iGo - automatizálás

Automatizált jövő

Automatizált jövő

A STILL a targoncák automatizálásához a szabványosított és méretezhető megoldások egyedülállóan átfogó választékát kínálja. Ez azt jelenti, hogy az automatizálási projektek bármikor könnyen megvalósíthatók. Így bármely vállalat, méretétől függetlenül, élvezheti az automatizált szállítási folyamatok előnyeit.

Az igen jelentős - többek között a jobban áttekinthető anyag-és infromációáramlásnak, a jelentősen csökkenő hibagyakoriságnak köszönhető - hatékonyságnövelés mellett a személyzeti és a balesetekkel kapcsolatos költségek is számottevően csökkennek.

Bonyolultabb. Gyorsabb. Jobb érték. Ön is nap mint nap ilyen kihívásokkal szembesül, amikor az elégedett ügyfelekért versenyez?

  • A növekvő rendelésállomány miatti szállítási késedelmek.
  • A raktárkapacitások elérik a határaikat.
  • A raktári dolgozók nagy fizikai megterhelésnek vannak kitéve.
  • A nem hatékony folyamatokat hibák, üresjáratok és szállítás közbeni sérülések okozzák.

Fontolja meg az intralogisztikai folyamatok automatizálását - ez egy rendkívül produktív módja annak, hogy ezeket és a hasonló problémákat nagy hatékonysággal oldja meg. De nem minden technológiai újítás finanszírozható az Ön feladatához. Tanácsadóink és szakértőink szorosan együttműködnek Önnel az automatizálás megfelelő szintjének megtalálásában, és gondoskodnak arról, hogy ne vesszen el az Ipar 4.0 digitális ajánlatok dzsungelében. Együtt megyünk végig Önnel együtt, lépésről lépésre: Kézikönyv. Félautomata. Teljesen automatikus. Ön is profitálhat a STILL iGo termékcsalád előnyeiből, és az intralogisztikát a biztonság, a folyamatok kiválósága, a rendelkezésre állás és a költséghatékonyság növelésével alakíthatja ki.

 

 


Segítünk megérteni az automatizálás fogalmát

Szakértelmünkkel segítünk Önnek elemezni folyamatait és azonosítani az automatizálási lehetőségeket, hogy vállalatát felkészítse a jövőre. Ön dönti el, hogy igénybe kívánja-e venni további tanácsadási szolgáltatásainkat. A szolgáltatásokat a STILL tapasztalt intralogisztikai szakértői végzik, és részletesen a következő lépéseket foglalják magukban:

1. Adatgyűjtés

A raktár átvizsgálása után átlátható áttekintést kapunk a meglévő anyagáramlásról.

2. Elemzés

Az automatizálási lehetőségeket a folyamat- és szállítási adatok alapján határozzák meg, csakúgy, mint a különböző automatizálási változatok műszaki és gazdasági megvalósíthatóságát.

3. Útmutatás

Az ágazatban szerzett sokéves tapasztalatunk és az Ön pénzügyi mutatói alapján egyéni útmutatást kap.

4. Koncepció és követelmények

Olyan koncepciót dolgozunk ki, amely egyértelműen jelzi, hogy milyen hozzáadott értékre számíthat. Meghatározzuk a funkcionális követelményeket, amelyek az Ön egyedi megoldásának megvalósításának alapját képezik.


Automatizálási megoldások a STILL-től

A bővítés három szakasza az automatizált jövőért

1. Támogatott vezetés

Ezen az automatizálási szinten a járművezetőt a targonca különböző intelligens segédfunkciói segítik a feladataiban, de a navigációért minden helyzetben továbbra is ő felel. A STILL például egyedileg programozható figyelmeztető üzeneteket és a helyzethez igazodó sebességbeállításokat kínál a kézi vezérléshez, ami rendkívül biztonságos és fáradtságmentes munkavégzést tesz lehetővé.

2. Félautomata vezetés

Ez az automatizálási szint olyan megoldásokat foglal magában, amelyek lehetővé teszik, hogy a targoncak speciális szoftverek vagy mesterséges intelligencia és érzékelők segítségével részben önállóan navigáljanak a raktárban. Ezáltal intelligens partnerré válnak felhasználóik számára. Ezekkel a berendezésekkel a komissiózók minden lépésnél követhetik kezelőiket, a nagyon keskeny folyosós targoncak pedig félautomatikusan a megfelelő raklaphelyzetbe mozgathatók az optimális útvonalon. A vezető azonban minden egyes lépésnél megtartja a felelősséget a targonca működtetéséért. Ily módon a félautomata targoncák tehermentesítik a munkavállalót, és növelik a raktár termelékenységét és biztonságát egyaránt.

3. Teljesen automatizált vezetés

Az intralogisztika automatizálására szolgáló önjáró targoncákat ma már számos iparági vezető sikeresen alkalmazza, ahol bizonyíthatóan jelentős javulást eredményeznek a kezelési teljesítményben. A szabványosított automatizálási készletekkel az egyes STILL sorozatban gyártott targoncák pillanatok alatt automatizálhatók a különböző folyamatkövetelményekhez, és skálázhatók egy átfogó automatizált logisztikai folyamat létrehozásához.

iGo pilot

A segédrendszer a keskeny folyosókhoz

Az iGo pilot navigációs és iGo pilot biztonsági funkcióival az iGo vezetőtámogató rendszer az Ön raktárának egyedi topográfiáját és a benne működő, nagyon keskeny folyosós targoncakat kombinálja. Míg az iGo pilot navigáció félautomatikusan vezeti a kezelőt és a nagyon keskeny folyosós targoncát az optimális útvonalon a kívánt raklaphelyre, addig az iGo pilot safety számos biztonsági funkciót használ, hogy megvédje az árukat, a polcokat és az épület berendezéseit, valamint a targoncát a sérülésektől.

iGo neo

Az autonóm partner

Az iGo neo technológiával a STILL az első vállalat, amelynek sikerült a sorozatgyártású targoncakat a kezelő autonóm asszisztensévé alakítania. Ez lehetővé teszi, hogy egy olyan komissiózó, mint az OPX iGo neo, minden lépésnél kövesse a kezelőjét. A targonca mindig pontosan az optimális komissiózási pozícióban áll meg, és a mesterséges intelligencia segítségével intuitív módon az adott feladathoz igazítja a haladási utat és a sebességet.

iGo rendszerek

A teljesen automatizált logisztikai folyamat

Az iGo rendszerek egy vagy több különböző targonca automatizált együttműködését valósítják meg annak érdekében, hogy a raktárban a szállítási feladatokat vezető nélkül végezzék el. Ezért minden egyes szállítási feladathoz egy megfelelő STILL szabványos targoncát szerelnek fel az iGo automatizálási készlettel. Az iGo szoftver ezután átveszi a targoncavezérlést és a forgalomszabályozást, hatékony flottakihasználást ér el, és felügyeli az összes akkumulátortöltést.

Nem tudsz dönteni?

Szakértőink bármikor készséggel állnak rendelkezésre, hogy válaszoljanak a portfóliónkkal kapcsolatos kérdéseire.

Megszólítás*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 

Ügyfél példák

Danfoss

"Az új raktárunk máris megfelelt a kihívásnak. Amíg a raktár üzemelt, az MX-X segítségével kézzel, folyosónként egyenként állíthattuk be az