A vállalat

Bemutatkozás

A kiváló teljesítmény a STILL-nél hagyomány

Amit a vállalat alapítója, Hans Still 1920-ban nagy kreativitással, vállalkozói szellemmel és minőséggel indított útjára, mára az intralogisztika intelligens vezérlésének vezető szállítójává nőtte ki magát.

Ma a kutatás-fejlesztés, a gyártás, a marketing és a szerviz területén mintegy 9.000 képzett munkatárs dolgozik azon, hogy ügyfeleink igényeit világszerte kielégítsük. Mindezt STILL értékeink teszik lehetővé, amelyek tevékenységünk sarokkövei: integritás, együttműködés, bátorság és kiválóság.

A vállalati siker kulcsa és a STILL több mint 100 éves vállalkozói sikereiért nagyrészt felelősek a rendkívül hatékony termékek, amelyek a nagy- és kisvállalkozások számára készült átfogó iparág-specifikus csomagoktól kezdve a hatékony raktár- és anyagáramlás-menedzsmentet szolgáló számítógépes logisztikai programokon át a vezető automatizálási megoldásokig terjednek. Annak érdekében, hogy Ön pontosan azt a megoldást kapja, amelyik a legjobban megfelel az Ön igényeinek, és amelyik maximális hozzáadott értéket nyújt Önnek, a STILL-re mindig számíthat a szemmel látható tanácsadásban is. A műszaki szakértelem, az Ön igényeinek alapos megértése és a gyakorlatias mentalitás értékesítési és tanácsadó csapataink védjegye.

A STILL elismert innovációs ereje erős alapokon nyugszik: A STILL 2006 óta a KION csoport tagja, amely az eladott darabszámot tekintve Európa legnagyobb targonca- és raktárberendezés-gyártója. A KION-csoporton belül a STILL egy erős és agilis hálózat előnyeit élvezheti, amely a legjobb feltételeket kínálja a termékfejlesztésekhez, amelyek az Ön mint ügyfél számára gazdasági hozzáadott értékben térülnek meg: A globálisan aktív KION Group több mint 41.000 alkalmazottja több mint 100 országban dolgozik.

Ennek az erős csoportnak a tagjaként a STILL a targoncák, raktári berendezések, szoftverek és szolgáltatások intelligens irányítását valósítja meg.


STILL Imagefilm