/products/Service/Spareparts/STILL_Original_Parts_R__Quality/images/STILL_Service_Ersatzteile.jpg

STILL Original Parts®
STILL eredeti alkatrészek

A biztonság az eredeti pótalkatrészekkel kezdődik

A STILL-t nemcsak a targoncák magas rendelkezésre állása, minősége és teljesítménye különbözteti meg, hanem az is, hogy a pótalkatrészekre is ugyanazok a szigorú előírások vonatkoznak.

Miért válassza az Original Parts®?

Biztonság.

Csak az Eredeti alkatrészek használatával garantálhatja, hogy az alkatrészeket a STILL szigorú minőségi szabványainak és a kiváló minőségű anyagok használatának vetették alá, ami viszont a legmagasabb szintű biztonságot garantálja Önnek és targoncainak. A termék- és márkakalózkodás rendkívül káros az utángyártott termékeket vásárlók számára. A hamisított termékek megkérdőjelezhető gyártási körülmények között készülnek, és a gyengébb minőségük miatt gyakran jelentős egészségügyi és biztonsági kockázatokkal járnak.

Megbízhatóság.

ASTILL Original alkatrészek® tanúsítvánnyal rendelkeznek, és intenzív minőségellenőrzésnek vetik alá őket. Ezek garantálják a legmagasabb szintű megbízhatóságot és a "Made in Germany" minőséget. Hosszú élettartamukkal és garantáltan legalább 12 éves rendelkezésre állásukkal biztosítják flottája folyamatos működését, segítenek megőrizni a targoncak értékét, és megelőzik a költséges leállásokat. Az, hogy ezek az utánzatok sokkal olcsóbbnak tűnnek, a minőségellenőrzés hiányának és a gyengébb minőségű anyagok használatának köszönhető. Nem lehet tudni, hogy az ilyen utánzatok megvásárlásának következtében milyen későbbi költségek merülnek fel.

Gyorsaság.

Csak a STILL Original Parts® garantálja a gyors javítást OEM minőségben. Több mint 51 000 pótalkatrészt tudunk a lehető legrövidebb időn belül szállítani.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Speciális csúszásmentes bevonattal ellátott villák*

Egyenetlen felületen való közlekedés, rácsos dobozok szállítása vagy erős fékezés esetén a villákon lévő rakomány néha akaratlanul is elmozdulhat. Az utólagos felszerelésként alkalmazott tüskés bevonat* számos előnnyel jár:

 • egyszerű helyszíni utólagos felszerelés (minden targonca- és fogótípusra)
 • véd a rakomány megcsúszása ellen, és ezáltal növeli a munkavédelmet
 • a színjelzésnek köszönhetően nagyobb biztonság
 • a színjelzés
 • csökkenti az áruk sérülését
 • csökkenti a zajkibocsátást az áruk felszedésének csillapításával
 • növeli a fogók kopásállóságát, ezáltal meghosszabbítja az élettartamukat
 • színes jelzések: A nagyobb láthatóság csökkenti a balesetveszélyt
 • elektromos vezetőképes változat is kapható

* Németországban szabadalom bejelentése folyamatban. Használati mintaoltalom Németországban

 

STILL Original szuperelasztikus gumiabroncsok

A STILL szuperelasztikus gumiabroncsai több rétegből álló tömör abroncsok. Ezek teljes egészében speciális gumikeverékből készülnek; rendkívül robusztusak és nem légtöltésűek. Ez korlátozza az ütések és rezgések elnyelésének mértékét. A STILL Original szuperelasztikus gumiabroncsok felépítése teljesen defektállóvá teszi őket, és azt jelenti, hogy nulla karbantartást igényelnek. Nagyon nagyfokú stabilitást, alacsony gördülési ellenállást és rugalmas kezelési lehetőségeket kínálnak, mivel légrugós felnikre is felszerelhetők. A STILL Original szuperelasztikus gumiabroncsok beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak.

STILL Eredeti tömör gumiabroncsok

A STILL tömör gumiabroncsok rendkívül ellenálló gumikeverékből készülnek, nem levegővel töltöttek és nagyon kis átmérőjűek. A tömör gumiabroncsok nem működnek lengéscsillapítóként. A STILL Original tömör gumiabroncsok teljesen defektállóak és nem igényelnek szervizelést. Ideálisak nagyon nehéz terhek szállítására vagy olyan alkalmazásokban való használatra, amelyek különösen precíz kezelhetőséget igényelnek. A STILL Original tömör gumiabroncsokat beltéri használatra tervezték.

STILL Eredeti gumiabroncsok

A STILL pneumatikus gumiabroncsok speciális gumikeverékből készült, levegővel töltött abroncsok. Úgy tervezték őket, hogy kiváló vezetési komfortot és nagyfokú tapadást biztosítsanak, és alkalmasak egyenetlen felületen való vezetésre is. A STILL légabroncsok a lehető legjobb ütéscsillapítást biztosítják, segítve a targonca, a vezető és a rakomány védelmét. Még rendkívül nehéz rakományok szállításakor és szűk kanyarokban való navigáláskor is nagy oldalirányú stabilitást és alacsony gördülési ellenállást biztosítanak. A STILL Original légabroncsok kültéri használatra készültek.

 

Üzemanyagszűrők

Az üzemanyagban lévő szennyező részecskék növelhetik a belső égésű motorok kopásának mértékét. A STILL Original üzemanyagszűrőink eltávolítják a szennyeződések részecskéit az üzemanyagból, és így hozzájárulnak a készülékek élettartamának meghosszabbításához. A dízelmotorokban a szennyezett üzemanyag károsíthatja a befecskendező szivattyút és a befecskendező fúvókákat. A STILL eredeti üzemanyagszűrői eltávolítják a szennyeződések részecskéit a dízelből, beleértve a port vagy a rozsdát, így biztosítva, hogy az alkatrészek hosszabb ideig magas színvonalon működjenek. A STILL Original üzemanyagszűrők gyártásához csak gondosan kiválasztott, kiváló minőségű anyagokat használnak fel. Mint minden STILL termék, az üzemanyagszűrők is egyedi gyártásúak, ami megvédi a STILL-egységeket a szivárgástól. Ezáltal megelőzhető a környezetszennyezés és a jármű károsodása.

Milyen előnyökkel jár

 • A szennyező részecskék kiszűrődnek az üzemanyagból
 • Meghosszabbodik az egységek élettartama
 • Megelőzhető a környezetszennyezés és a járműkárosodás

Légszűrők

STILL dízel-motorjaink csak az üzemanyag és a levegő optimális kombinációjával képesek teljes kapacitással működni. A STILL Original légszűrők optimalizált áramlási ellenállásukkal egyenletesen magas hatásfokot biztosítanak nagyon alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett. STILL Original légszűrőink a beszívott levegőből a szennyeződéseket, például port, homokot és kormot választják ki. Ez hozzájárul az optimális égéshez, alacsony szennyezőanyag-kibocsátás mellett. Szűrőink az égésteret is megvédik a szennyeződésektől, amelyek szappanosodást és végül a motor kopását okozhatják.

Az Ön előnyei

 • Optimalizált áramlási ellenállás
 • Optimális égés alacsony szennyezőanyag-kibocsátással
 • Védelem a szennyeződések ellen

Olajszűrők

A modern, hatékony motorok megfelelő motorolaj-ellátást igényelnek az olyan kenési pontokhoz, mint a dugattyúk, dugattyúgyűrűk és hengerbetétek. STILL Original olajszűrőink biztosítják az optimális olajellátást, megakadályozzák a teljesítménycsökkenést és védelmet nyújtanak a motor károsodásával szemben. A készülékben lévő motorolaj folyamatosan szennyeződik égésmaradványokkal, porral, szénnel és korommal. A STILL Original olajszűrők megtisztítják a kenőköröket és megakadályozzák a motor idő előtti kopását. Amíg a megadott csereintervallumokat betartják, STILL Original olajszűrőink egyenletesen magas motorteljesítményt biztosítanak.

Milyen előnyökkel jár

 • Optimális olajellátás
 • A kenőkör tisztítása
 • Tartósan magas motorteljesítmény

Hidraulikus olajszűrők

A STILL-flotta legfontosabb jellemzői közé tartozik a gép magas rendelkezésre állása, valamint az emelő-, billenő- és kormányhengerek erőteljes működése. A STILL Original hidraulikaolaj-szűrőink feladata, hogy megvédjék a modern hidraulikarendszereket a kopástól. A hidraulikus rendszerekben a víz és a légbuborékok mellett a leggyakrabban előforduló szennyeződések a kopás és a peremerózió következtében keletkező szilárd részecskék. STILL Original hidraulikaolaj-szűrőinkkel ezek a szennyeződések hatékonyan kiszűrhetők. A STILL Original hidraulikaolaj-szűrők hozzájárulnak a teljesítmény és a gép magas rendelkezésre állásának garantálásához.

Milyen előnyökkel jár

 • Magas gépi rendelkezésre állás
 • Kopás elleni védelem
 • Nagy teljesítmény és gépi rendelkezésre állás
 

Bővebb információ

A STILL Original vezetőüléseket ergonomikus irányelvek szerint tervezték, ezért magas szintű kényelmet, valamint biztonságos és felhasználóbarát kezelhetőséget biztosítanak. A STILL Original vezetőülések különböző változatokban és számos felszereltségi opcióval kaphatók - az Ön egyedi igényeihez igazodva.

 

Bővebb információ

E rendkívül érzékeny alkatrészek többségét a STILL házon belül fejlesztette ki, és a legszigorúbb biztonsági követelmények vonatkoznak rájuk. Ez azt jelenti, hogy minden STILL Original elektronikus alkatrész tökéletesen a STILL targoncakban való használatra lett tervezve, és garantálja a legjobb teljesítményt, rendelkezésre állást és biztonságot.

 

Bővebb információ

A targoncák rendszeres szervizelést igényelnek, ha hosszú távon működőképesek akarnak maradni, és teljes kapacitással akarnak működni. A STILL Original szervizkészletek zavartalanul tartják a targoncák működését, és segítenek elkerülni az előre nem látható következményes költségeket. A STILL szervizkészletével folyamatosan hozzáférhet a szervizeléshez szükséges összes alkatrészhez, ami azt jelenti, hogy targoncái pillanatok alatt újra működőképesek lesznek. Testre szabott STILL Original szervizkészleteinkkel a STILL ipari targoncák szervizelése egyszerűbb, gyorsabb és költséghatékonyabb, mintha minden egyes szervizelemet külön-külön vásárolna meg.


Letöltések


Kapcsolatfelvétel

Szakértőink mindig készséggel állnak rendelkezésre, hogy válaszoljanak a portfóliónkkal kapcsolatos kérdéseire.

Töltse ki az űrlapot

A lehető leghamarabb jelentkezünk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérjen ajánlatot!

Hívjon tanácsadót

Az Ön közvetlen kapcsolata szakértőinkkel

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Kiegészítő szolgáltatások

Az Ön tevékenységeihez és műveleteihez tökéletesen illeszkedő szolgáltatások - a javítási megrendelésektől a teljes körű szervizelésig.