és márkánkról? Akkor vess egy pillantást a Könyvünkre:

Vagy rendelje meg a könyvet a boltunkban: STILL Merchandising Shop (német)