Anyag- és adatáramlások kezelése

MMS információs rendszer

Maximális átláthatóság

A STILL MMS információs rendszer folyamatosan tájékoztatja Önt minden lényeges adatról, például az aktuális megrendelések vagy az egyes cikkek állapotáról. A rendszer gyorsan generál számos logisztikai kulcsszámot, és ezeket prezentációra vagy exportálásra bocsátja. A STILL MMS információs rendszer a működés során regisztrált és elmentett adatokat használja. A naprakész információk lehetővé teszik a napi üzletmenet tökéletes lebonyolítását, és folyamatosan tájékoztatja Önt a raktár és a rendszer állapotáról. A STILL MMS információs rendszer a múltbeli adatok felhasználásával felismeri a jövőben megvalósítható optimalizálási lehetőségeket. Használja a STILL MMS-t az adatok áttekintéséhez. Az Ön előnyei:

  • Az MMS központi vezérlőállványának nézetei a raktáradminisztrációt és a targonca-irányítási rendszert ábrázolják (a szállítások áttekintése, készletinformációk stb.)
  • A rendszer által készített statisztikák és értékelések (pl.pl. a heti, havi vagy éves szinten beérkezett vagy feladott áruk mennyisége)
  • Az MMS által generált feldolgozási dokumentumok (szállítólevelek, rakományjegyzékek stb.)
  • Az információk exportálása az MMS-ből (pl. Excel adatbázishoz való hozzáférés SQL-Editoron keresztül)

Kapcsolatfelvétel

Szeretne többet megtudni? További információkért lépjen kapcsolatba velünk.

+36 34 573 211

Kérelem a következő címre: MMS információs rendszer

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.