MMS hardver

Anyag- és adatáramlások kezelése

MMS hardver

A STILL anyagáramlás-kezelő rendszerrel összefüggésben a hardver kifejezés a rendszert alkotó összes alkatrészre utal, a szoftverrel együtt. A hardver alatt mindent értünk, aminek köze van a számítógépekhez és a hálózathoz - munkaállomások, szerverek, vezeték nélküli kommunikációs berendezések és terminálok, mint például a targoncara szerelhető kézi terminálok, mobil és helyhez kötött címkenyomtatók és szkennerek. Az egyéb komponensek, mint például a transzponderek (RFID) és a mobil munkahelyek az áruátvételhez és a rendeléskiszedéshez szintén hardverként említhetők. A neves gyártóktól származó hardverkomponensek széles választéka mellett a STILL saját hardverkomponenseket is kínál, például a STILL Touch Terminal és a STILL Pick-by-Voice komponenseket.

Kapcsolatfelvétel

Szeretne többet megtudni? További információkért lépjen kapcsolatba velünk.

+36 34 573 211

Kérelem a következő címre: MMS hardver

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

STILL Pick by voice - A dialoque által feldolgozott munka optimalizálása

A Pick-by-Voice a munkafolyamatok optimalizálására használt hangalapú párbeszédrendszerekre utal. A STILL Pick-by-Voice megoldás nem csak technikai jellemzőivel - például a beszélőtől független hangfelismeréssel -, hanem szoftverével is meggyőző. Az új STILL Voice-Client a beszélőtől független rendszerek piacvezetője, és korszerű dizájnnal rendelkezik. A kliens online kommunikációt biztosít az alkalmazáskiszolgálóval, amely a vezeték nélküli hangrendszer minden előnyét megjeleníti:

  • Rugalmas hardver, ipari alkalmazásokhoz alkalmas
  • Hangszórófüggetlenség: nincs szükség hangképzésre, nincs függőség a felhasználó és a készülék között
  • Állandóan frissített WMS, amely gyors reakciókat tesz lehetővé (pl.pl. utánpótlás stb.)
  • A kimeneti szövegek az ügyfél által módosíthatók
  • Interfész a STILL MMS-hez
  • Számos nyelven elérhető (jelenleg: német, francia, spanyol és cseh)

A STILL Touch Terminal - A fedélzeti kapcsolat a STILL MMS-sel

A számítógéppel vezérelt anyagáramlás-irányítási rendszerek rugalmas terminált igényelnek a targoncak fedélzetén, hogy ellenálljanak a mindennapos munka terhelésének. A STILL Touch Terminal online kapcsolatot teremt a targonca és a raktárban lévő anyagáramlást és a targoncak mozgását irányító számítógép között. A szállítási feladatok közvetlenül a targonca fedélzetén jelennek meg. A kitárolások, leltározások és egyéb tranzakciók online könyvelése online történik. A felhasználóbarátság azonban elsődleges prioritást élvez. A STILL Touch Terminált kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy ellenálljon az ipari alkalmazások kemény körülményeinek, és állandó használatra tervezett technológiát alkalmaz. A STILL Touch Terminal ideálisan alkalmas a termelésben, kereskedelemben és logisztikában a mobil és a helyhez kötött alkalmazásokhoz egyaránt. A STILL Touch Terminal nagyméretű, nagy kontrasztú, 10,4 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amely összetett adatokat és grafikus képeket is egyértelműen megjelenít. A készülék 4 GB RAM-mal és 16 GB flashmemóriával van felszerelve, és alkalmas kültéri használatra -30 és +40 Celsius-fok közötti hőmérsékleten. Emellett IP 65-ös védettséggel rendelkezik. Minden STILL ellensúlyos, valamint VNA raktári targonca felszerelhető a STILL Touch Terminal elektromos és mechanikus interfésszel, ha az ügyfél úgy kívánja. A mechanikus interfész megfelel a VESA 75 szabványnak.


További STILL MMS hardver

  • Címkenyomtató
  • Kézi terminálok
  • Kézi szkennerek
  • Vezeték nélküli kommunikációs berendezések