Elektromos villástargonca RX 20 1,4 – 2,0 t

Az energiával teli targoncánk

  • Terhelhetőség 2000 kg
  • Névleges emelés 7930 mm
  • Sebesség 20 km/h

A STILL RX 20
Villanyozódj fel

Azoknak, akik megfogják a munka végét.

Többre vágysz? Mi is! A STILL RX 20 többet nyújt, főként teljesítmény, dinamika és rendelkezésre állás tekintetében. A STILL legkelendőbb elektromos targoncájának legújabb generációja a legjobb RX 20-as, amint a STILL valaha fejlesztett.

A raktárban mindennek rendben kell lennie. Az RX 20, ez az energiával teli targonca éppen ezért egyszerre nagy teljesítményű és fordulékony. Gyorsan eljuttat Téged a célállomásra a rakománnyal együtt. A jó kilátásnak és a kényelmes vezetőfülkének köszönhetően emellett segítséget nyújt a kiemelkedően pontos munkavégzéshez. Teszi mindezt nagy kitartással, hála az akkumulátorváltozatok legszélesebb kínálatának.

Így már nyugodtan nekifoghatsz a munkának.

ÚJ
Nem kötelező érvényű ajánlat
BÉRLET
Nem kötelező érvényű bérleti ajánlat

Kérelem a következő címre: RX 20 1,4 – 2,0 t

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gyorsan elszállítja az árut A-ból BCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ-be

Az új RX 20 rendkívüli emelési sebességével igazán meggyőző, és akár 20 km/h-ra is fel tud gyorsulni. Az alkalmazott menetprogramtól függően emellett a legnagyobb teljesítményt és legjobb hatékonyságot éri el. A Performance-Boost pedig lehetővé teszi, hogy Sprint üzemmódban akár maximális rakománnyal is megbirkózzon. Nem csoda, hogy az RX 20 targonca kategóriájának legnagyobb rakodási teljesítményét nyújtja – mégpedig a mozgatott tonnánkénti legalacsonyabb energiafelhasználás mellett.

Paramétereidhez igazított üzemi teljesítmény: →
Minden irányban TÖKÉLETES A KILÁTÁS ELŐRE. →
Tökéletes kilátás minden irányba a nagyfokú munkavégzési biztonságért →
STILL Easy View emelőszerkezet →

Paramétereidhez igazított üzemi teljesítmény:

kiegészítők széles választéka bármilyen alkalmazáshoz

Minden irányban TÖKÉLETES A KILÁTÁS ELŐRE.

A biztonság a legfontosabb. Az új RX 20 esetében is. Ennek érdekében a targoncát különösen karcsú emelőszerkezettel és kiemelkedően nagy ablakokkal szereltük fel, így biztosított a szabad kilátás minden oldalra és felfelé is. Ez nemcsak dekoratív, de segítséget is jelent a veszélyek korai felismeréséhez.

Tökéletes kilátás minden irányba a nagyfokú munkavégzési biztonságért

Karcsú emelőoszlop és különösen nagy ablakok

STILL Easy View emelőszerkezet

A STILL Easy View emelőszerkezetnek köszönhetően nagyobb hatékonyság érhető el az üzemen belüli árumozgatásban, különösen a hosszú útszakaszokon. Ez az új felépítésű emelőszerkezet új mércét jelent az árubeérkeztetés és –kiadás közötti, valamint a szűkfolyosós polcrendszerek előtti köztes raktárhelyeken vagy gyártócsarnokon belül történő árumozgatásban, amikor a megfelelő kilátás és biztonság, valamint a nagy rakodási sebesség követelménye egyszerre jelentkezik.

A legszűkebb terekben is UTCAHOSSZAL VEZET

Aki egy raktárban bizonyítani akarja rátermettségét, annak a legszűkebb folyosókon is helyt kell állnia. Az új RX 20 targoncának ez nem probléma. A jármű kompakt méreteinek és pontos vezérlésének köszönhetően rendkívül fordulékony. A négykerekű járműveknél alkalmazott új kombinált tengellyel kategóriájában a legkisebb fordulási sugár érhető el!

Kiemelkedően fordulékony és pontosan manőverezhető →
Mintha egy jetben ülnénk – CSAK JOBBAN ELFÉR A LÁBUNK. →
Biztonságos beszállás →

Kiemelkedően fordulékony és pontosan manőverezhető

Szűkebb folyosók is elérhetők a kombinált lengőtengelynek köszönhetőn

Mintha egy jetben ülnénk – CSAK JOBBAN ELFÉR A LÁBUNK.

Így könnyen megy a munka: az új RX 20-ban kényelem szempontjából egyedülálló vezetőfülke található. Rendkívül tágas,nagy lábtérrel és számtalan tárolóhellyel. Emellett az intelligens kijelző- és kezelőegységnek köszönhetően kényelmesen felügyelhető minden biztonsági és teljesítményfunkció.