100 éve fejlesztjük a jövőt

100 éve ügyfeleink sikere áll tevékenységünk középpontjában. Egyedi igényeik megértése és sokoldalú ötletekkel és innovatív erővel történő teljesítése a mi hajtóerőnk. Szenvedélyes úttörő gondolkodóként olyan személyre szabott intralogisztikai megoldásokat fejlesztünk és valósítunk meg, amelyek többletértékkel bírnak, mint a részek összege. Építjük a jövőt az Ön számára! Ezen az oldalon izgalmas és vizuálisan lenyűgöző utazásra kalauzoljuk el Önt a jövőnk történetén keresztül. Írjuk együtt tovább a történelmet a jövőben is!


Átalakulóban az intralogisztika

Vezető beszállítóként ismerjük az intralogisztika sikertényezőit. Már 100 éve alakítjuk a jövőt. Tudja meg, hogyan változik az intralogisztika az idők során.


Fedezz fel még több sikertörténetet ... maradj velünk

100 éve az Ön kihívásainak megoldása a hajtóerőnk. Ügyfeleinkkel együtt sikertörténetek sokaságát írtuk meg, innovációkat fejlesztettünk ki és új szabványokat állítottunk fel. Hamarosan itt egyre több izgalmas történetet talál, amelyek megmutatják, hogyan változott az intralogisztikai iparág az évtizedek során - és hogyan hajtjuk a változásokat.