Intralogisztikai tanácsadás

Egyenesen a lényegre térve.

Célorientált megoldások az Ön kihívásaira

A STILL közel 100 éves tapasztalatra tekinthet vissza a raktártechnika, az intralogisztika és a targoncagyártás területén. Az intralogisztika szakértői, eredeti gondolkodók és úttörők vagyunk, és aktívan alakítjuk ügyfeleink számára az intralogisztika jövőjét - a célorientált tanácsadástól a megvalósításig.
Konkrétan ez azt jelenti, hogy csak olyan megoldásokat ajánlunk, amelyeket biztosan meg tudunk valósítani, és amelyek a jövőben is működni fognak. Ennek biztosítása érdekében meglátogatjuk ügyfeleinket a helyszínen, a raktárban és a gyártási területeken, közvetlenül beszélünk az ott dolgozókkal, és közelről megvizsgáljuk az összes releváns folyamatot.
Átfogó képet kapunk az Ön egyedi kihívásairól, és ennek következtében személyre szabott megoldást dolgozunk ki az Ön számára, hogy kiemelkedő költséghatékonyságot érjünk el. Teljes erőbedobással dolgozunk, nagy hangsúlyt fektetünk az őszinteségre és az átláthatóságra, és világosan és közvetlenül közöljük Önnel, hogy tanácsadóink pontosan mit is csinálnak. Így szilárd alapot teremtünk egy bizalmi együttműködéshez az Ön legnagyobb megelégedésére.


A siker tényezői

A legfontosabb tények röviden

Átláthatóság Teljes áttekintés: Ügyfeleink pontosan értik, hogy a tanácsadó mit csinál, és milyen megközelítéssel éri el a közösen meghatározott célt.

Megoldásközpontúság Megbízható megvalósítás: Mindig a korszerűség és a megvalósíthatóság szempontjából legjobb megoldást keressük. Kompetencia

Több évtizedes tapasztalat: Tanácsadóink a területük szakértői, akik a STILL ügyfélprojektek teljes tudásbázisára támaszkodva képesek a legmagasabb színvonalon megvalósítani a projekteket.

Egyéniség Páratlan eredmények: Tanácsadóink egyedi szemlélettel rendelkeznek, amely lehetővé teszi számukra, hogy eredeti és hatékony megoldásokat hozzanak létre.

Ígéretünk

Világosság: Közérthetően beszélünk és átláthatóan cselekszünk 

Pontosság: Testreszabott és jövőorientált megoldásokat dolgozunk ki, minden egyes nap

Hajtás: Az okos szavakat okos megoldásokká alakítjuk

Tapasztalat: Optimalizáljuk az intralogisztikát - és ezt már több mint 100 éve tesszük 

Megbízhatóság: Hűek vagyunk a szavunkhoz és az ügyfeleinkhez

Egyenesen a lényegre törő tanácsadás

Tanácsadóink szívesen válaszolnak kérdéseire. Egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi elintézzük az Ön megkeresését.

Kapcsolat

+36 34 573 211

Kérelem a következő címre: Intralogisztikai tanácsadás

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Tanácsadás Intralogisztikai tanácsadás

Adatszerzés

A kiváló elemzés általában kiváló minőségű adatkészleteken alapul.

A projekt sikere ezért nagymértékben függ a rendelkezésre álló tervezési adatok minőségétől. Az adatgyűjtés ezért döntő jelentőséggel bír. Alaposan ellenőrizzük az adatokat, hogy azok teljesek és konzisztensek legyenek, és előkészítjük őket a későbbi elemzéshez.

Elemzés Olyan technikákat alkalmazunk, mint a csoportosítás, rendezés, tömörítés és szűrés, hogy az előkészített adatok felhasználásával logisztikai megállapításokat kapjunk; ez szolgál a tervezés alapjául.

Grafikus módszerekkel képesek vagyunk összetett folyamatok, például anyag- és információáramlások vizualizálására. Ez segít feltárni a fejlesztési lehetőségeket, és meghatározza a logisztikai kihívásokat a további tervezés tekintetében. Tanácsadási szolgáltatásaink közé tartozik a flottaelemzés, az üzleti folyamatok modellezése és a készletelemek klaszterezésének gazdasági elemzési folyamatai.

Optimalizálás A működési területeken bekövetkező folyamatos változások azt jelenthetik, hogy a meglévő rendszereket és folyamatokat ki kell igazítani.

Célunk ezért az, hogy a meglévő logisztikai feldolgozást optimálisan hozzáigazítsuk a fennálló körülményekhez, és javítsuk, hogy a jelenlegi és a jövőbeni igényeket is lefedjük. Az anyagáramlástervezés szoftveres megoldásaival és módszertani ismereteinkkel szisztematikusan támogatni tudjuk Önt az anyagáramlás optimalizálásában. Tanácsadási szolgáltatásaink többek között a flotta-, folyamat- és raktároptimalizálást foglalják magukban.

Koncepcióalkotás Célunk, hogy minimalizáljuk az Ön szállítási, raktározási és kezelési költségeit.

A logisztikai rendszerek és az anyagáramlás szükséges hatékonyságnövelése érdekében szorosan együttműködünk Önnel a különböző alkalmazások és megoldások kifejlesztésében. Ezután minden változatot megvizsgálunk a költséghatékonyság szempontjából, és megvizsgáljuk a vonatkozó előnyöket és hátrányokat. Ennek eredményeképpen egy optimalizált, az Ön számára testre szabott koncepció születik. Tanácsadói szolgáltatásaink közé tartozik a megfelelő polcrendszer kiválasztásában, a raktári elrendezés kialakításában és a targoncákkal szemben támasztott követelmények meghatározásában nyújtott támogatás is.

Tanácsadóink okos, személyiséggel rendelkező karakterek; éppen ezért minden egyes nap eredeti és egyedi megoldásokat kínálnak. Bármilyen intralogisztikai kihívással szembenéznek, legyen az bármilyen ijesztő, és csak megvalósítható és jövőorientált koncepciókat készítenek.


Nem érdeklik őket a szabványmegoldások, és STILL-háttérük és az intralogisztikai optimalizálás terén szerzett hosszú távú tapasztalatuk nagyban segíti munkájukat. Nagy hangsúlyt fektetünk az átláthatóságra és a bizalomra, és energiával hajtjuk előre projektjeinket. Röviden, tanácsadóink "egyszerűen okosak".

 • Data Sheet Intralogisztikai tanácsadás PDF, 1 MB Letöltés

Intralogisztikai tanácsadásunk részletei

Flotta optimalizálása

A legjobbat szeretné kihozni flottájából? Nem probléma! Intralogisztikai szakértőink szívesen adnak Önnek független, átlátható tanácsot a lehető legjobb targonca-kombinációval és flottakihasználással kapcsolatban. Nem számít, hogy az Ön targoncáit a STILL vagy más gyártó szállítja, mi segítünk Önnek megtalálni az igényeinek megfelelő megoldásokat. Először egy átfogó használati és kihasználtsági elemzést készítünk, és a helyszínen megvizsgáljuk az Ön munkafolyamatait és a térbeli viszonyokat. Ezután az Ön igényeihez igazított flottakoncepciót dolgozunk ki, amely figyelembe veszi az összes szállítási árut, folyamatot és rendszert, és magában foglalhatja a berendezések szabványosítását és racionalizálását vagy a targoncapark bővítését is. Így kihasználhatjuk a targoncái közötti szinergiákat, és biztosíthatjuk az optimális kapacitáskihasználást és a hatékony áruszállítást.

 • A teljes targoncapark kihasználtságának elemzése
 • A flotta hatékonyságának növelését célzó intézkedési javaslatok kidolgozása
 • Az automatizálási megoldások ellenőrzése és értékelése
 • A vontatójárművek használatára vonatkozó potenciális elemzések megvalósítása

.

 

Raktártervezés

Aki nagy terveket sző, annak képesnek kell lennie arra is, hogy azokat megvalósítsa, és a STILL intralogisztikai tanácsadói pontosan ezt teszik. Raktártervezésünk a vonatkozó követelmények pontos elemzésével kezdődik. Itt figyelembe vesszük a raktári körülményeket, a tétel- és munkaszerkezetet, valamint az olyan folyamatokat, mint a komissiózás. Ezt követően holisztikus koncepciót dolgozunk ki az Ön számára, amely egy hatékony logisztikai rendszert térképez fel, beleértve a polcrendszereket, a targoncákat és az automatizálási lehetőségeket, valamint a szoftverkövetelményeket. Az eredmény egy optimális rendszer a tároláshoz, kezeléshez, komissiózáshoz és szállításhoz, hatékony folyamatokkal az Ön anyag- és információáramlásához. Az igénybe vett tanácsadási szolgáltatástól függetlenül a STILL ezután szükség esetén a projekt megvalósításáért is felelősséget vállal.

 • Raktárelemzés (ABC/XYZ, forgalom/készletelemzés)
 • A raktár méretezése (kapacitás, készletforgalom/teljesítmény)
 • Szállítási/anyagáramlási koncepció kidolgozása
 • Folyamat- és elrendezéstervezés (durva/részletes elrendezés; 2D/3D)

 

Az automatizálási potenciál elemzése

Hogyan szeretné, ha belső folyamatai öt év múlva hogyan néznének ki? Az automatizálási megoldások hatékony választ adhatnak a digitalizáció növekvő kihívásaira, valamint a globális költség- és versenykényszerre. Fontos tudni, hogy nem minden automatizálási szint felel meg minden vállalatnak, és nem minden technológia felel meg minden felhasználási igénynek. A tervezés kulcsfontosságú. Ezért automatizálási szakembereink először pontosan felmérik az Ön automatizálási lehetőségeit, és kidolgozzák a leghasznosabb automatizálási változatot, amely hosszú távon optimális sikert hoz Önnek. Ennek során nyíltan kitérünk a meglévő akadályokra és a folyamat lehetséges gyenge pontjaira, és konkrét cselekvési javaslatokat teszünk. Ha ez a szilárd alap megteremtődött, az Ön egyéni automatizálási koncepciója és a funkcionális követelményspecifikáció az operatív megvalósítás alapjaként jön létre. Sokéves tapasztalatunkkal szívesen segítünk Önnek az üzleti tervezet elkészítésében is.

Célunk ezért az, hogy a meglévő logisztikai feldolgozást optimálisan hozzáigazítsuk a fennálló körülményekhez, és javítsuk, hogy a jelenlegi és a jövőbeni igényeket is lefedjük. Az anyagáramlástervezés szoftveres megoldásaival és módszertani ismereteinkkel szisztematikusan támogatni tudjuk Önt az anyagáramlás optimalizálásában. Tanácsadási szolgáltatásaink többek között a flotta-, folyamat- és raktároptimalizálást foglalják magukban.

Folyamatoptimalizálás

Minden optimalizálás csak annyira jó, mint az azt megelőző folyamatelemzés. Ezért az egyes folyamatlépések pontos elemzésére támaszkodunk. Annak érdekében, hogy itt a lehető legnagyobb pontosságot garantáljuk, az Ön telephelyén a kiindulási helyzet felmérésével kezdjük. Azonosítjuk a javítási lehetőségeket, elvégezzük a gyakorlati megvalósítás értékelését, és ennek alapján levezetjük az Ön számára megfelelő intézkedéseket. A logisztikai folyamatokat a tényleges helyzetelemzésünkben világos és könnyen érthető módon, szabványosított modellezési nyelvek segítségével dokumentáljuk. Az általános szabály itt a következő: A lehető legegyszerűbben, a lehető legrészletesebben. Ebből kiindulva, szorosan együttműködve Önnel, cselekvési javaslatokat dolgozunk ki az elemzett folyamatok és logisztikai eljárások optimalizálása érdekében. Így olyan sikeres intézkedéseket tudunk végrehajtani, amelyek lehetővé teszik az Ön intralogisztikájának hatékony működését. A folyamatoptimalizálás lezárásaként az aktuális helyzetelemzés és az értékelt intézkedések eredményeit célkoncepcióba foglaljuk, így logisztikai folyamatai azonnal optimalizálhatók.

 • A logisztikai folyamatok tényleges helyzetfelvétele
 • Folyamatmodellezés és dokumentáció
 • Az információ- és anyagáramlás gyenge pontjainak elemzése

.

 

A vontató vonatrendszerek bevezetése

A logisztikai rendszerek és az anyagáramlás szükséges hatékonyságnövelése érdekében szorosan együttműködünk Önnel a különböző alkalmazások és megoldások kifejlesztésében. Ezután minden változatot megvizsgálunk a költséghatékonyság szempontjából, és megvizsgáljuk a vonatkozó előnyöket és hátrányokat. Ennek eredményeképpen egy optimalizált, az Ön számára testre szabott koncepció születik. Tanácsadói szolgáltatásaink közé tartozik a megfelelő polcrendszer kiválasztásában, a raktári elrendezés kialakításában és a targoncákkal szemben támasztott követelmények meghatározásában nyújtott támogatás is.

 • A jelenlegi anyagáramlás és logisztikai feltételek részletes elemzése
 • A vontatóvonatrendszer tervezése három oszlop alapján:
  – Vontatóvonat-irányítás: útvonal-meghatározás, menetrend, ellátmányok, üres konténerek és kocsik kezelése
  – Vontatóvonat-infrastruktúra: berendezések, vontatóvonat-állomás/szupermarket, útvonalak
  – Vontatóvonat-folyamat: visszavétel, ellátás az állomáson, szállítás, ellátás a termelésben, üres konténerek eltávolítása és a gyártott áruk összegyűjtése a termelésből
 • Egy személyre szabott vontatóvonat-koncepció kidolgozása

.

 

Egyenesen a lényegre törő tanácsadás

Tanácsadóink szívesen válaszolnak kérdéseire. Egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi elintézzük az Ön megkeresését.

Kapcsolat

+36 34 573 211

Kérelem a következő címre: Intralogisztikai tanácsadás

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.