Egyszerű, biztonságos és megbízható targoncák, 100% STILL minőség.

STILL Classic Line

A STILL Classic Line termékcsaládjában olyan robusztus és megbízható targoncákat talál, amelyek ideálisak mérsékelt rakodási és szállítási feladatokhoz. A termékek egyszerűen és biztonságosan üzemeltethetőek, és 100% -ban STILL minőséget nyújtanak, ugyanakkor mentesek minden olyan extrától, amire nincs szüksége. Ennek köszönhetően az árak vonzóbbak, és a targoncák a lehető legrövidebb idő alatt rendelkezésre állnak, és akár online is megrendelhetőek.

Felesleges kanyarok nélkül.

Az Ön vállalkozása bonyolult, de szeretné, hogy a raktárában minden optimalizált és egyszerű legyen? A Classic Line pontosan erre lett tervezve. A STILL minőségi, de szabványosított funkciókkal felszerelt targoncái megbízhatóan végzik a munkájukat. Intuitív kezelhetőség és könnyű karbantartás jellemzi őket. Ideálisak alkalmi vagy egyműszakos üzemeltetéshez.

Az idő pénz. Rövid szállítási idők!

Az idő pénz. A Classic Line termékcsaláddal Ön is élvezheti a rövid szállítási határidők felbecsülhetetlen előnyét: Új targoncáját a lehető legrövidebb idő alatt kiszállítjuk, így azonnal munkába állíthatja. Ezenkívül a Classic Line másik előnye az egyszerű kezelhetőség: már rövid betanítás is elegendő ahhoz, hogy azonnal munkához lásson.

Szerviz, kompromisszumok nélkül.

A Classic Line termékek ugyanolyan egyszerűek, mint a hozzájuk tartozó átfogó szervizszolgáltatás. Ha szervizre, alkatrészre vagy csupán csak egy gyors válaszra van szüksége, a kiterjedt STILL szervizhálózat teljes mértékben rendelkezésére áll. Mindig lesz egy STILL szerviztechnikus a közelében, aki szívesen segít.


Letöltés

  • Független targoncavizsgálat F+H (EN) PDF, 1 MB Letöltés

Kapcsolatfelvétel

Töltse ki az űrlapot

A lehető leghamarabb jelentkezünk.

Hívjon tanácsadót

Az Ön közvetlen kapcsolata szakértőinkkel

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.