Beszállítók és partnerek

Beszerzési útmutató a STILL GmbH beszállítói számára

A jelenlegi és új beszállítókkal való partnerség és bizalom biztosítása érdekében a STILL vállalat szigorú követelményrendszert határozott meg. Ennek a politikának a középpontjában az áll, hogy a teljesítmény és az ellenteljesítmény, a lehetőségek és a kockázatok egyensúlyban legyenek egymással. Beszerzési stratégiánk alapja: a STILL beszerzésének a beszállítókkal és a termékekkel szemben támasztott magas követelményei megegyeznek azokkal, amelyeket ügyfeleink támasztanak a termékeinkkel szemben. A

STILL beszerzői a minőség, a szolgáltatás (határidők betartása és fejlesztési munka), valamint a költségoptimalizálás szempontjából választják ki a beszállítókat, és mindig hosszú távú, értékes partnerségek

kialakítására törekszenek.

Mivel a velünk szemben támasztott követelményeket rövid szállítási határidők és a piaci erőkhöz való gyors alkalmazkodás jellemzi, beszállítóinktól is rugalmasságot és átlagon felüli szállítási készséget várunk el.

Együttműködés

Az értékteremtési lánc optimalizálása érdekében a STILL integrált beszállítói menedzsmentet működtet. Ennek alapjai a következők:

  • Beszállítóink korai bevonása a fejlesztési fázisba, hogy már ebben a szakaszban felismerhető potenciálokat megragadhassunk és megvalósíthassunk.
  • A beszállítókkal való hosszú távú kapcsolatok kiépítése, akik az értékteremtésben partnerként nem csak egyedi alkatrészeket gyártanak, hanem egyre inkább az összeállítások vagy rendszerek beszállítóiként lépnek fel.
  • A diszpozíciós módszereinkben az egyedi lehívások megszüntetése és a termeléssel szinkronban lévő beszállítás felé való elmozdulás.
  • A minőségellenőrzés szisztematikus minőségbiztosítássá alakítása a meghibásodásokról való korai előzetes tájékoztatással.
  • Versenyképes árak és költségek, világpiaci szinten mérve.

Stratégia

A STILL beszerzés utasítást kap a beszállítók támogatására feladatai ellátása során. A beszerzési művelet elemei a szállító-vevő kapcsolatban a következők:

Termékcsoportok. Minőség - Mindig szívesen látjuk!

Ön az alábbi termékek és termékcsoportok beszállítója, és megfelel a minőségre és költséghatékonyságra vonatkozó magas követelményeinknek? Akkor adjon nekünk árajánlatot, és profitáljon a STILL mint vállalat növekvő sikeréből.