Elektromos targonca RX 60 3,5 – 5,0 t

A csúcsteljesítmény

  • Terhelhetőség 5000 kg
  • Névleges emelés 7180 mm
  • Sebesség 20 km/h

Mindent. Kivéve a károsanyag-kibocsátást.

Készüljön fel egy kiváló elektromos targoncára.

A 3,5 és 5,0 tonna közötti súlyosztályban egy energiával teli csúcsteljesítményre. Az RX 60-35/50 minden kihívással megbirkózik, és már az első másodperctől kezdve megmutatja képességeit: csúcsidőben emel, gyorsít és mozog. Hihetetlenül intuitív interakciót tapasztalhat a járművel, miközben az intelligens asszisztensrendszerekkel aktívan támogatja Önt a munkában. A hosszú akkumulátor-élettartam és a gyors, helyszíni feltöltés lehetősége kompromisszumok nélküli rendelkezésre állást biztosít Önnek. A töltő szükség esetén közvetlenül a fedélzeten is felszerelhető, de meglepően ritkán lesz rá szüksége, mert minden teljesítménye ellenére az RX 60 kevesebb energiát fogyaszt, mint a kategóriájában található többi jármű. Használja ki a változatok és felszerelések széles választékát, és konfigurálja a tökéletes targoncát az Ön alkalmazásához.

Hagyja, hogy inspirálja Önt a személyre szabott, nagy teljesítményű targonca termelékenysége. Mert az RX 60 mindent tud - kivéve a károsanyag-kibocsátást.

ÚJ
Nem kötelező érvényű ajánlat
BÉRLET
Nem kötelező érvényű bérleti ajánlat

Kérelem a következő címre: RX 60 3,5 – 5,0 t

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*

Maximális teljesítmény sorozatban

Használja ki az RX 60 kiemelkedő kezelőerejét, hogy még gyorsabban eljuttassa áruját a célállomásra! A targonca rekordidő alatt emel és süllyeszt, több mint 20 km/h-ra gyorsul, és úgy veszi az emelkedőket és a rámpákat, mint egyetlen más targonca sem a kategóriájában. Legyen villamosított - egy olyan teljesítmény által, amely páratlan.

Indítsa el és mozgassa a rakományokat 15 méteres távolságon keresztül? 5,7 másodperc alatt! →
Gyorsabban emel! →
324 tonna 3600 másodperc alatt →

Indítsa el és mozgassa a rakományokat 15 méteres távolságon keresztül? 5,7 másodperc alatt!

Gyorsan induljon: az RX 60 erőtől duzzadó villanymotorja gyorsan gyorsul. Olyan gyorsan, hogy az első 15 métert álló helyzetből mindössze 5,7 másodperc alatt teszi meg - terheléssel.

Gyorsabban emel!

Fel és le, fel és le, fel és le, fel és le... Bármit is kell tenni, az új RX 60 értékes másodperceket takarít meg. Egy másodperc alatt fél méterrel emeli vagy süllyeszti a rakományt.

324 tonna 3600 másodperc alatt

Több árut mozgathat kevesebb idő alatt: Az új RX 60-assal 324 tonnát szállíthat. Óránként.

Hosszabb ideig tart, kevesebbet fogyaszt

Az RX 60 csúcsszintű teljesítményt nyújt. Mennyi energiát igényel? Kevesebbet! Az intralogisztikai csúcsteljesítmény a minimális energiafogyasztást maximális teljesítménnyel ötvözi, és akár két teljes műszakot is képes lebonyolítani feltöltési szünet nélkül. Az időközi töltéshez használható Li-ion akkumulátorok akár éjjel-nappali működést is lehetővé tesznek. Ugyanakkor az RX 60 annyira könnyen karbantartható, hogy a STILL szerviztechnikusának látogatása egy gyors boxkiállássá válik.

Állóképességi specialista →
Energia nem fogyasztó →

Állóképességi specialista

Bízzon a looooong futási időkben egyetlen akkumulátortöltéssel. Vagy használjon közvetlenül lítium-ion akkumulátort és rövid időközi töltést az éjjel-nappali működéshez. Az opcionális fedélzeti töltőnek köszönhetően pedig bárhol feltöltheti a járművet, ahol van konnektor.

Energia nem fogyasztó

Maximális teljesítmény, minimális fogyasztás: Az RX 60 kevesebb energiát fogyaszt: Minimum 8,7 7 kW/ elegendő a rekordidő alatt kezelt árukhoz.

Amikor a kezelő és a jármű eggyé válik

Foglaljon helyet a nagyszerű új vezetői munkahelyen. Tapasztalja meg, milyen érzés, amikor mindig teljes mértékben kézben tarthatja az irányítást. Az RX 60-ban a kiemelkedő látómező találkozik az intuitívan elhelyezett kezelőszervekkel és az intelligens asszisztensrendszerekkel. Tapasztalja meg a járművel való kivételes interakciót, és végezze el feladatait jobban, gyorsabban és biztonságosabban, mint valaha.

Az ergonómiai élmény →
Egy jármű, amely jobbá teszi Önt →
Üljön le - és kezdjen hinni a szemének! →

Az ergonómiai élmény

Lépjen be a széles járműbejáraton keresztül, vegye észre az okosan elhelyezett kapaszkodókat, nézze meg a kiváló körkörös kilátást, és állítsa be a kezelőszerveket az igényeinek megfelelően. Így működik az ergonómia.