Raktártechnológia targoncák

Innvováció minden szinten.

A STILL raktártechnológiai targoncái nem csak a 13 méteres emelési magasságuk miatt kiemelkedőek. Rendnek kell lennie: raktártechnikai targoncáink a zökkenőmentes szállításról gondoskodnak. Az emeléstől, a be- és kirakodáson keresztül a komissiózásig - a STILL raktártechnikai targoncákkal a terhek nem megterhelőek Önnek!

gazdaságosságon és a kiváló vezetési tulajdonságokon kívül számos olyan egyedi tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek csak a STILL targoncái esetében állnak rendelkezésre. Ilyen például az aktív teherstabilizálás (ALS), amelynek köszönhetően Ön már a következő rakományt kezeli, miközben mások még mindig arra várnak, hogy az oszlop leengedése megtörténjen.

Az állvány előtti várakozási idő akár 80 százalékkal is csökkenhet. az aktuális emelési magasság pontos kijelzését egy optikai magasságmérő rendszer teszi lehetővé a digitális kijelzőn.

Ha hosszú és terjedelmes árukat kell mozgatnia, gyorsan meg fogja tanulni értékelni a négyirányú FM-4W targonca előnyeit. Az FM-X SE pedig a Superelasztikus gumiabroncsokkal további hatótávolságot biztosít a beltéri és kültéri rakománykezeléshez.

Mire van szüksége? Segítünk kiválasztani a megfelelő targoncát:
Li-Ion akkumulátor
Automatizálás mértéke
Összes
Classic Line A STILL Classic Line: Egyszerű, biztonságos és megbízható targoncák, mérsékelt rakodási és szállítási feladatokhoz.
Xcellence Line A STILL Xcellence Line: Személyre szabott targoncák az Ön igényei szerint. Egyedileg konfigurálhatók és pontosan integrálhatók az Ön intralogisztikai folyamataiba.
Basic Truck Application Hardness Special / Attachments
FM Flexible Drive Truck
C Classic Line
X Xcellence Line
SE Superelastic Tyres
4W Four Way Direction

Letöltések

  • Raktártechnológia targoncák kínálat PDF, 9 MB Letöltés

Kapcsolat

További információért forduljon tanácsadóinkhoz.

+36 34 573 211

Kérelem a következő címre: Kiemelő targoncák

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.