Díjak

IFOY Award 2020

A győztes

0 Kibocsátás. Maximális teljesítmény. Díjnyertes.

RX 60-25/35 – IFOY győztes

Ebben az évben premierre került sor: Az idei IFOY-díj (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year) nyerteseit a folyamatban lévő korona válság miatt online videón keresztül jelentették be.

Az ellensúlyos targonca kategóriában a hőn áhított díj ismét hozzánk került. Ebben az évben a hamburgi székhelyű intralogisztikai vállalat az új RX 60-25/35 elektromos targoncát nevezte be a versenybe.

" Az RX 60-25 elektromos targoncával a Still minden korábbi rekordot megdöntött, és soha nem látott magasságokba emelte a mércét az elektromos villás targoncák kategóriájában. Soha nem teljesített ilyen jól egyetlen elektromos targonca sem. Az értékeihez tartozik az alacsony hang, a rugalmasság és az alacsonyabb villamosenergia-költségek, előnyei a gázolajjal vagy gázüzeművel szemben a könnyű kezelhetőség, kevesebb karbantartás és a kiszámíthatóbb kezelhetőség. Egy targonca sem volt ilyen komoly és kompromisszum mentes alternatíva a belső égésű változatokhoz képest "- fejezte be a nemzetközi zsűri.

A zsűrit különösen lenyűgözte az az emelési sebesség, amelyet az RX 60 25 kW-os motorja generált. A tesztcsapat 66 cm / s-nál nagyobb terhelés nélküli sebességet mért és a következő eredményt ítélte: "Ebben az osztályban rekord".

A STILL RX 60-25 / 35 ugyanakkor új mércét is szabott a gyorsulás, a vezetés és az emelés kombinációjában. Ebben a tesztben nyolc órán belül 363 raklap mozgatását érte el. "A mért eredmény soha nem volt ilyen magas egy IFOY tesztben" – értékelte a zsűri.

  • A részletes tesztjelentés itt található: PDF, 114 KB Letöltés

Érdekel?

Ismerd meg a győztest:

RX 60-25/35

Nincs még egy targonca, ami több árut képes megmozgatni néhány másodperc alatt. Az új RX 60-25 / 35 a kategóriájának legerősebb targoncája. A raklap legyen akár magas, akár széles, vagy mindkettő - értékes másodperceket takaríthat meg. A tökéletesen ellenőrizhető teljesítménye révén minden pillanatban, bármilyen körülmények között a legjobb teljesítményt nyújtja.