Elektromos targonca SXV-CB 10

A rugalmasság és az innováció találkozása

  • Terhelhetőség 1000 kg
  • Névleges emelés 5380 mm
  • Sebesség 12 km/h

Az SXV-CB egy megbízható mindenes számos alkalmazáshoz. Az elektromos targonca rendkívül kompakt és különösen stabil kanyarodáskor a kiváló súlyelosztásnak és az automatikus sebességkorlátozásnak köszönhetően. Keskeny folyosószélességének és kis fordulási sugarának köszönhetően a legszűkebb helyeken is rendkívül jól manőverezhető. Konzolvilláin könnyedén képes akár 1000 kilogrammot is megemelni. Az SXV-CB felhasználóbarát, és a sebességfüggő kormányzásnak köszönhetően minimális erőfeszítéssel, precízen és hatékonyan irányítható. Lehetőség van egy második vezérlőpanel beépítésére is, amely a tolatás során további kényelmet biztosít. Ez megkönnyíti az előre- és hátrameneti vezetést bal- és jobbkezes irányítással, anélkül, hogy túlságosan el kellene fordítani a testet. Ha már a kényelemnél tartunk: A járművezetők szeretik az SXV-CB-t az ergonómiája miatt, amely garantálja a fáradtságmentes rakománykezelést. Erről a kényelmes, nagy mozgásteret biztosító állóhely, a kárpitozott háttámla, a mindkét oldalon 120 mm-es alacsony fellépőmagasság, valamint az ergonomikus kormányzás és működtetés gondoskodik, anélkül, hogy változtatni kellene a kéztartáson. A raktárra és a rakományra való korlátlan rálátás magas szintű munkakomfortot, valamint biztonságot nyújt. Hiszen ahol a vezető mindent könnyedén szem előtt tart, ott a vezető, a környezet, a rakomány és a jármű biztonságban van. A robusztus felső védőburkolat szintén hozzájárul a biztonsághoz, az opcionálisan konfigurálható figyelmeztető lámpa pedig a raktári forgalomban való láthatóságot segíti. Ez azt jelenti, hogy az SXV-CB választ ad a raktárkezelés számos gyakori problémájára, és az Ön erőteljes és sokoldalú partnere a rakodás, a szállítás, a komissiózás vagy a be- és kirakodás során.

Egy sokoldalú mindenes:

a kompakt méretek, az intuitív kezelhetőség és a kiváló rendelkezésre állás nagyfokú stabilitást és ezáltal a lehetséges alkalmazások széles körét biztosítja.


Manőverezhetőség szűk helyeken:

kis fordulási sugár és keskeny folyosószélesség


Ergonomikus munkahely:

kényelmes vezetőülés és fáradtságmentes rakománykezelés a sebességfüggő kormányzásnak köszönhetően, a kéz pozíciójának átállítása nélkül.


ÚJ
Nem kötelező érvényű ajánlat
BÉRLET
Nem kötelező érvényű bérleti ajánlat

Kérelem a következő címre: SXV-CB 10

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.