Elektromos villástargonca RX 60 2,5 – 3,5 t

A gyorsító erő

  • Terhelhetőség 3500 kg
  • Névleges emelés 7390 mm
  • Sebesség 20 km/h

Éld át az RX 60 targoncával töltött másodperceket!

Használd ki az időd! Az új STILL RX 60 targonca.

Foglalj helyet a STILL új RX 60 targoncájában! Ahogy az óra elindul, a szíved is hevesebben kezd verni. Ezzel az igazán gyors targoncával sok értékes másodpercet nyersz az intralogisztika világában, ahol folyamatok másodperces ütemezéssel zajlanak. Hagyd, hogy a teljesítmény, az ergonómia, a fordulékonyság és az energiafelhasználás tökéletes összhangja már az első másodperctől felvillanyozzon. Az RX 60-25/35 elektromos targonca teljesítménye nem egyszerűen nagy, hanem a legnagyobb: mozgass meg a kategória legjobbjával 258 tonnát mindössze 3600 másodperc alatt! Érezd a töltésenkénti legnagyobb hatótáv adta szabadságot, miközben 32 400 másodpercen át folyamatosan raklapokat rakodsz egyetlen utántöltés nélkül. Élvezd a legjobb munkahelyet, amit csak el tudsz képzelni: tökéletesen elhelyezett kezelőelemek, maximális lábtér, optimális körkörös kilátás – és az egyedülálló STILL Easy Control fedélzeti számítógép, amelynek köszönhetően kedvenc teljesítményfunkcióid egy kattintással elérhetők, a fontos teljesítményadatok pedig egy pillantással átláthatók. Ideje új mércét felállítani: éld át az RX 60 targoncával töltött másodperceket!

ÚJ
Nem kötelező érvényű ajánlat
BÉRLET
Nem kötelező érvényű bérleti ajánlat

Kérelem a következő címre: RX 60 2,5 – 3,5 t

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*

Hatalmas erő: kategóriájában a legnagyobb rakodási teljesítmény

Sok a munka? Akkor álljunk is neki: kizárólag ez a targonca képes ennyi árut ilyen rövid idő alatt megmozgatni. Az új RX 60 kategóriájának legnagyobb rakodási teljesítményre képes targoncája. Legyen szó akár nagy távolságokról, akár nagy emelési magasságokról, vagy mindkettőről egyszerre – gyorsulási bajnokunkkal minden egyes raklapszállításnál értékes másodperceket spórolhatsz meg. Ez a targonca tökéletesen vezérlehető, és nagy teljesítményével a legjobb időt futja, miközben az árut odaviszi, ahol annak lennie kell. Olyan alkalmazásokhoz fejlesztettük, ahol nagyban kell gondolkodni.

258 tonna 3600 másodperc alatt →
7,4 méter 11 másodperc alatt →
Rakodási teljesítmény →

258 tonna 3600 másodperc alatt

Fel fog villanyozni az a 3600 másodperc, ami alatt 258 tonnát 200 méterre szállítasz. Tapasztald meg a járműosztály legnagyobb rakodóerejét.

7,4 méter 11 másodperc alatt

Fel fog villanyozni az a 11 másodperc, ami alatt rakományodat 7,4 méter magasra emeled. Tapasztald meg a legmagasabb szintű, pontosan vezérlet teljesítményt.

Rakodási teljesítmény

Sok a munka? Akkor álljunk is neki: nincs még egy targonca, amivel több árut kevesebb idő alatt lehet megmozgatni. Az új RX 60 kategóriájának legnagyobb rakodóerejű targoncája. Legyen szó akár nagy távolságokról, akár nagy emelési magasságokról, vagy mindkettőről egyszerre – gyorsulási bajnokunkkal minden egyes raklapszállításnál értékes másodperceket spórolhatsz meg. Ez a targonca tökéletesen vezérlehető, és nagy teljesítményével a legjobb időt futja, miközben az árut odaviszi, ahol annak lennie kell. Olyan alkalmazásokhoz fejlesztettük, ahol nagyban kell gondolkodni.

Maximális rendelkezésre állás: a legnagyobb hatótáv egy akkumulátortöltéssel

Az erő a tömeg és a gyorsulás szorzata. Mi pedig még kitartást is adunk hozzá! Hiszen a munkához olyan rakodóerőre van szükség, ami a műszak teljes ideje alatt kitart. Foglalj helyet az új RX 60-ban és teljesítsd úgy a komplett nyolc órás műszakot, hogy közben egyszer sem töltöd fel az akkumulátort – a kategória akkumulátortöltésenként mért maximális hatótávjával. És hogy a munkához rögtön neki tudj látni, a gyorsindító üzemmód bekapcsol már miközben elfoglalod a helyed.

A következő töltési szünet? Majd 32400 másodperc múlva! →
Gyorsindítás 0,5 másodperc alatt →
A legjobb rendelkezésre állás →

A következő töltési szünet? Majd 32400 másodperc múlva!

Fel fog villanyozni az a 32400 másodperc, amíg a géped töltés nélkül, folyamatos üzemben dolgozik. Indulj meg az osztálya töltésenként mért legnagyobb hatótávú targoncájával.