iGo neo

Automatizált járműveket vezetünk

Az autonóm, alacsony szintű komissiózó csökkenti a kezelői munka mennyiségét

A targonca követi a kezelőjét, és mindig az optimális felszedési pozícióban áll meg.

Az áruk komissiózása az intralogisztikában sokrétű és kihívást jelentő feladat. Különösen a komissiózási területek nagy utasforgalma, valamint a nagyon hosszú szállítási útvonalak jelentenek komoly kihívást a dolgozók számára.
Az OPX iGo neo tökéletesen integrálható az egyes komissiózási folyamatokba. A komissiózó munkatársaknak mostantól egy olyan targonca áll a rendelkezésükre, amely olyan intuitív munkavégzést segít, amelyre korábban nem volt lehetőségük. A megnövekedett komissiózási teljesítmény és a maximális ergonómia nyerő kombinációt alkot - és e két szempont közötti egyensúly a gyakorlatban végső soron fontos.
Az iGo neo technológiával a STILL az első vállalat, amelynek sikerült a sorozatgyártású targoncákat a kezelő autonóm asszisztensévé alakítania. Ez lehetővé teszi, hogy egy olyan komissiózó, mint az OPX iGo neo, minden lépésnél kövesse a kezelőjét. A targonca mindig pontosan az optimális komissiózási pozícióban áll meg, és a mesterséges intelligencia segítségével intuitív módon beállítja a haladási utat és a sebességet az adott feladathoz.

 • Termelékeny. A targonca követi a kezelőjét, és mindig az optimális szedési pozícióban áll meg. A mesterséges intelligencia intuitív módon az adott feladathoz igazítja a haladási utat és a sebességet.

 • Kisebb munka. A megerőltető és időigényes fel- és leszállás eseteinek 75%-os csökkenése, a gyaloglási távolságok jelentős csökkenésével.

 • Biztonságos. Többlépcsős biztonsági koncepció védi az embereket, a raktári felszerelést és az árukat. Speciális érzékelők rögzítik a raktárban lévő összes dinamikus és statikus tárgyat.

 • Megbízható. A targonca a hibrid nyomkövető rendszert használja az egyes kezelők mindenkori azonosítására és követésére - még Z-kiszedési minta használata esetén is.

 • Hatékony. Az iGo neo jelentősen növeli a termelékenységet a hagyományos komissiózáshoz képest.

   

 

Tanácsot adunk az iGo neo megoldással kapcsolatban

Szakértőink bármikor rendelkezésre állnak, hogy válaszoljanak a portfóliónkkal kapcsolatos kérdéseire

Kérelem a következő címre: iGo neo

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.
 

iGo neo termékek

Autonóm kezelői asszisztens

OPX 20/25 iGo neo

OPX 20/25 iGo neo

A mindenes tehetség

 • Nagy kezelési teljesítmény és két raklap gyors szállítása a 2000 kg, illetve 2500 kg teherbírásnak köszönhetően
 • Ideális a kiskereskedelemben, az autóiparban vagy az élelmiszeriparban

 

OPX-L 12 iGo neo

OPX-L 12 iGo neo

Der Wendige

 • Nagy teherbírású, 1.200 kg-os teherbírás nehéz rakományokhoz egy raklapon
 • A kompakt járműméreteknek köszönhetően a legszűkebb munkafolyosókra is alkalmas
 • Az árbocnak köszönhetően az árut akár 786 mm-es optimális munkamagasságig lehet emelni

 

OPX-L 20 iGo neo

OPX-L 20 iGo neo

A rugalmas

 • Kezelés két Euro raklapon
 • A 2000 kg teherbírás nagy kezelési teljesítményt tesz lehetővé
 • Hátulbarát raklapkiemelés az akár 891 mm-ig változtatható munkamagasságnak köszönhetően

 

OPX-L 20 S iGo neo

OPX-L 20 S iGo neo

Az ergonomikus

 • Az ollós emelő lehetővé teszi két Euro-raklap egyidejű, hátbarát felszedését akár 2000 kg terheléssel.
 • A hosszú villák tökéletesen alkalmasak a hosszú áruk szállítására
 • Maximális kezelői biztonság a széria rakományvédő védőburkolatnak köszönhetően

 


Alkalmazások

Termelékeny: A targonca követi a kezelőjét, és mindig az optimális felszedési pozícióban áll meg. A mesterséges intelligencia intuitív módon beállítja a haladási utat és a sebességet az adott feladathoz.

Az akadályok pontos kezelése: az OPX iGo neo a helyzetnek megfelelően viselkedik. A targonca vagy önállóan kerül meg egy akadályt, vagy - ha az teljesen elzárja az utat - megáll. Forgalmi torlódás esetén az iGo neo konvoj üzemmódba kapcsol, és követi az előtte haladó komissiózót.

Rendkívül magas szintű biztonság a mozgáskövető érzékelőknek köszönhetően: az autonóm targonca képes megkülönböztetni a kezelőt, más személyeket és akadályokat.

Biztonsági koncepció: A többlépcsős biztonsági koncepció védi az embereket, a raktári berendezéseket és az árukat. Speciális érzékelők rögzítik a raktárban lévő összes dinamikus és statikus tárgyat.

Folyamatbiztonság - még üres polcok vagy kereszteződések esetén is: Az OPX iGo neo érzékeli az üres polcokat és áthalad rajtuk. A kereszteződéseket is jóval az odaérkezés előtt észleli, és a targonca csak akkor hajt át rajtuk önállóan, ha a vezető ellenőrizte, hogy az út szabad-e, és jóváhagyta az utat.

Hibrid nyomkövető rendszer: A targonca a hibrid nyomkövető rendszert használja az egyes kezelők folyamatos azonosítására és követésére - még akkor is, ha Z-szedési mintát használnak.

Nagy teljesítményű komissiózás: a kezelő megadhatja, hogy a készülék az első vagy a második raklaphelyzetbe mozogjon. Lehetőség van a kettő közötti pozíció kiválasztására is.

Az egyéni szedési preferenciák figyelembevétele: Egyszerűen parkolja le az OPX iGo neo-t a kívánt helyen. A targonca önállóan megáll a polctól való pontos, a kezelő által megadott távolságban. Ha az 500 mm-es biztonsági távolságot nem tartják be, a targonca az újraindítás után korrigálja azt.

A sebesség a környezethez igazodik: Ha egy lassabb targonca halad elöl, vagy ha sor alakul ki, az OPX iGo neo intelligens módon a helyzethez igazítja sebességét. Ha a komissiózó úgy dönt, hogy továbbmegy előre, a targonca a sor felszabadulása után újra önállóan működik.

LED jelzés: A LED jelzés mutatja, hogy a targonca autonóm vagy kézi üzemmódban van-e.

Személyre szabott komissiózás: a targonca a kezelő preferenciáihoz igazítható. Egy optikai jel mutatja, hogy a targonca a polc bal, jobb vagy középre van-e tájolva.

Teljes védelem: a személyi biztonsági rendszer a targonca elülső részébe van beépítve, ami lehetővé teszi a targonca állandó rendelkezésre állását.

Új dimenzióba emeli a biztonságot: az OPX iGo neo opcionális 3D elülső kamerája a targonca teljes magasságában érzékeli az akadályokat.

Mindent kézben tart: a távirányítóval minden fontos targoncafunkció a kezelő aktuális pozíciójából vezérelhető.

Intuitív kezelés: a távirányító helyett a legfontosabb funkciók a targonca oldalán található billentyűzeteken keresztül is vezérelhetők.


Média központ

{{ filteredVideos.length }} Videók

Ügyfelek ajánlásai

Az OPX iGo neo rendkívül hatékonyan használható a legnagyobb Metro Logistics GmbH telephelyünkön, mivel nagyon hosszú, több mint 100 méteres komissiózási folyosókkal rendelkezünk, és a megrendeléseket 100 százalékban kézzel vesszük fel. A kezdeti tesztek során már 10-15 százalékos teljesítménynövekedést mértünk, és biztosak vagyunk benne, hogy más területeken, ahol kevesebb forgalmi szűk keresztmetszet keletkezik, még nagyobb növekedést tudunk elérni.

Peter Kaleck, a marli Metro Logistics GmbH üzemeltetési vezetője.


Letöltések

 

Lépjen kapcsolatba velünk

Szakértőink bármikor rendelkezésre állnak, hogy válaszoljanak a portfóliónkkal kapcsolatos kérdéseire

Töltse ki az űrlapot

A lehető leggyorsabban válaszolunk a kérésére.

Hívjon tanácsadót

Az Ön közvetlen kapcsolata tanácsadóinkkal.

Kérelem a következő címre: iGo neo

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.