Kézi raklapszállítók

Egyszerűen, többet.

Megbízható, robusztus és könnyen kezelhető - STILL kézi raklapszállítók. A sokoldalúan használható STILL HPS és a STILL HPT akár 3 000 kg-ot is mozgathat gyárakban, kiskereskedésekben vagy műhelyekben. A robosztus acélszerkezet ellenáll a legkeményebb alkalmazásoknak is és a nagy gumiabroncs-portfóliónak köszönhetően a STILL kézi raklapszállítói simán gördülnek bármilyen típusú padlón. A nagy kormányszögű kormányrúdnak köszönhetően a pontos manőverezhetőség előnyeit élvezheti a legszűkebb helyeken is.  

Az innovatív emelő funkcióval különösen gyorsan emelheti fel a rakományokat, így értékes másodperceket nyerhet a termelésben. A villafejek alatt található görgők megkönnyítik a raklapok felvételét.

Nem csak vízszintesen szeretné mozgatni rakományait, hanem emelni is? Semmi gond! A manuális (kézi hidraulikus) emeléssel működő HPT 10 XM ollós emelőkocsik és az elektrohidraulikus emeléssel működő HPT 10 XE raklapszállítók megkönnyítik a munkát és akár 1 000 kg-os rakományokat is képes lesz 800 mm magasságig felemelni.

Letöltések

Kapcsolat

További információért forduljon tanácsadóinkhoz.

+36 34 573 211

Kérelem a következő címre: Kézi raklapszállítók

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.