Raktártechnológia targoncák

Innvováció minden szinten.

A STILL raktártechnológiai targoncái nem csak a 13 méteres emelési magasságuk miatt kiemelkedőek. Rendnek kell lennie: raktártechnikai targoncáink a zökkenőmentes szállításról gondoskodnak. Az emeléstől, a be- és kirakodáson keresztül a komissiózásig - a STILL raktártechnikai targoncákkal a terhek nem megterhelőek Önnek!

gazdaságosságon és a kiváló vezetési tulajdonságokon kívül számos olyan egyedi tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek csak a STILL targoncái esetében állnak rendelkezésre. Ilyen például az aktív teherstabilizálás (ALS), amelynek köszönhetően Ön már a következő rakományt kezeli, miközben mások még mindig arra várnak, hogy az oszlop leengedése megtörténjen.

Az állvány előtti várakozási idő akár 80 százalékkal is csökkenhet. az aktuális emelési magasság pontos kijelzését egy optikai magasságmérő rendszer teszi lehetővé a digitális kijelzőn.

Ha hosszú és terjedelmes árukat kell mozgatnia, gyorsan meg fogja tanulni értékelni a négyirányú FM-4W targonca előnyeit. Az FM-X SE pedig a Superelasztikus gumiabroncsokkal további hatótávolságot biztosít a beltéri és kültéri rakománykezeléshez.

  • akár 13000 mm
  • akár 2500 kg
  • akár 9650 mm
  • akár 2500 kg
Basic Truck Application Type Special / Attachments
FM Fixed Platform Reach Mast Truck
C Classic Application
X X-cellence Application
SE Superelastic Tyres
4W Four Way Direction

Kapcsolat

További információért forduljon tanácsadóinkhoz.

+36 34 573 211

Letöltések

  • Raktártechnológia targoncák kínálat PDF, 9 MB Letöltés

Kérelem a következő címre: Kiemelő targoncák

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*