14.11.2022

Két termékcsaládra koncentrál a STILL

STILL az ügyfelei számára testreszabott megoldásokra épít. A hamburgi székhelyű intralogisztikai vállalat a jövőben két termékcsaládot kínál: az “Xcellence Line” és a “Classic Line” termékcsaládot.

A vállalat a jövőben két termékcsaláddal fog versenyezni az ügyfelek kegyeiért: az “Xcellence Line” és a “Classic Line” termékcsaláddal. “Nem minden, ami lehetséges, mindig ésszerű” – tette egyértelművé Frank Müller, a STILL márkamenedzsmentért felelős vezető alelnöke a vállalat hamburgi központjában tartott nemzetközi sajtótájékoztatón. “Nincs kompromisszum a minőség, a biztonság és a szolgáltatás terén”. Müller nyilatkozata utalt arra az évek óta tartó versenyre, amelyet számos gyártó folytat a legmagasabb műszaki teljesítményért és a legfejlettebb berendezésekért. “Korunk kihívásaira egyszerűen nem csak egy válasz létezik: az igényes feladatokra szánt – skálázható és variálható – egyedi járműmegoldások mellett egyre inkább keresik az egyszerűbb alkalmazásokra szánt, kevésbé összetett, intelligens járműmegoldásokat” – mondta Müller. Ilyen lehet egy belépő szintű targonca. Felszereltségi csomagok nélkül: készen és gyorsan elérhető. Egyszerű, de semmi kompromisszum a minőség, a biztonság és a szolgáltatás terén! – hangsúlyozta a menedzser.

Személyre szabott megoldások az ügyfelek számára

Mind az Xcellence Line, mind a Classic Line pontosan az ügyfelek egyedi igényeihez igazítható: Az Xcellence Line termékcsaláddal a STILL “a legfejlettebb technológiát kínálja igényes alkalmazásokhoz, nagymértékben variálható és testre szabható”. A hamburgi székhelyű vállalat e termékcsalád központi elemeként a jövőbeni RXE sorozatot az elektromos targoncák következő generációjaként kívánja meghatározni. Fokozatosan, minden súlycsoportban felváltja a meglévő RX sorozatot, és a STILL azt ígéri, hogy új mércét állít fel vele az energiahatékonyság és a fenntarthatóság terén. Az energiahatékonyság tekintetében az új RXE 10-16C közvetlenül meghatározza a tempót. Az új RXE 10-16C-vel például úgy lehet a DIN EN 16796-os ciklust futtatni, hogy az energiafogyasztás akár 17 százalékkal alacsonyabb, mint az előd RX 50-es modellel – a nagyobb járműtömeg ellenére. A hamburgi székhelyű vállalat emellett a raktártechnológiai termékkínálatának bővítését is tervezi.
A Classic Line ezzel szemben belépő szintű megoldásokat kínál, amelyek a STILL szerint az alapvető funkciókra összpontosítanak: “szabványosított, gyorsan elérhető és vonzó áron”. A Classic Line révén a hamburgi székhelyű vállalat olyan célcsoportokba és piacokra kíván behatolni, amelyeken a vállalat szerint eddig meglehetősen kis szerepet játszott. A STILL már kínál raktártechnológiai termékeket és belső égésű motorral hajtott targoncákat. Ezt a termékcsaládot fokozatosan teljes termékportfólióvá kívánják bővíteni.