Magasraktári targoncák

Magasan, nagyon keskeny folyosókon

Szabványraktár nem létezik. Mindegyik más, építésmódjával és felszerelésével azoknak a követelményeknek felel meg, amelyek mérvadóak a raktározandó árura és annak mozgatására. Ezért a STILL sem szabványkivitelű berendezéseket gyárt, hanem kifejezetten egyénre szabott és intelligens rendszertechnikát biztosít.

A STILL VNA targoncákkal MX-X és NXV Ön a folyosó mindkét oldalához hozzáfér a magasraktárban anélkül, hogy a targoncát meg kellene fordítania - csúcsteljesítmény a keskeny folyosókon.

A targoncák nem csak a villákat, hanem a fülkét is emelik, rugalmas konfigurációkkal, akár több mint 18 méteres raktármagasságig. Így ezek a keskeny folyosós targoncák lehetővé teszik az egyes cikkek kézi komissiózását, valamint a teljes raklapok tárolását és kitárolását. Minden magas polcos állvány más és más:

STILL VNA targoncák moduláris felépítésének köszönhetően minden alkalmazáshoz egyedi választ tudunk adni. Az már 1,5 tonnáig terjedő teherbírás és a 14 km/h maximális sebesség csak az egyik aspektusa a STILL MX-X és GX-Q modellekkel elérhető hatalmas forgalmi kapacitásnak. Ezen kívül vannak okos segédrendszerek, amelyek gyorsabbá, könnyebbé és biztonságosabbá teszik a munkát.

  • akár 18110 mm
  • akár 1500 kg
  • akár 12850 mm
  • akár 1500 kg
  • akár 10,5 km/h
Basic Truck Application Type Application Area
M Modular Narrow Aisle Truck (Man Up)
N Narrow Aisle Truck (Man Down)
X X-cellence Application
V/X Vertical Lift

Kapcsolat

További információért forduljon tanácsadóinkhoz.

+36 34 573 211

Letöltések

Kérelem a következő címre: Rendeléskiszolgáló targoncák

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*