Racking rendszerek Mezzanine

Optimális tárolás minden szinten

  • Költséghatékony kiegészítő raktár- és alapterület létrehozása
  • Terhelhetőség 250 kg/m²-től 2 000 kg/m²-ig
  • Bármilyen méretre és magasságra építhető
  • Egy- vagy többszintes kivitelű változatokban
  • Bármilyen körülményekhez igazítható

Szeretné hatékonyabban kihasználni a raktármagasságot? Pontosan ezt teszi lehetővé a STILL félemelvényekkel. Legyen szó további raktárszintekről, munka- vagy termelési területekről - a felhasználási lehetőségek sokoldalúak. A félemezszint-rendszerek önhordó, járható és részben járható acélszerkezetek. Intelligens eszközt biztosítanak a rendelkezésre álló raktárterület megsokszorozására. A lehetséges kialakítási variációk száma gyakorlatilag korlátlan. Az Ön egyedi igényeitől függően különböző terhelhetőségeket és padlóburkolatokat kínálunk.

Kapcsolatfelvétel

Szeretne többet megtudni? További információkért lépjen kapcsolatba velünk.

+36 34 573 211

Kérelem a következő címre: Mezzanine

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

A félemelet kialakítása

A félemeletek szabadon álló acélszerkezetek. Az igényektől függően a szerkezet különböző magasságokhoz és terhelhetőségekhez igazítható. A szerkezetek különösebb követelmények nélkül szét- és összeszerelhetők.


Félpincék - alkatrészek és részegységek

Támogatja a

A támaszok azok a pillérek, amelyeken az egész szerkezet nyugszik. A támaszok típusa és kialakítása a magasságtól, a szükséges szilárdságtól és a támaszok közötti távolságtól függ. A leggazdaságosabb megoldás általában a pillérek közötti 4-8 méteres távolság.

Főtartók

A főgerendák a támaszokkal együtt alkotják a mezzanine keret. A támaszok típusa és kialakítása a szükséges szilárdságtól és a támaszok közötti távolságtól függ (szerkezeti méret).

Purlins

A gerendák az emelvény felületének alátámasztására szolgálnak. A gerendák a tartószerkezetre vannak szerelve magasságvesztés nélkül. A megtámasztott purlinák az egyedi építési követelmények teljesítése érdekében kiállhatnak.

Függőleges és vízszintes keresztgerendák

A keresztgerendák stabilizálják a mezzanine rendszer. Egy speciális, keresztgerendák nélküli konstrukció áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi a járművek áthaladását a peron alatt.

Félpincék - padlóburkolat

Különböző típusú padlóburkolatokat kínálunk - a terheléstől és a kívánt csúszásgátló hatástól függően. Gyakran alapfelszereltségként forgácslapokat használunk. Más burkolatok, mint például kockás lemezek (hullámos lemez) vagy textúrázott bevonatú táblák is lehetségesek.

Korlátok

A korlátok teljes egészében acélból készülnek, biztosítva a raktárban a szükséges biztonsági szintet.

Lépcsők

A nagyon robusztus lépcsőház mindkét oldalán korlát található. A lépcsőfokok rácshálós, kockás lemezes vagy tömör fadeszkás kivitelben kaphatók. Igény esetén köztes emelvények is beépíthetők. A lépcső rugalmasan elhelyezhető. A lépcső különböző szögben (90/180 fokban stb.) elhelyezhető. Az emelvény alá vagy elé helyezhetők, köztes platformokkal vagy anélkül.

Átrakóállomás lánccal biztosítva

Az átrakóállomás a raklapok egymásra rakására vagy lepakolására szolgál. A raklapátrakó állomást a peremről való leesés ellen a vonatkozó regionális követelményeknek megfelelően építik meg, és levehető lánccal rögzítik. (A Németországra vonatkozó BGR 234 előírásainak megfelelően a minimális mélység 800 mm).


Félpincék - fő tartozékok

Biztonsági zár

A biztonsági zár az átrakóállomás alternatívája, és kézzel nyitják és zárják. A zárhelyzettől függetlenül a peronon lévő kezelő nem léphet át a peron peremén. A biztonsági zár különösen akkor ajánlott, ha a biztonsági követelmények nagyon magasak.


Mezzanine-ek vásárlása

A hatékonyságra tervezett raktár garantálja a magas gazdasági megvalósíthatóságot. Profitáljon a STILL szakértőinkkel folytatott szakmai konzultációból már a raktártervezés kezdetétől fogva. Mielőtt meghozza a vásárlási döntést, mindenben segítünk Önnek - a raktártervezés ellenőrzésétől a tervezett munkafolyamatok megbeszéléséig. Számos oka van annak, hogy miért érdemes a STILL mellett döntenie, amikor egy mezzanine:

  • Sokéves szakértelem: Több mint 95 éve közel áll ügyfeleinkhez.
  • Partnerség, amelyre számíthat.
  • Holisztikus prémium koncepció - a tanácsadástól a szervizelésig.
  • Mindig közel Önhöz: 14 fióktelep, 37 bérbeadói fiók és & 800 szerviztechnikus csak Németországban.
  • Képzett szerelőcsapat biztosítja az Ön mezzanine.