Racking rendszerek Raklapos állvány

Annyira változó, mint az Ön igényei

 • Kényelmes hozzáférés minden cikkhez
 • Könnyű készletszint-ellenőrzés
 • A raktárhelyiséghez, valamint az áruk súlyához és méreteihez való optimális alkalmazkodóképesség
 • Rugalmas és költséghatékony tárolása különböző rakományhordozóknak egyetlen állványtípusban
 • Lehetővé teszi a megrendelések közvetlen komissiózását

Különböző típusú árukat szeretne raklapokon tárolni a raktárában? Ebben az esetben mindenképpen nézze meg a STILL STILL állványrendszerekat. Az egyes raklapokhoz való közvetlen hozzáféréssel és a magas szintű biztonsági előírásokkal a STILL STILL állványrendszerek a lehető legjobb megoldást jelentik a változó raktári követelményekre. Nagyfokú rugalmasságának köszönhetően ez az állványtípus nagyon egyedileg konfigurálható.

Kapcsolatfelvétel

Szeretne többet megtudni? További információkért lépjen kapcsolatba velünk.

+36 34 573 211

Kérelem a következő címre: állványrendszerrendszer

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

A állványrendszer tipikus alkalmazási területei

A STILL állványrendszerek a különböző raktári követelmények széles skáláját elégítik ki, például széles folyosós vagy keskeny folyosós állványrendszerek / magasraktár.

Széles folyosós raktár

A raktárban a raklapok tárolására a szabványos megoldás a széles folyosókkal rendelkező raktár. Az állványok üzemeltetését általában ellensúlyos targoncák, nyúlványos targoncák vagy komissiózók végzik. Az alsó szintek könnyen kezelhetők kézi raklapszállító targoncákkal vagy elektromos magas emelős targoncákkal.

 • Költséghatékony tárolás
 • Az állványok egyszerű kezelése hagyományos targoncákkal
 • Kézi komissiózás a padlószinten

 

Keskenyfolyosós raktár/magasraktár

A keskeny folyosókkal rendelkező állványok lehetővé teszik a raktárterület nagyfokú kihasználását. Az állványok üzemeltetését általában kézi vezérlésű VNA-kocsik/rendszedők végzik, amelyek bevethetők a rendeléskiszedéshez, valamint a teljes rakományhordozók tárolásához és kiemeléséhez. A nagy emelőmagasságnak köszönhetően a magasraktárak ipari targoncákkal is üzemeltethetők.

 • A rendelkezésre álló alapterület és raktármagasság jó kihasználása
 • ideális nagy cikkszámok és közepes vagy nagy forgalom esetén
 • Nem szükséges az áruk áthelyezése a komissiózáshoz

 


állványrendszerek - tervezés

A STILL állványrendszer állványkeretből és keresztgerendából áll. Az állványkeretet padlóhorgonyokkal biztonságosan rögzítik a padlóhoz. A keresztgerendákat az állványkeretbe akasztják. A rakomány súlyától függően különböző profilok és anyagvastagságok kerülnek alkalmazásra. A STILL STILL állványrendszer kialakítása természetesen megfelel a regionálisan érvényes szabványok és biztonsági előírások követelményeinek. Az opcionális tartozékok széles választéka garantálja az egyéni biztonságot és az optimális rugalmasságot. A puffer és az áttolásvédelem nagyfokú biztonságot garantál a mindennapi használat során. A különböző polcválasztási lehetőségek lehetővé teszik a STILL STILL állványrendszer rugalmasabb használatát.


állványrendszerek - alkatrészek

Tartókeret

A tartókeret két tartóból áll, amelyeket vízszintes és átlós gerendák kötnek össze. A keretek csavarozottak. A szállítási költségek optimalizálása érdekében a kereteket a helyszínen szerelik össze.

Távolsági darabok

A távolsági darabok két állványt kötnek össze adott távolságban. Ha az állványok sprinklerrendszerrel vannak felszerelve, a távolsági darabok a sprinklercsövek felszerelésére is szolgálnak. Az állványok közötti távolságot regionális szabványok és előírások határozzák meg, például Németországban az iparbiztonsági hatóság. A rakomány túlnyúlása nélküli euro raklapok esetében az alapértelmezett távolság 200 mm. Ha sprinklercsövek vannak felszerelve, vagy ha a rakomány túlnyúlik, a távolság beállítható.

Keresztgerendák

A keresztgerendák általában doboz típusú profilok, amelyek mindkét végére egy-egy horog van hegesztve. A kampó a gerendát a kerethez rögzíti. Két keresztgerenda (pár) két keretet köt össze, amelyek egy polcot alkotnak az állványban. A keresztgerendapárokon a raklapokat tárolják. Ezek egyenként a kívánt magasságban a tartó keretbe akaszthatók.

állványrendszerek - fő tartozékok

Polcos padló

Az állvány rugalmasabb kihasználása érdekében többféle polcpadlót kínálunk. Minden változat elérhető felhelyezhető vagy beépíthető megoldásként. A forgácslapok például akár 38 mm vastagságban is kaphatók. A terhelési helyzettől függően a rácsrácsos polcok ugyanúgy bevethetők, mint a rácspadlók. Szívesen segítünk Önnek kiválasztani az Ön alkalmazásához ideális megoldást.

Az állvány védelme

Számos különböző megoldás áll rendelkezésre az állvány védelmére az esetleges sérülésekkel szemben. Az egyik típusú megoldás a folyosók belsejében használatos, a másik típus az állvány véglapjának védelmére szolgál.

A támaszok védelme a homlokoldalon

A sarokvédő biztosítja a támaszok minimálisan szükséges védelmét. A német BGR 234 rendelet szerint a sarokvédőnek legalább 300 mm magasnak kell lennie, és az állványtól függetlenül a padlóhoz kell rögzíteni. A sarokvédő alternatívája az ütközésvédő, amely a teljes állványállványt védi. Ez a teljes homlokzati végen keresztül van felszerelve. Különböző változatok állnak rendelkezésre - a középső rész készülhet fából vagy acélból. A STILL általában acélt alkalmaz, mivel ez az anyag ellenállóbb. A fa előnye, hogy sérülés esetén könnyen cserélhető.