Szállítókocsik és vontatók

Mozgásba hoznak minden üzemet!

Vontatmányt kíván vásárolni, lízingelni vagy bérelni? Gyors és erős elektromos szállítókocsik és vontatóink igen rugalmasan használhatók. Tipikus felhasználási területük a raktár- és termelési csarnokok közötti anyagmozgatás akár a gépjárműiparban, repülőtereken, a vasútnál vagy postánál.

A STILL gépei ideálisak közepes és hosszabb útszakaszokon történő, üzemen belüli vagy akár kívüli szállításokra - utánfutóval, vagy anélkül.

Akár 25 tonnáig kell vontatnia, akár nyolc tonnáig kell mozgatnia a platón: Ezeknek a targoncáknak a vezetési tulajdonságai, kapacitása és hatékonyságai Önt is le fogják nyűgözni. Az innovatív funkciók észrevehető különbséget fognak tenni a munkájában. Ilyen például a STILL tábla kijelzője, amely valós időben tájékoztatja Önt az aktuális emelkedőről, amelyen éppen halad.

A STILL platós targoncákat és vontatókat úgy fejlesztették ki, hogy az Ön munkáját a lehető legkönnyebbé, gazdaságossá és biztonságossá tegyék.

Mire van szüksége? Segítünk kiválasztani a megfelelő targoncát:
Li-Ion akkumulátor
Automatizálás mértéke
Összes
Classic Line A STILL Classic Line: Egyszerű, biztonságos és megbízható targoncák, mérsékelt rakodási és szállítási feladatokhoz.
Xcellence Line A STILL Xcellence Line: Személyre szabott targoncák az Ön igényei szerint. Egyedileg konfigurálhatók és pontosan integrálhatók az Ön intralogisztikai folyamataiba.
Basic Truck Application Hardness Special / Attachments Area of application
LT Lorry Tow Tractor
L Lorry Truck
C Classic Line
X Xcellence Line
FF Foldable Forks
T Towing Transport
W Platform Wagon Transport

Letöltések

  • Szállítókocsik és vonatók kínálat PDF, 5 MB Letöltés

Kapcsolat

További információért forduljon tanácsadóinkhoz.

+36 34 573 211

Kérelem a következő címre: Vontatók és vontatmányok

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.