Elektromos villástargonca RX 60 2,5 – 3,5 t

A gyorsító erő

  • Terhelhetőség 3500 kg
  • Névleges emelés 7390 mm
  • Sebesség 20 km/h

Éld át az RX 60 targoncával töltött másodperceket!

Használd ki az időd! Az új STILL RX 60 targonca.

Foglalj helyet a STILL új RX 60 targoncájában! Ahogy az óra elindul, a szíved is hevesebben kezd verni. Ezzel az igazán gyors targoncával sok értékes másodpercet nyersz az intralogisztika világában, ahol folyamatok másodperces ütemezéssel zajlanak. Hagyd, hogy a teljesítmény, az ergonómia, a fordulékonyság és az energiafelhasználás tökéletes összhangja már az első másodperctől felvillanyozzon. Az RX 60-25/35 elektromos targonca teljesítménye nem egyszerűen nagy, hanem a legnagyobb: mozgass meg a kategória legjobbjával 258 tonnát mindössze 3600 másodperc alatt! Érezd a töltésenkénti legnagyobb hatótáv adta szabadságot, miközben 32 400 másodpercen át folyamatosan raklapokat rakodsz egyetlen utántöltés nélkül. Élvezd a legjobb munkahelyet, amit csak el tudsz képzelni: tökéletesen elhelyezett kezelőelemek, maximális lábtér, optimális körkörös kilátás – és az egyedülálló STILL Easy Control fedélzeti számítógép, amelynek köszönhetően kedvenc teljesítményfunkcióid egy kattintással elérhetők, a fontos teljesítményadatok pedig egy pillantással átláthatók. Ideje új mércét felállítani: éld át az RX 60 targoncával töltött másodperceket!

ÚJ
Nem kötelező érvényű ajánlat
BÉRLET
Nem kötelező érvényű bérleti ajánlat

Kérelem a következő címre: RX 60 2,5 – 3,5 t

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Hatalmas erő: kategóriájában a legnagyobb rakodási teljesítmény

Sok a munka? Akkor álljunk is neki: kizárólag ez a targonca képes ennyi árut ilyen rövid idő alatt megmozgatni. Az új RX 60 kategóriájának legnagyobb rakodási teljesítményre képes targoncája. Legyen szó akár nagy távolságokról, akár nagy emelési magasságokról, vagy mindkettőről egyszerre – gyorsulási bajnokunkkal minden egyes raklapszállításnál értékes másodperceket spórolhatsz meg. Ez a targonca tökéletesen vezérlehető, és nagy teljesítményével a legjobb időt futja, miközben az árut odaviszi, ahol annak lennie kell. Olyan alkalmazásokhoz fejlesztettük, ahol nagyban kell gondolkodni.

258 tonna 3600 másodperc alatt →
7,4 méter 11 másodperc alatt →
Rakodási teljesítmény →

258 tonna 3600 másodperc alatt

Fel fog villanyozni az a 3600 másodperc, ami alatt 258 tonnát 200 méterre szállítasz. Tapasztald meg a járműosztály legnagyobb rakodóerejét.

7,4 méter 11 másodperc alatt

Fel fog villanyozni az a 11 másodperc, ami alatt rakományodat 7,4 méter magasra emeled. Tapasztald meg a legmagasabb szintű, pontosan vezérlet teljesítményt.

Rakodási teljesítmény

Sok a munka? Akkor álljunk is neki: nincs még egy targonca, amivel több árut kevesebb idő alatt lehet megmozgatni. Az új RX 60 kategóriájának legnagyobb rakodóerejű targoncája. Legyen szó akár nagy távolságokról, akár nagy emelési magasságokról, vagy mindkettőről egyszerre – gyorsulási bajnokunkkal minden egyes raklapszállításnál értékes másodperceket spórolhatsz meg. Ez a targonca tökéletesen vezérlehető, és nagy teljesítményével a legjobb időt futja, miközben az árut odaviszi, ahol annak lennie kell. Olyan alkalmazásokhoz fejlesztettük, ahol nagyban kell gondolkodni.

Maximális rendelkezésre állás: a legnagyobb hatótáv egy akkumulátortöltéssel

Az erő a tömeg és a gyorsulás szorzata. Mi pedig még kitartást is adunk hozzá! Hiszen a munkához olyan rakodóerőre van szükség, ami a műszak teljes ideje alatt kitart. Foglalj helyet az új RX 60-ban és teljesítsd úgy a komplett nyolc órás műszakot, hogy közben egyszer sem töltöd fel az akkumulátort – a kategória akkumulátortöltésenként mért maximális hatótávjával. És hogy a munkához rögtön neki tudj látni, a gyorsindító üzemmód bekapcsol már miközben elfoglalod a helyed.

A következő töltési szünet? Majd 32400 másodperc múlva! →
Gyorsindítás 0,5 másodperc alatt →
A legjobb rendelkezésre állás →

A következő töltési szünet? Majd 32400 másodperc múlva!

Fel fog villanyozni az a 32400 másodperc, amíg a géped töltés nélkül, folyamatos üzemben dolgozik. Indulj meg az osztálya töltésenként mért legnagyobb hatótávú targoncájával.

Gyorsindítás 0,5 másodperc alatt

Fel fog villanyozni az a mindössze fél másodperc, ami az új RX 60 indításához szükséges. Keltsd életre a targoncát, miközben beszállsz.

A legjobb rendelkezésre állás

Az erő a tömeg és a gyorsulás szorzata. Mi pedig még kitartást is adunk hozzá! Hiszen a munkához olyan rakodóerőre van szükség, ami a műszak teljes ideje alatt kitart. Foglalj helyet az új RX 60-ban és teljesítsd úgy a komplett nyolc órás műszakot, hogy közben egyszer sem töltöd fel az akkumulátort – a kategória akkumulátortöltésenként mért maximális hatótávjával. És hogy a munkához rögtön neki tudj látni, a gyorsindító üzemmód bekapcsol már miközben elfoglalod a helyed.

Legjobb munkahely: tágas vezetőfülke STILL Easy Control fedélzeti számítógéppel

A cím tulajdonképpen mindent elmond, de hogy tényleg megértsd, ki is kell próbálnod. Tágas lábtér, tökéletesen elhelyezett kezelőelemek és páratlan körkörös kilátás: az új RX 60 járművezetői munkahelye a legjobb, amit csak el tudsz képzelni. Arról már nem is beszélve, hogy mindig melletted van a STILL Easy Control, ez az okos fedélzeti számítógép, amiről többé már nem is akarsz lemondani.

Otthonosan egy másodperc alatt →
Teljes körű irányítás MINDEN másodpercben →
Ergonómia – A legjobb munkahely. Ez nem kérdés. →

Otthonosan egy másodperc alatt

Fel fog villanyozni az az egy másodperc, amelyet még megszámlálhatatlan további fog követni. Foglalj helyet a legjobb járművezetői munkahelyen, amit csak el tudsz képzelni.

Teljes körű irányítás MINDEN másodpercben

Fel fog villanyozni az sok-sok másodperc, amit a STILL Easy Control fedélzeti számítógéppel töltesz. Tapasztald meg a teljes körű irányítás érzését: a szükséges teljesítmény-funkciók egy kattintással, a fontos járműadatok egy pillantással elérhetők.

Ergonómia – A legjobb munkahely. Ez nem kérdés.

A cím tulajdonképpen mindent elmond, de hogy tényleg megértsd, ki is kell próbálnod. Tágas lábtér, tökéletesen elhelyezett kezelőelemek és páratlan körkörös kilátás: az új RX 60 járművezetői munkahelye a legjobb, amit csak el tudsz képzelni. Arról már nem is beszélve, hogy mindig melletted van a STILL Easy Control, ez az okos fedélzeti számítógép, amiről többé már nem is akarsz lemondani.


A RX 60 2,5 – 3,5 t részletesen

Az "Egyszerűen hatékony" tényezők: Teljesítményjellemzők mint a gazdasági hatékonyság mérőszámai

Simply easy

Intuitív anyagmozgatás:
szabványosított vezetéskönnyítő koncepció a teljes RX termékcsaládban

Hatékonyságnövelés:
könnyű belépés a kitűnő ergonómiai kialakítású vezetőfülkébe

A STILL Easy Control fedélzeti számítógép:
egyetlen gombnyomással elérhető teljesítmény információk

Ultragyors
könnyű, időtakarékos oldalsó akkumulátorcsere

Simply powerful

Intralogisztikai izomgép:
a kategóriájában a legnagyobb forgási sebesség

Teljesítményfokozás:
sprint üzemmód egyetlen gombnyomásra

Optimális energiahatékonyság:

kivételesen nagy hatótávolság egyetlen akkumulátor feltöltéssel

Emeljen és gyorsuljon minden eddiginél dinamikusabban:
extraerős kivitelű változat nagy teljesítményű hajtással és emelőmotorokkal

Intelligens támogatás:
vonóerőszabályozás és egyéb vezetéstámogató funkciók

Folyamatos készenlét:
opcionális STILL lítium-ion technológia a maximális rendelkezésre állás érdekében

Simply safe

Biztonságos és pontos rakodás:
nagy pontosságú hidraulika és gyors hajtásdinamika

Biztonságos belépés:

nagy fogantyú, csúszásgátló gumiszőnyeg és széles lépcső

Optimális panoráma kilátás:
karcsú oszlop és extra méretű ablakok

Rendszerbiztonság:

a műszakok közötti biztonsági ellenőrzést támogató alkalmazás (opció)

A biztonság mindenek felett:
opcionális kiegészítő berendezések széles választéka – egyedi irányjelzőtől a Safety Light 4Plus biztonsági világításig, illetve automatikus kanyarsebesség vezérlés (Curve Speed Control)

Simply flexible

Rugalmas vezérlési opciók:
többkaros, mini karos, ujjbegyes és Joystick 4Plus

Változtatható teljesítménydinamikák:
egy gombnyomással az egyedi igényekhez állítható vezetési és emelési sebesség

Az Önök paramétereihez igazított üzemi teljesítmény:
kiegészítők széles választéka bármilyen alkalmazáshoz

Simply connected

Hálózati illeszkedés:
opcionális integrálás flottakezelő szoftverbe, mint pl. STILL neXXt fleet

Ellenőrzött használat:
opcionális hozzáférés védelem az illetéktelen használat ellen

STILL Li-Ion technológia

A tökéletesen összehangolt energiarendszer az üzemeltetési költségek csökkentése és a targoncak rendelkezésre állásának növelése érdekében.

Több információ a STILL Li-Ion technológiáról

Alkalmazások

Emelkedőn verhetetlen

Hegymenetben, lejtmenetben teljes erővel? Az RX 60 számára ez gyerekjáték! Erőművészünk a 610 méter hosszú, 10%-os emelkedőt 2500 kg teherrel például óránként tízszer is megjárja. Te pedig eközben a minden részletében átgondolt, új emelőszerkezet-koncepciónak köszönhetően mindent szemmel tudsz tartani.

Kint is, bent is otthonosan

Legyen szó akár raktárcsarnokon belüli, akár kültéri munkáról, ez a sokoldalú tehetség minden iparágban és a legkülönbözőbb szállítási feladatokban ideális segítőtársad lesz. Az RX 60-25/ 35 nagy akkumulátorkapacitásának és az oldalt cserélhető akkumulátorának köszönhetően többműszakos munkarendhez is tökéletes választás.

Pontosság az utolsó részletig

A targonca rendkívül kifinomult hidraulikájának köszönhetően az áru könnyedén és hajszálpontosan a helyére kerül. Az RX 60-25/ 35 nagy teljesítményű változata emellett még jobban gyorsul és még gyorsabban emel.

Folyamatosan jó társaságban

Bármilyen kihívásról legyen is szó, az RX 60 sorozat széles modellválasztékával mindig igényre szabott megoldást kínál. Minden felhasználási területhez megvan a megfelelő modellünk, amit a számtalan felszereltségi opció segítségével az adott tevékenységprofilhoz igazítunk.

A kemény külső puha belsőt takar

Dőlj hátra és érezd jól magad már az első másodperctől kezdve. A számtalan kényelmi funkcióval rendelkező légrugós vezetőülés jelentős pluszt ad az ergonomikus kialakításhoz. A tágas vezetőfülkében sok rakodóhely található. Az Easy Control segítségével pedig egy szempillantás alatt minden fontos információ áttekinthető, minden teljesítmény-adat elérhető.

Fordulékonyság a legszűkebb helyeken is

Sehol nem akad el! A különösen kis fordulási sugárnak köszönhetően a szűk helyek sem jelentenek problémát: kompakt felépítése és rendkívüli fordulékonysága miatt szűk folyosókon is jól elboldogul.

Egy jármű – sok lehetőség

RX 60 modelljeinkhez könnyen megtalálod a megfelelő felszereléseket: a munkaállványtól kezdve a meghosszabbított emelővillákon és billenthető konténereken keresztül a targoncalapátokig és villaállító egységig minden rendelkezésre áll.

Kérelem a következő címre: RX 60 2,5 – 3,5 t

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Médiaközpont

{{ filteredVideos.length }} Videók

Modell áttekintés

Modell
Emelési kapacitás (kg)
Emelési magasság max. (mm)
Menetsebesség max. (km/h)
Akkumulátor feszültség (V)
RX 60-25 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25/600 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25L / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-25L/600 / Li-Ion 2.500 7.390 20 80
RX 60-30 / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-30L / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-30L/600 / Li-Ion 3.000 7.390 20 80
RX 60-35L / Li-Ion 3.500 7.390 20 80

Letöltések

  • Eredeti használati utasítás RX 60 2,5 - 3,5 t PDF, 80 MB Letöltés
  • Operating instruction RX 60 2,5 - 3,5 t Explosion protection PDF, 54 MB Letöltés

A letölthető dokumentum a szabványos targonca használati utasításának frissített változata. Nem tartalmazza a vásárlói opciók (Customer Option) leírását. Konkrét targoncához kérjük, kérje a STILL pótalkatrész-szolgálatától a sorozatszám és a gyártási év szerint a megfelelő specifikus kézikönyvet.


Kapcsolat

Töltse ki az űrlapot

A lehető leghamarabb jelentkezünk.

Hívja szakértő tanácsadóját

A közvetlen vezeték a szakértő tanácsadójához

Kérelem a következő címre: RX 60 2,5 – 3,5 t

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Tudjon meg többet