Legyen kulcsszereplő!

Az Ön karrierje a STILL-nél

Játssz a legjobbak között: a STILL éllovas a testreszabott intralogisztikai megoldásokat kínáló szolgáltatók között. Az innovatív megoldások megtalálásában pozíciótól függetlenül minden munkatársunk döntő szerepet játszik. Nálunk változatos feladatokat találsz, nyitott közeg fogad, ahol bőséges szabad mozgásteret kapsz, hogy az ötleteid segítségével vállalatunk még tovább fejlődhessen.

Ha Ön a dinamikus, változatos munkát szereti, és élvezi az elismerést, amikor megold váratlan helyzeteket, akkor egyformán gondolkodunk, és Ön lehet az a kulcsszereplő, akire várunk.

Szerviztechnikusként Ön biztosítja majd a csúcstechnológiás anyagmozgató eszközök zavartalan működését partnereink telephelyén. A feladata a világ egyik legkedveltebb márkájához tartozó elektromos, dízel és gázüzemű targoncák karbantartása, szervizelése és biztonsági ellenőrzése lesz.

Csatlakozz profi csapatunkhoz, mi pedig támogatni fogunk a fejlődésben!

Ez vagyunk mi a STILL

A STILL alkalmazottai nem csak egyek a sok fogaskerék közül, amelyeknek egyszerűen működniük kell. Az egyéniséget elismerésre kerül és élvezik a szabadságot, hogy ötleteiket és elképzeléseiket a gyakorlatban is megvalósíthatják - ez csak egyike azoknak a lehetőségeknek, amelyek egy nemzetközileg elismert, vezető technológiai márkával való együttműködésből adódnak. Ez a filozófia a vállalat mindennapjainak alapja - és ez az oka annak is, hogy a munkatársak átlagon felüli lojalitást éreznek a STILL iránt.