Vontatványok

Hatékony termelésellátás

A STILL vontatmány megoldások hatékonysági szabványokat állítanak fel. Hihetetlenül tiszta termelési ellátást tesznek lehetővé.

Hagyja, hogy termelési létesítményei élvezzék a megbízható és pontosan ütemezett szállítások előnyeit. A szabadalmaztatott szállítási és visszavételi rendszer a kocsikhoz (rakodókocsik) maximális rugalmassággal, egyedülálló kezelési kényelemmel és az iparágban legalacsonyabb gördülési ellenállással pontszerző. Ehhez jönnek még az innovatív vontatók, amelyek az elektromos vontatók terén szerzett több mint 70 éves tapasztalaton alapulnak. vontatmány megoldásaink éppoly egyediek, mint ügyfeleink raktárvilágai. Közös bennük: csökkentik az Ön belső forgalmát, hogy pénzt takarítson meg és növelje a biztonságot.

Együtt fejlesztjük ki azt a koncepciót, amely pontosan megfelel az Ön termelésének követelményeinek és legmagasabb igényeinek. Kérésre a folyamat egyes lépéseinek teljes automatizálását vagy a teljes vontatvány bevetését is beleértve. Bízzon egy innovatív, személyre szabott és költséghatékony megoldásban.

 

Kapcsolat

További információért forduljon tanácsadóinkhoz.

+36 34 573 211

Kérelem a következő címre: Vonatmány

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.