Önvezető targoncák (AGV-k)

Automatizálás az intralogisztikában

Vezetjük az automatizált gépeket

A STILL iGo-val különböző járműalapú bővítési fokozatokat kínálunk Önnek az intralogisztika automatizálásához, amelyek egyedileg az Ön igényeihez igazíthatók.

Aligha van más megoldás, amely annyi lehetőséget kínál a folyamatoptimalizálás, az adatcsere és a hálózatba kapcsolás terén, mint az automatizált rendszerek. A robotok, az autonóm járművek és a vezető nélküli szállítórendszerek (AGV-k) nagy szerepet játszanak ebben.

Ezért nem meglepő, hogy az elmúlt években óriási fejlődés ment végbe. Hatalmas mennyiségű K+F folyik, és nem csak a nagy és elismert AGV-gyártók fektetnek be és kutatnak ezekbe. Több száz induló vállalkozás, technológiai és szoftvercég is megpróbálja meghódítani a piacot ezen a területen. Tapasztalataink szerint ez meglehetősen zavaró lehet azon vállalatok számára, amelyek el akarják kezdeni folyamataik automatizálását.

Nem minden technológiai újítás mindig a gazdaságilag legésszerűbb az Ön feladatához. Mi gondoskodunk arról, hogy ne vesszen el a digitális Industrie 4.0 ajánlatok dzsungelében, és partnerként kísérjük Önt:

Függetlenül attól, hogy automatizálási projektje milyen stádiumban van, mi meghatározzuk a műszaki megoldások pontos keverékét az Ön intralogisztikájához, és mindig szem előtt tartjuk a befektetés megtérülését.


 • Felkészítve a jövőre Standardizált és skálázható megoldások minden automatizálási követelményhez.
 • Gazdaságos. Megfelelő automatizálási megoldás a ROI figyelembevételével.
 • Flexibilis. Különböző automatizálási szintek: Az automatizálás szintjét az Ön folyamatai határozzák meg.
 • Biztonságos. Modern navigációs technológiák és személyvédelem
 • Teljes körű. Mobil és helyhez kötött megoldások a teljesen automatizált ellátási láncokhoz.
 • Plannelhető. Rövid reakcióidő mind az ajánlatok kidolgozásában és előkészítésében, mind a projektek megvalósításában.

Tanácsok a vezető nélküli közlekedési eszközökhöz

 • A keretfeltételek + folyamatok elemzése
 • Az automatizálási koncepció kidolgozása
 • A koncepció validálása / üzleti eset elemzése
 • Projektminősítés
 • Ajánlatkészítés
 • Projekttervezés
 • Megvalósítás
 • Szolgáltatás

 

Az automatizálási megoldások jó előkészítést és ésszerű tervezést igényelnek. Egy első megbeszélés során közösen felmérjük az alkalmazási terület általános körülményeit, és megbeszéljük az Ön raktárának jelenlegi és tervezett folyamatait.

+36 34 573 211

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Az intralogisztikai automatizálás szintjei

Az automatizálás szintjét az Ön folyamatai határozzák meg. Szakértőink szorosan együttműködnek Önnel, hogy megtalálják a megfelelő automatizálási szintet és szisztematikusan fejlesszék folyamatait.

1. Támogatott vezetés

Az asszisztencia rendszerek automatikusan támogatnak bizonyos feladatokban.

2. Félautomata rendszerek

A járművek részben önállóan navigálnak, vagy bizonyos feladatokat automatikusan átvesznek.

3. Intézkedési ajánlás

Önvezető targoncák egy teljesen automatizált folyamatban.


Automatizálási megoldások az intralogisztikához

A STILL iGo automatizálási megoldásai az intralogisztikai automatizálás különböző szintjeit szolgálják, a segédrendszerektől a félautomatizált vezetésen át a teljesen automatizált logisztikai folyamatokig.

Autonóm mobil robotok (AMR) - autonóm horizontális szállítás

Az AMR-rendszerek, mint a STILL ACH, egyszerű megoldást jelentenek az áruk automatizált horizontális szállításához.

Automatizálási megoldások projektmenedzsmentje és megvalósítása

Egy megbízható partnerség


Mihelyt értékesítési mérnökeink sikeresen elkészítették az Ön automatizálási megoldásának koncepcionális tervét, megkezdődik a megvalósítási és kivitelezési szakasz. A teljes folyamatot a részletes tervezés megvalósításától a kész rendszer üzembe helyezéséig és üzembe helyezésének átadásáig egy tapasztalt projektmenedzser koordinálja. Nagy szaktudással, előrelátással és vezetői kompetenciával mindig minden szálat a kezében tart, áttekintést tart az összes folyamatlépésről és projektfázisról, biztosítja az információ és az anyagok zökkenőmentes áramlását, valamint garantálja, hogy minden munkafolyamatot a hatékonyság, a termelékenység és a fenntarthatóság szempontjai szerint állítsanak be és valósítsanak meg. Megoldja a mindennapi projektmunka kisebb-nagyobb kihívásait, és a helyszínen az Ön kompetens kapcsolattartója. Mindig naprakészen tájékoztatja Önt a projekt állásáról, és átlátható tájékoztatást nyújt az egyes folyamatlépésekről. Megbízható, eredményorientált és partnerségen alapuló - a maximális projektsikerért.

 

Szolgáltatási ajánlataink az Ön automatizált rendszereihez

Ha az Ön intralogisztikai rendszereinek rendelkezésre állásáról van szó, nem ismerünk kompromisszumokat.

Ez természetesen az Ön automatizált rendszereire is vonatkozik.

Legyen szó hardverről vagy szoftverről, karbantartásról vagy javításról - szolgáltatási ajánlatunkat egyedileg és az Ön igényei szerint állítjuk össze az Ön rendszerére és követelményeire.

Így Ön teljes mértékben az üzletére koncentrálhat, leállások, várakozási idők és pótalkatrész-szűk keresztmetszetek nélkül. Szerviztechnikusaink magasan képzettek, legalább olyan elkötelezettek és az év 365 napján az Ön rendelkezésére állnak.

Minden időben. Megbízhatóan. Gyorsan.

Hardveres szerviz:

 • Egy országos szervizhálózat. Bármikor elérhetőek vagyunk, és mindig a közelben vagyunk, amikor szüksége van ránk.
 • Megtapasztalt szakemberek. Szerviztechnikusaink az Ön automatizált járműveire szakosodtak.
 • Digitálisan támogatott szerviztervezés. Előre és a gyártási folyamatokkal szorosan összehangolva tervezzük meg a karbantartási intervallumokat. Így megelőzzük a rövid távú meghibásodásokat, a költséges javításokat és az Ön berendezéseinek szükségtelen leállását.
 • Az intelligens alkatrészcsomagok és az éjszakai kiszállítás. Együtt biztosítjuk az Ön egyedi pótalkatrészeinek elérhetőségét. Így Ön nem kerül várakozási körbe.

 

Szoftveres szolgáltatás:

 • Mindig elérhető: Képzett szakemberekkel rendelkező ügyfélszolgálati forródrótunk a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére áll.
 • Gyors segítség hiba esetén. Rendszerspecialistáink távoli támogatást nyújtanak Önnek. Azonnal és megbízhatóan.

Az önvezető targoncák tipikus alkalmazási területei

Az IFOY részeként intralogisztikai automatizálási szakértőink újraalkották a vezető nélküli szállítórendszerek intralogisztikában való használatának tipikus lehetőségeit. A videó a következő opciókat vizsgálja:

 • Bejövő áruk
 • A termelésnek való átadás
 • Termelés és összeszerelés
 • Kimenő áruk
 • Kézbesítés
 • Keverék SKU-k komissiózása
 • Kimenő áruk átadása és teherautók rakodása

Automatizált járművek a gyakorlatban


Tanácsok az intralogisztikai automatizáláshoz - Négy lépés az automatizálási koncepció felé

Szakértelmünkkel támogatjuk Önt folyamatainak elemzésében és a vállalata számára az automatizálási lehetőségek azonosításában. Ön dönti el, hogy igénybe kívánja-e venni további tanácsadási szolgáltatásainkat. A szolgáltatásokat a STILL tapasztalt intralogisztikai szakértői végzik, és részletesen a következő lépéseket foglalják magukban:

1. Adatgyűjtés

A raktárellenőrzést követően átlátható áttekintést kapunk a meglévő anyagáramlásról.

2. Elemzés

Az automatizálási lehetőségeket a folyamat- és szállítási adatokból vezetik le, és meghatározzák a különböző automatizálási változatok műszaki és gazdasági megvalósíthatóságát.

3. Intézkedési ajánlás

Többéves iparági tapasztalatunk és az Ön gazdasági mutatói alapján Ön megkapja az egyéni intézkedési javaslatát.

4. Koncepció és előírások

Egy olyan koncepció kidolgozása, amely világosan mutatja a hozzáadott értékeket. Funkcionális specifikáció kidolgozása, amely az Ön egyedi megoldásának megvalósításának alapjául szolgál.


Konzultáció az Ön automatizálási projektjével kapcsolatban

Szakértőink szívesen válaszolnak az intralogisztikai automatizálási megoldásainkkal kapcsolatos kérdéseire.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Automatizálási megoldások a STILL-től

Nem minden automatizálási megoldás térül meg. Partnerként kísérjük Önt a megfelelő automatizálási szint kiválasztásában.

 

Automatizálás asszisztens rendszerekkel 1. szint - Asszisztált vezetés

Ebben a szintben a járművezetőt a targoncáján található különböző intelligens asszisztenciafunkciók támogatják a feladataiban, de a navigációért minden helyzetben ő maga felel. A

STILL például az egyénileg programozható figyelmeztetésekkel és a szituációhoz igazodó sebességbeállításokkal lehetővé teszi a kézi vezérlésű, rendkívül biztonságos és fáradtságmentes munkavégzést.

 

Automatizált ipari targoncák 2. szint - Részlegesen automatizált vezetés

Az automatizálás ezen szintje olyan megoldásokat tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy a járművek speciális szoftverek vagy mesterséges intelligencia és érzékelők segítségével részben önállóan navigáljanak a raktárban. Ezáltal intelligens partnerré válnak felhasználóik számára. Ennek megfelelően felszerelve a komissiózó járművek bárhová követhetik kezelőiket, a szűkfolyosós targoncák pedig félautomatikusan mozgathatók a megfelelő raklaphelyzetbe az optimális útvonalon. A vezető azonban továbbra is minden lépésnél felelős marad targoncája tevékenységéért. A

félautomata járművek ily módon tehermentesítik a munkavállalót, és növelik a raktár termelékenységét és biztonságát egyaránt.

 

Automata vezérlésű járművek 3. szint - Teljesen automatizált vezetés

A belső logisztika automatizálására szolgáló önvezető targoncákat ma már számos iparági vezető sikeresen alkalmazza - és bizonyítottan jelentősen növelik a kezelési teljesítményt. A szabványosított automatizálási készletekkel az egyes STILL sorozatú targoncák nagyon rövid időn belül automatizálhatók a különböző folyamatkövetelményekhez, és teljesen automatizált logisztikai folyamatokká skálázhatók.

A teljesen automatizált ellátási lánc megvalósításához az iGo rendszerportfóliót a csoporttestvérünk, a DEMATIC, a világ vezető integrált automatizálási technológia szállítójának megoldásaival egészítjük ki. Ez lehetővé teszi, hogy kihasználja az automatizált STILL sorozatú teherautók és a DEMATIC helyhez kötött automatizálási megoldásai, mint például a szállítószalagok, elosztó és szortírozó rendszerek, rakodódaruk vagy AutoStore rendszerek tökéletes együttműködésének előnyeit.