Elérhetőség. Megbízhatóság. Sebesség.

Elérhetőség. Megbízhatóság. Sebesség.

STILL szerviz

Keresés
Tárgy
Megszólítás*

Számíthat ránk

 

Mindent, amit teszünk, ügyfeleink elégedettségén mérjük. Ha az Ön intralogisztikájának rendelkezésre állásáról van szó, nem ismerünk kompromisszumokat.

Elérhetőség

Elérhetőség

Az Ön elkötelezett STILL-csapata, amely egy regionális vezetőből és szerviztechnikusokból áll, éjjel-nappal elérhető, és - a kiterjedt szervizhálózatnak köszönhetően - mindig van valaki a közelben.

Megbízhatóság

Megbízhatóság

Műszaki szakértelmünk, a STILL Eredeti Alkatrészek® kiváló minősége és elérhetősége, valamint az alkatrész-beszállítókkal való nemzetközi partnerkapcsolataink minden alkalommal zökkenőmentes és sikeres szolgáltatást garantálnak.

Sebesség

Sebesség

Bármilyen kérésre azonnal válaszolunk. Szabványosított, digitálisan vezetett és optimálisan megtervezett javítási és szervizelési folyamataink, valamint a pótalkatrészek éjszakai kiszállítása lehetővé teszi számunkra, hogy az állásidőt a lehető legkisebbre csökkentsük.

Szakértői tanácsadás

Szakértői tanácsadás

Egy STILL szerviztechnikuson semmi sem múlik el. A szakértői képzésnek köszönhetően, amely lehetővé teszi számukra, hogy teljes áttekintést kapjanak az Ön rendszeréről, azonnal azonosítani tudják, hol és hogyan lehetne javítani a targoncakon és a raktári létesítményeken.


Szerviz áttekintése

Szakértelmünkkel és fejlesztéseinkkel ügyfeleink teljesítményét növeljük. Az iparági vezető pozíció megszerzése érdekében innovatív technológiákba és munkatársaink fejlesztésébe fektetünk be. Jelenleg közel 9.000 szakképzett munkatársunk dolgozik a kutatásban és fejlesztésben, gyártásban, forgalmazásban a szervizben azon, hogy ügyfeleink követelményét - a világ bármely részén - teljesíthessék.

Ha valaki olyan régóta az üzletben van, mint mi, akkor tudja, mi teszi a velünk való együttműködést sikeressé és különlegessé:

Szervizszolgáltatásaink!

Cégünk egyik különleges szolgáltatása, amely már a szervizelésnél kifizetődik - mert teljesen az Ön igényeihez igazodik - egyénre szabott és rugalmas.

Ön határozza meg, hogy széleskörű szolgáltatásaink, mint javítás, biztonságtechnikai (UVV) vizsgálat, karbantartás, fullszerviz, targoncavezető képzés és gépbiztosítás közül melyiket szeretné igénybe venni.

Nem találta, amit keresett?

Szakértő tanácsadóink bármikor rendelkezésre állnak, hogy válaszoljanak a szolgáltatási portfóliónkkal kapcsolatos kérdéseire.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

Digitális szolgáltatások

Folyamatosan fejlesztjük tovább termékeinket és megoldásainkat, és fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy digitális szolgáltatásainkat előremozdítsuk. A STILL flottakezelésből már több ezer ügyfél profitál, a "neXXt generáció" pedig hamarosan készen áll a felszállásra. A jövő digitális - maradjon velünk.


Ügyfél esettanulmányok


Megbízhatóság

 

Mint minden STILL termék esetében, a mi szolgáltatásunk is rendkívül költséghatékony az Ön számára. Egyszerűen használható, nagy teljesítményű, megbízható, sokoldalú és egyszerűen hálózatba kapcsolható a digitális rendszerekkel - megoldásaink a lehető legkevesebbet vesznek igénybe az Ön értékes gazdasági és emberi erőforrásaiból. Ezért a STILL megoldások az Ön gazdasági sikerének kulcsa. Egyszerűen hatékony.

Test

Együttműködő diagnosztika

Biztosítani szeretnénk, hogy a STILL Service nagy hasznot jelentsen az Ön számára. Szilárdan hiszünk abban, hogy az Ön bizalmát csak úgy nyerhetjük el, ha figyelmesen meghallgatjuk, megértjük az Ön igényeit, és ezeket az igényeket abszolút megbízhatósággal teljesítjük. Azt, hogy ez sikerül-e nekünk, csak Ön tudja megítélni. Ezért minden évben több mint 10 000 szolgáltatási ügyfelünktől kérünk visszajelzést arról, hogy mennyire elégedettek szolgáltatásainkkal, és az eredményeket elemezzük, hogy lássuk, hogyan tudunk javulni. A 97 százalékos elégedettségi arányunk megerősíti, hogy sok mindent jól csinálunk, ugyanakkor arra is ösztönöz bennünket, hogy szolgáltatásainkat az Önnel való partnerségben továbbfejlesszük.


Letöltések


Kapcsolatfelvétel

Szakértőink mindig készséggel állnak rendelkezésre, hogy válaszoljanak a portfóliónkkal kapcsolatos kérdéseire.

Töltse ki az űrlapot

A lehető leghamarabb jelentkezünk.

Hívjon tanácsadót

Az Ön közvetlen kapcsolata szakértőinkkel

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.