Racking rendszerek Polcok

Különleges követelmények esetén

  • Az Ön igényeihez igazítható: Rugalmasan bővíthető
  • Nagyszerű hely kis pénzért: Vonzó ár-érték arány
  • Minden árutípushoz alkalmazkodik: Kiterjedt tartozékválaszték
  • Gyors beállítás: Egyszerű telepítés
  • Kényelmes tárolás magasan: Integrált lépcső

Rugalmas megoldásra van szüksége dobozok és kisebb tárgyak tárolására? Akkor tekintse meg a STILL polcos állványokat! Egyszerű felépítés és rugalmas bővíthetőség és alkalmazkodóképesség jellemzi ezt az intelligens polcmegoldást.

A polcelemek rugalmas magasságával és moduláris kialakításával, valamint a tartozékok széles választékával a STILL polcos állványok pontosan az Ön igényeihez igazíthatók. Különleges megoldásra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Számos különleges igényt teljesíthetünk. Például: ferde polcok, átlátszó polcok, gumiabroncs- és felniállványok, valamint veszélyes folyadékok és egyéb veszélyes anyagok biztonságos tárolására szolgáló állványok.

Az Ön meglévő raktárhelyisége túl kicsi? Nem probléma, többszintes rendszereket akár 8 méter magasságig is megvalósíthatunk, és optimalizálhatjuk meglévő raktárhelyiségét anélkül, hogy az adott alapterületet bővíteni kellene.

Kapcsolatfelvétel

Szeretne többet megtudni? További információkért lépjen kapcsolatba velünk.

+36 34 573 211

Kérelem a következő címre: Polcok

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Polcos állványok - tervezés

Különböző részeinek vagy alkatrészeinek köszönhetően a polcos állvány egyedileg és bármilyen igénynek megfelelően tervezhető. Kereszttartókkal, zárt oldalfalakkal vagy hálós falakkal az állvány váza egyedileg bővíthető. A polcállványt a különböző szélességben és kivitelben kapható polcszintek teszik teljessé. A műszaki kialakítás akár 3 500 kg-os egységterhelést is lehetővé tesz.


Polcos állványok - alkatrészek

Támogató horog

A tartóhorgok horganyzott T-alakú profilok. A kereteken a 25 mm-es szabályos távolságban lévő lyukaknak köszönhetően a tartóhorgok kívánt magasságban történő elhelyezésével bármilyen állványkialakítás létrehozható.

Rakodási útmutató

Az állvány mélységét a két tartó közé helyezett tehervezetők biztosítják. Ha egy állvány a mélységnél ötször magasabb, akkor azt a felborulás ellen biztosítani kell. Ez könnyen megvalósítható a falakon vagy a padlóban történő rögzítéssel.

Rack mezők

Az állványmezők acélpadlóval, panelekkel, mosdókkal és rácshálós padlóval szerelhetők fel. Az acélpadlók 150 kg, 250 kg vagy 350 kg terhelést tesznek lehetővé. A panelek (fadeszkák) 250 kg vagy 350 kg terhelést tesznek lehetővé.


Polcos állványok - fő tartozékok

Hátsó és oldalsó falak

A hátsó falak optimálisan védik az árut az állványról való leeséstől. A hátsó falak egy másik előnyt is kínálnak: helyiségeket elválasztó falaként is funkcionálhatnak. Az oldalfalak megvédik az árukat az állvány oldaláról történő leeséstől. A hátsó és oldalfalak opcionálisan rácsháló vagy fémlemez formájában is rendelhetők.

Hálós kosarak

A hálós kosarak lehetővé teszik az apró tárgyak gazdaságos és jól szervezett tárolását.

Állítható polcosztók

Az állítható polcelválasztók rendben tartják az állványt, és áttekinthetővé teszik a kis alkatrészeket. Lehetővé teszik a polcon lévő hely felosztását.


Polcos állványok vásárlása

A hatékonyságra tervezett raktár garantálja a magas gazdasági megvalósíthatóságot. Profitáljon a STILL szakértőinkkel folytatott szakmai konzultációból már a raktártervezés kezdetétől fogva. Mielőtt meghozza a vásárlási döntést, mindenben segítünk Önnek - a raktártervezés ellenőrzésétől a tervezett munkafolyamatok megbeszéléséig. Számos oka van annak, hogy miért érdemes a STILL mellett döntenie, amikor polcállványt vásárol:

  • Sokéves szakértelem: Több mint 95 éve közel állunk ügyfeleinkhez.
  • Partnerség, amelyre számíthat.
  • Holisztikus prémiumkoncepció - a tanácsadástól a szervizig.
  • Mindig közel van Önhöz: 14 fióktelep, 37 bérbeadási fióktelep & 800 szerviztechnikus csak Németországban.
  • Kiképzett szerelőcsapat biztosítja a polcállványok megfelelő összeszerelését.