A STILL bérgépekkel kapcsolatban gyakran feltett kérdések

A BÉRLETI AJÁNLAT - MILYEN GÉPEKBŐL ÉS ESZKÖZÖKBŐL ÁLL A STILL BÉRGÉPFLOTTÁJA?

A STILL Magyarországon 28 különféle géptípust ajánl bérbevételre. Összesen több mint 250 bérelhető gép közül választhat! Célunk, hogy minden igényre a lehető legmegfelelőbb megoldást tudjuk ajánlani.

Mindegy, hogy a klasszikus ellensúlyos, elektromos, dízel vagy gázüzemű, gyalogkíséretű vagy vezetőállásos-villástargoncát vagy raktártechnikai berendezést kíván bérbe venni, sokféle emelőoszlopos vagy komissiózó gép és vontató közül választhat. Biztos lehet benne, hogy rendelkezésünkre áll az Ön által igényelt berendezés!

Győződjön meg erről önmaga: A gépeken túl felépítményeket, egyedi tartozékokat, így például villaállító eszközöket, speciális villákat, bála, tekercs vagy dupla palettarögzítő bilincseket, kapcsokat is bérelhet tőlünk. Az Ön számára nyújtott előnyök: Mindent egy kézből kaphat meg!

A bérleti ajánlat - Hol bérelhetek gépet?

A STILL mindig és mindenütt megtalálható!

Tapasztalt bérgépszakértőnk készséggel áll információval és tanácsokkal a rendelkezésére. Egy személyes megbeszélés keretén belül bizonyára megtaláljuk az adott igényeknek legjobban megfelelő megoldást.

Itt találja meg a személyes megbeszélésre a megfelelő tárgyalópartnert

A bérleti ajánlat - Mennyire rugalmasak a bérleti lehetőségek?

A STILL a lehető legrugalmasabb bérleti futamidőkkel kínálja bérgépeit. Mindegy, hogy csak egy napra, néhány napra, hétre vagy hónapra kívánja azokat bérbe venni, a megfelelő ajánlatot tudjuk adni.

Mindegy, hogy pillanatnyi elhatározásból, vagy hosszas megfontolás alapján döntött a bérlet mellett: Bérleti szolgáltatásunkban mindig megbízhat! Készséggel állunk rendelkezésére akkor is, ha csúcsidőben kevés a meglévő gépeinek a kapacitása, vagy ha esetleg meghibásodás miatt esik ki valamelyik gépe.

A bérlet - Mikor kell biztosítást kötnöm a bérelt gépre vonatkozóan?

A bérbevevő alapvető kötelezettsége, hogy minden bérelt gépre vonatkozóan általános felelősségbiztosítást kössön. Emellett  a bérlőnek tűzkár és lopás ellen is biztosítania kell a bérelt gépet.

Az ügyfél szabadon dönthet, hogy egy biztosító társaságnál köt-e géptörés és egyéb károk elleni biztosítást, vagy elfogadja a STILL bérlet plusz ajánlatát. A gép sérülése, törése elleni biztosítási védelem mindkét esetben adott.

Az általános bérleti feltételekben találja meg az ezzel kapcsolatos részletes tudnivalókat. 

A bérlet – Mikor kapom meg a számlát?

A bérletre vonatkozó (első) számlát közvetlen a bérleti időszak megkezdése után kapja meg. Több hónapos bérleti időtartam esetén automatikusan havonta küldünk számlát.

A bérelt gép visszaszállítását követően a STILL egy visszavételi jegyzőkönyvet állít ki – ennek alapján állítjuk ki a számlát a bérelt készülékben esetleg keletkezett károkról és sérülésekről.

A bérlet - Mi a teendő, ha kérdések merülnének fel a bérlet időtartama alatt?

A STILL a bérleti időszak alatt sem hagyja egyedül. A gépekkel kapcsolatos bármilyen kérdésben, karbantartási vagy full szerviz igény esetén is a rendelkezésére állnak a STILL munkatársai. A bérleti időtartamot természetesen már a bérlet megkezdése után is módosíthatja, de kérjük, vegye figyelembe a bérlő bérleti szerződésben meghatározott feltételeit és kötelezettségeit!

Bármilyen kérdéssel forduljon bizalommal a legközelebbi STILL munkatársunkhoz!

A bérlet - Leszállítják a bérelt gépet vagy nekem kell azt elhoznom?

A STILL kívánságra megszervezi az oda- és visszaszállítást is, vagyis a bérelt gépet közvetlenül a szállítás helyére tudja szállítani. Ezt a szolgáltatást azonban térítés ellenében végezzük. Természetesen annak sincs akadálya, hogy maga hozza el és szállítsa majd vissza a bérelt gépet.

A bérlet - Hogyan kaphatom meg a bérleti szerződésemet?

Igényeinek pontos meghatározását követően konkrét ajánlatot küldünk, amelyet aláírva kell visszajuttatnia a STILL-hez. Az általános bérleti feltételekkel együtt az aláírt bérleti ajánlat válik bérleti szerződéssé.

Káresemények - Mi történik, ha megsérül a bérelt gép?

Minden „nem a rendeltetésszerű használatra visszavezethető“ károsodásért az ügyfél felel. Kötelessége, hogy minden bekövetkezett kárt azonnal jelentsen a STILL-nek. Az általános bérleti feltételek keretén belül a STILL ezen károk javítási és elhárítási költségeit leszámlázza az ügyfélnek.

Mindegy, hogy milyen okból és milyen kár keletkezett, a hibát gyorsan és szakszerűen javítja a STILL. Ezáltal minden körülmények között biztosítható a STILL bérelt gépek folyamatos rendelkezésre állása.

Hosszan tartó javítás esetén az ügyfél haladéktalanul cseregépet kap!

Tartozékok - Irányszerelvény elemeket is bérelhetek?

Az CX-T irányszerelvénye elemeit, így E-vázakat, C-vázakat és kocsikat is bérelhet a STILL-től.

Tartozékok - Bérelhetem-e a különleges feladatokhoz szükséges különleges felépítményeket is?

A STILL mindegyik ellensúlyos targoncához a szükséges felépítményeket, kiegészítő eszközöket is bérbe adja. Az oldalkitolóktól kezdve a különösen hosszú villákon, a villaállító készülékeken át a kettős bilincsekig gyakorlatilag minden bérelhető. A STILL gyakorlatilag bármilyen felépítményt kész bérbe adni.

Mindegy, hogy mi a kívánsága, vagy milyen feladatot kell az adott bérelt gépnek elvégeznie, a STILL biztosítani tudja a szükséges felépítményt vagy kiegészítő eszközt.

Tartozékok - Honnan kapok csere akkumulátort, ha például több műszakban kívánom használni a bérelt gépet?

Normál üzemi körülmények között a gép akkumulátora egy műszakra elegendő kapacitással rendelkezik, azután újra kell töltenie. Több műszakos üzem esetén a STILL a legtöbb bérelt géphez csereakkumulátort biztosít.

Ilyen módon folyamatosan töltés alatt lehet egy akkumulátor, míg a másikat éppen az üzemelő gépben használja. Ezáltal a bérelt gép a nap minden órájában rendelkezésre állhat. A csereakkumulátor szolgáltatás igénybe vétele esetén a STILL természetesen a szükséges készülék- és töltőkábelt is szállítja!

Szerviz és biztosítás – Mire ügyeljek?

A STILL modern bérgépflottája a legkorszerűbb technikával történő munkavégzést teszi lehetővé. Mi sem természetesebb, hogy a STILL által bérbe adott gépekre teljes körű a szervizszolgáltatás is, és semmilyen további javítási és karbantartási költséggel nem kell számolnia.

Mindezeken túlmenően a STILL bérlet plusz csomag keretén belül kívánságra átalánydíj ellenében még a géptörés kockázatát is átvállaljuk.