Komissiózók

Szakembereink minden dimenzióban!

Aligha van a logisztikában olyan sokszínű terület, mint a komissiózás. A STILL innovatív horizontális és vertikális komissiózók széles választékát kínálja Önnek, amelyekkel bármilyen feladatot hatékonyan megoldhat. Bármilyen legyen is az alkalmazási profilja: a STILL-nél megtalálja az Ön igényeinek optimálisan megfelelő komissiózót. Vertikális komissiózóinkkal még 12 méteres rakományokat is felvehet egy tágas fülkében, kényelmesen tud még az első szintről is komissiózni, és képes lesz még 2.500 kg-ig terheket mozgatni még 14 km/h sebességgel.

A STILL iGo OPX még a kezelője minden lépését is követi - ez az első autonóm komissiózó targonca.  Bármilyen igénye is van: duplafedeles működés a törékeny áruk kezeléséhez, vagy különösen hosszú villák a terjedelmes áruk mozgatásához: A moduláris rendszernek és a nagy választékú változatoknak köszönhetően pontosan az Ön feladatainak megfelelő szabott targonca áll rendelkezésére. A STILL összes komissiózójában számíthat a korszerű technológiára, amely a következő szintre emeli a komissiózást.

Mire van szüksége? Segítünk kiválasztani a megfelelő targoncát:
Li-Ion akkumulátor
Automatizálás mértéke
Összes
Classic Line A STILL Classic Line: Egyszerű, biztonságos és megbízható targoncák, mérsékelt rakodási és szállítási feladatokhoz.
Xcellence Line A STILL Xcellence Line: Személyre szabott targoncák az Ön igényei szerint. Egyedileg konfigurálhatók és pontosan integrálhatók az Ön intralogisztikai folyamataiba.
Basic Truck Application Hardness Operational Area Special / Attachments
O/OP Order Picker Truck
EK Fixed Platform Truck
P Picker Narrow Aisle Truck (Man Up)
C Classic Line
X Xcellence Line
V Vertical Lift
D Double Stacker Lift
S Scissor Forks
Plus Performance Plus
iGo neo Autonomous

Letöltések

Kapcsolat

További információért forduljon tanácsadóinkhoz.

+36 34 573 211

Kérelem a következő címre: Komissiózók

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.