Elektromos vontató és platós teherautó LXT 120/350

Hatékonyság a gyakorlatban

  • Terhelhetőség 300 kg
  • Vontatási kapacitás 35000 kg
  • Sebesség 25 km/h

Ha van mit vontatni

... Az LXT és az LXW a legjobb partnerek, akiket csak kívánhat. Sokoldalúak, megbízhatóak és erősek, akár 35 tonnát is képesek gyorsan és biztonságosan eljuttatni A-ból B-be, nemcsak repülőtereken és pályaudvarokon, hanem kényelmetlen környezetben is.

Mi a hatékonyságot és a biztonságot csináljuk. Az egyedülálló süllyedési sebességszabályozásnak (DSR) köszönhetően az LXT és az LXW lehetővé teszi, hogy a terep által megengedett maximális sebességgel haladjon. A rendszer automatikusan beállítja a haladási sebességet az emelkedőhöz és a terheléshez. Ez az Ön számára maximális kezelhetőséget jelent a jármű teljes irányítása mellett.& nbsp;
ÚJ
Nem kötelező érvényű ajánlat
BÉRLET
Nem kötelező érvényű bérleti ajánlat

Kérelem a következő címre: LXT 120/350

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

A tökéletes képlet: sebesség x vezérlés = maximális hatékonyság

A mi süllyedési sebességszabályozásunk (DSR) jelenleg az egyetlen a maga nemében világszerte. A terhelésre és a dőlésszögre reagálva a sebességszabályozás automatikusan az üzemi körülményekhez igazítja a haladási sebességet, ami azt jelenti, hogy csak olyan gyorsan haladhat, amennyire a környezet engedi, miközben a legjobb kezelhetőséget is eléri.

Nem kell kompromisszumot kötnie a moduláris portfólióval

A portfólió kellően rugalmas ahhoz, hogy a lehetséges alkalmazások széles körének megfeleljen. Az LXT/LXW targoncaportfólió moduláris felépítésű, így személyre szabott, ügyfélspecifikus konfigurációt kínál. Különböző felszereltségi változatok választhatók opcionálisan a feladatokhoz jobban nem is igazodó targonca és az első osztályú felhasználói élmény érdekében.

Hatékony és biztonságos

A STILL zseblámpa kialakítása a modern mentőautókon alapul, és egyszerre védi a kezelőt és a teherautót. A fényesen világító villogó lámpa megbízhatóan figyelmeztet a veszélyekre, és úgy illeszkedik a teherautó kontúrjaiba, hogy optimális védelmet nyújt a sérülésekkel szemben.

Üdvözöljük az irányítóközpontban →

Üdvözöljük az irányítóközpontban

Az intelligens STILL Easy Control fedélzeti számítógép a pilótafülkét modern vezérlőközponttá alakítja. A színes multifunkciós kijelzőn a felhasználó folyamatosan áttekintheti az összes fontos teherautóinformációt. A billentyűkiosztások egyénileg beállíthatók, például a különböző vezetési programok aktiválása a fedélzeti számítógépen keresztül lehetséges.


A LXT 120/350 részletesen

Az "Egyszerűen hatékony" t