Elektromos targonca RX 60 3,5 – 5,0 t

A csúcsteljesítmény

  • Terhelhetőség 5000 kg
  • Névleges emelés 7180 mm
  • Sebesség 20 km/h

Mindent. Kivéve a károsanyag-kibocsátást.

Készüljön fel egy kiváló elektromos targoncára.

A 3,5 és 5,0 tonna közötti súlyosztályban egy energiával teli csúcsteljesítményre. Az RX 60-35/50 minden kihívással megbirkózik, és már az első másodperctől kezdve megmutatja képességeit: csúcsidőben emel, gyorsít és mozog. Hihetetlenül intuitív interakciót tapasztalhat a járművel, miközben az intelligens asszisztensrendszerekkel aktívan támogatja Önt a munkában. A hosszú akkumulátor-élettartam és a gyors, helyszíni feltöltés lehetősége kompromisszumok nélküli rendelkezésre állást biztosít Önnek. A töltő szükség esetén közvetlenül a fedélzeten is felszerelhető, de meglepően ritkán lesz rá szüksége, mert minden teljesítménye ellenére az RX 60 kevesebb energiát fogyaszt, mint a kategóriájában található többi jármű. Használja ki a változatok és felszerelések széles választékát, és konfigurálja a tökéletes targoncát az Ön alkalmazásához.

Hagyja, hogy inspirálja Önt a személyre szabott, nagy teljesítményű targonca termelékenysége. Mert az RX 60 mindent tud - kivéve a károsanyag-kibocsátást.

ÚJ
Nem kötelező érvényű ajánlat
BÉRLET
Nem kötelező érvényű bérleti ajánlat

Kérelem a következő címre: RX 60 3,5 – 5,0 t

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Maximális teljesítmény sorozatban

Használja ki az RX 60 kiemelkedő kezelőerejét, hogy még gyorsabban eljuttassa áruját a célállomásra! A targonca rekordidő alatt emel és süllyeszt, több mint 20 km/h-ra gyorsul, és úgy veszi az emelkedőket és a rámpákat, mint egyetlen más targonca sem a kategóriájában. Legyen villamosított - egy olyan teljesítmény által, amely páratlan.

Indítsa el és mozgassa a rakományokat 15 méteres távolságon keresztül? 5,7 másodperc alatt! →
Gyorsabban emel! →
324 tonna 3600 másodperc alatt →

Indítsa el és mozgassa a rakományokat 15 méteres távolságon keresztül? 5,7 másodperc alatt!

Gyorsan induljon: az RX 60 erőtől duzzadó villanymotorja gyorsan gyorsul. Olyan gyorsan, hogy az első 15 métert álló helyzetből mindössze 5,7 másodperc alatt teszi meg - terheléssel.

Gyorsabban emel!

Fel és le, fel és le, fel és le, fel és le... Bármit is kell tenni, az új RX 60 értékes másodperceket takarít meg. Egy másodperc alatt fél méterrel emeli vagy süllyeszti a rakományt.

324 tonna 3600 másodperc alatt

Több árut mozgathat kevesebb idő alatt: Az új RX 60-assal 324 tonnát szállíthat. Óránként.

Hosszabb ideig tart, kevesebbet fogyaszt

Az RX 60 csúcsszintű teljesítményt nyújt. Mennyi energiát igényel? Kevesebbet! Az intralogisztikai csúcsteljesítmény a minimális energiafogyasztást maximális teljesítménnyel ötvözi, és akár két teljes műszakot is képes lebonyolítani feltöltési szünet nélkül. Az időközi töltéshez használható Li-ion akkumulátorok akár éjjel-nappali működést is lehetővé tesznek. Ugyanakkor az RX 60 annyira könnyen karbantartható, hogy a STILL szerviztechnikusának látogatása egy gyors boxkiállássá válik.

Állóképességi specialista →
Energia nem fogyasztó →

Állóképességi specialista

Bízzon a looooong futási időkben egyetlen akkumulátortöltéssel. Vagy használjon közvetlenül lítium-ion akkumulátort és rövid időközi töltést az éjjel-nappali működéshez. Az opcionális fedélzeti töltőnek köszönhetően pedig bárhol feltöltheti a járművet, ahol van konnektor.

Energia nem fogyasztó

Maximális teljesítmény, minimális fogyasztás: Az RX 60 kevesebb energiát fogyaszt: Minimum 8,7 7 kW/ elegendő a rekordidő alatt kezelt árukhoz.

Amikor a kezelő és a jármű eggyé válik

Foglaljon helyet a nagyszerű új vezetői munkahelyen. Tapasztalja meg, milyen érzés, amikor mindig teljes mértékben kézben tarthatja az irányítást. Az RX 60-ban a kiemelkedő látómező találkozik az intuitívan elhelyezett kezelőszervekkel és az intelligens asszisztensrendszerekkel. Tapasztalja meg a járművel való kivételes interakciót, és végezze el feladatait jobban, gyorsabban és biztonságosabban, mint valaha.

Az ergonómiai élmény →
Egy jármű, amely jobbá teszi Önt →
Üljön le - és kezdjen hinni a szemének! →

Az ergonómiai élmény

Lépjen be a széles járműbejáraton keresztül, vegye észre az okosan elhelyezett kapaszkodókat, nézze meg a kiváló körkörös kilátást, és állítsa be a kezelőszerveket az igényeinek megfelelően. Így működik az ergonómia.

Egy jármű, amely jobbá teszi Önt

Digitálisan vezetett műszak előtti ellenőrzés a kezdés előtt. Gyors indítás, amint leül. Túlterhelés elleni védelem arra az esetre, ha túl sokat emel túl magasra. Automatikus sebességbeállítás kanyarodáskor. Az RX 60 segít, hogy a legjobbat nyújthassa.

Üljön le - és kezdjen hinni a szemének!

Üdvözöljük a nagyszerű vezetői munkahelyen! Minden kezelőelem pontosan ott van elhelyezve, ahol jól érzi magát, és az intelligens STILL Easy Control fedélzeti számítógép segítségével közvetlen hozzáférése van minden funkcióhoz és teljesítményadathoz.


A RX 60 3,5 – 5,0 t részletesen

Az "Egyszerűen hatékony" tényezők: Teljesítményjellemzők mint a gazdasági hatékonyság mérőszámai

Simply easy

Intuitív kezelés:
Szokásos, könnyen kezelhető kezelési koncepció az egész RX termékcsaládban

Teljesítménynövelő:
Egyszerű belépés a rendkívül ergonomikus vezetőfülkébe

STILL Easy Control fedélzeti számítógép:
Minden lényeges információ egy pillantásra és a teljesítményfunkciók csak egy kattintásra

Szupergyors:
Egyszerűen kezelhető oldalsó akkumulátorcsere.

Simply powerful

Intralogisztikai erőmű:
Kategóriájában a legmagasabb szintű kezelési teljesítmény

Teljesítménynövekedés:
Sprint üzemmód a csúcsteljesítményért egyetlen gombnyomással

Optimális energiahatékonyság:
Kivételesen nagy hatótávolság minden egyes akkumulátortöltéssel

Minden eddiginél gyorsabban emel és gyorsít: Nagy teljesítményű változatban is elérhető extra erős hajtás- és emelőmotorokkal

Intelligens támogatás:
Vontatásvezérlés és egyéb segítő funkciók

Minden időben készenlétben:
Optionális STILL lítium-ion technológia a maximális rendelkezésre állásért.

Simply safe

Biztonságos és precíz kezelés:
Nagy pontosságú hidraulika és agilis menetdinamika

Biztonságos belépés:
Nagyméretű fogantyú, csúszásgátló gumiszőnyeg és széles fellépő

Optimális panoráma kilátás:
Vékony oszlop és extra nagy ablakok

Szisztematikus biztonság:
Opcionális műszak előtti ellenőrzés a kijelzőn a napi biztonsági ellenőrzés segítésére

Biztonság minden alkalmazáshoz:
Kiegészítő felszerelési lehetőségek széles választéka - a kijelzőn megjelenő irányjelzőtől a Safety Light 4Plus biztonsági világításig, valamint a kanyarodáskor automatikusan csökkentett sebességet biztosító Curve Speed Controlig

Simply flexible

Flexibilis vezérlési lehetőségek:
Többkaros, minikaros, ujjbeggyel vagy Joystick 4Plus

Rendezhető teljesítménydinamika:
Az olyan paraméterek, mint a vezetési és emelési sebesség, egy gombnyomással a személyes preferenciákhoz igazíthatók

Az Ön igényeihez igazított működési teljesítmény:
A felszerelési lehetőségek széles választéka minden alkalmazáshoz.

Simply connected

Optimális hálózatba kapcsolás:
választható interfész a flottakezelő szoftverbe, például a STILL neXXt fleet-be történő integráláshoz

Ellenőrzött használat:
Az opcionális hozzáférés-szabályozás véd a helytelen működés ellen.

STILL Li-Ion technológia

A tökéletesen összehangolt energiarendszer az üzemeltetési költségek csökkentése és a targoncak rendelkezésre állásának növelése érdekében.

Több információ a STILL Li-Ion technológiáról

Alkalmazások

Beltéri ÉS kültéri használatra készült

Legyen szó akár a termelési ellátásban, akár a külső raktárban: Az RX 60-35/50 kiemelkedik termelékenységével ott, ahol szükség van rá. És még ha el is ázik, nem hagyja Önt az esőben.

A helyszínen tárolva

Soha nem volt még ilyen egyszerű az áruk pontos tárolása. A jármű érzékeny hidraulikája gyors, pontos és egyenletes mozgást garantál. A dinamikus terhelésvezérlésnek köszönhetően pedig mindig szem előtt van az aktuális rakománysúly és a maximális emelési magasság.

Nehézsúlyú könnyedén

Az RX 60 hihetetlenül zökkenőmentessé teszi az akár öt tonnás terhek kezelését. Minden parancsot sima, precíz mozgásokká alakít át, amelyeket azonnal irányíthat.

A legszűkebb helyekre tervezve

Kompakt méreteinek köszönhetően az RX 60-35/50-et még a legszűkebb munkafolyosókon is biztonságosan navigálhatja. A kis fordulási sugárnak köszönhetően pedig a raktár még jobban összenyomható.

A járművezető munkahelye, hogy inspirálja Önt

Tökéletesen elrendezett kezelőszervek, az intelligens STILL Easy Control fedélzeti számítógép és páratlan körkörös látási viszonyok: Az RX 60 vezetői munkahelye minden másodpercben inspirálni fogja Önt.

Állóképességi futó

43 200 másodperc, 720 perc vagy 12 óra: Ennyi idő alatt kell a legnagyobb akkumulátorral rendelkező RX 60-nak a következő alkalommal újratöltenie. A lítium-ionos technológiával és a rövid szünetekkel a közbenső töltéshez a jármű akár éjjel-nappal is használható - és igény esetén a töltő közvetlenül a fedélzeten is elhelyezhető.


Vélemények

Régi partnerünk, a STILL bevont minket az új RX 60 targonca helyszíni tesztelésébe. Tesztvezetőink rendkívül kényelmesnek tapasztalták az új kettős motoros meghajtást, amely stabil vezetési érzetet biztosít. A kollégák kiemelték az automatikus rögzítőféket, amely automatikusan bezáródik, amikor a vezető elhagyja a targoncát, és kinyílik, amikor a gázpedált lenyomják.

Az új targonca terepi tesztelésének lehetősége újabb példája a STILL-lel való rendkívül pozitív együttműködésünknek. Együttműködésünket mindig is a magas szintű rendelkezésre állás, a partnerség és az együttműködő csere, valamint a STILL szervizcsapatának ésszerű munkamódszere jellemezte.


Christian Gottschalck, területi vezető-asszisztens belső logisztika,
Hassia Mineralquellen GmbH & Co. KG


Médiaközpont

{{ filteredVideos.length }} Videók

Modell áttekintés

Modell
Emelési kapacitás (kg)
Emelési magasság max. (mm)
Menetsebesség max. (km/h)
Akkumulátor feszültség (V)
RX 60-35/600 / Li-Ion 3.500 7.180 20 80
RX 60-40 / Li-Ion 4.000 7.180 20 80
RX 60-40/600 / Li-Ion 4.000 7.180 20 80
RX 60-45 / Li-Ion 4.500 7.180 20 80
RX 60-45/600 / Li-Ion 4.500 7.180 20 80
RX 60-50 / Li-Ion 4.990 7.180 20 80
RX 60-50/600 / Li-Ion 4.990 6.880 19 80

Letöltések

  • Operating instruction RX 60 3,5 - 5,0 t PDF, 79 MB Letöltés
  • Eredeti használati utasítás RX 60 3,5 - 5,0 t PDF, 80 MB Letöltés

A letölthető dokumentum a szabványos targonca használati utasításának frissített változata. Nem tartalmazza a vásárlói opciók (Customer Option) leírását. Konkrét targoncához kérjük, kérje a STILL pótalkatrész-szolgálatától a sorozatszám és a gyártási év szerint a megfelelő specifikus kézikönyvet.


Kapcsolat

Töltse ki az űrlapot

A lehető leghamarabb jelentkezünk.

Hívja szakértő tanácsadóját

A közvetlen vezeték a szakértő tanácsadójához

Kérelem a következő címre: RX 60 3,5 – 5,0 t

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Tudjon meg többet