Folyamatoptimalizálás az iGo insights segítségével

Önvezető targoncák monitorozása és analítikája

Az automatizált szállítójárművek az év 365 napján, éjjel-nappal üzemelnek. Az automatizált irányított járműveket (AGV-k) egy szállításirányító rendszer (TCS) vezérli és felügyeli. Ez éjjel-nappal hatalmas mennyiségű értékes adatot generál, amely felhasználható az automatizált raktár és a folyamatok alapos elemzéséhez egy magasabb szintű perspektívából.

Az iGo insights segítségével a STILL egy felhőalapú elemző eszközt kínál, amely közvetlenül a szállításirányító rendszerrel van összekapcsolva. Az iGo insights az összegyűjtött folyamatinformációkból konkrét cselekvési javaslatokat vezet le az automatizált flotta rendelkezésre állásának és teljesítményének optimalizálása érdekében. Minden adatot feltölt a felhőbe értékelés céljából, és a titkosított webes portálon keresztül online elérhető.

Az iGo insights a gépi tanulás elvét használja az elemzés folyamatos javítása érdekében. A szoftver felismeri a struktúrákat az adatok menetében, és valószínűségeket számol ki, így Ön proaktívan cselekedhet - például a karbantartás vagy a javítások ütemezésekor.


iGo insights áttekintés

  • Analitika A jármű összes mozgásának grafikus rögzítése hőtérképeken a teljesítmény szűk keresztmetszete azonosítása és optimalizálása érdekében.
  • Problémamegoldás. Lejátszás A funkció lehetővé teszi a pontos hibameghatározást a jármű és a rendszer viselkedésének visszatekintésével.
  • Vezérlés. A válaszidők, a forgalomsűrűség, a kihasználtság és az állásidők kulcsadatai.
  • Előretekintő. Napi információ a trendekről és a normától való eltérésekről.
  • Időmegtakarítás. A karbantartási vagy javítási intézkedéseket proaktív módon intézzük.
  • Reszponzív. Webes felület asztali számítógépekhez és minden mobileszközhöz.

Folyamatoptimalizálás iGo insights segítségével

További információért és az ajánlatunkkal kapcsolatos kérdéseiért szakértő tanácsadóink állnak rendelkezésére.

+36 34 573 211

Megszólítás*
This site is protected by Friendly Captcha and the Friendly Captcha Privacy Policy applies.

Az iGo insights funkciói

A felhőadatok modulalapú kiértékelése - a gyors áttekintéstől a felhasználó-specifikus részletes jelentésekig


Több helyről elérhető hozzáférés

Több ügyfélhely elérése azáltal, hogy bejelentkezéskor megjeleníti a helyeket a világtérképen.


Kezdőlap

Felhasználó által konfigurálható kezdőoldali megjelenítések és sablon funkciók az új felhasználók számára. Számos diagramból részletes oldalakra történő beekintés (pl. AGV és szállítási állapot KPI-k).


Riasztás

Állapotfrissítések gyors szinkronizálása (gyakran valós időben). Automatikus és manuális státuszváltás a probléma megoldása esetén


Figyelés

A trendek és kiugró értékek napi szintű felismerése az egyes státuszok esetében gépi tanulási technikák segítségével.


System Insights

A System Insights információkat nyújt az AGV mozgásáról és az AGV-tevékenységről a létesítményben egy adott időszak alatt (pl. hőtérképek az AGV állapotairól vagy a forgalom sűrűségéről).iGo insights a gyakorlatban

Danfoss project

A Danfoss projekt lenyűgöző példája annak, hogy a jövőben hogyan fogják az automatizált raktárakat irányítani, felügyelni és elemezni. Az automatizált raktárat - amely két részből, egy teljesen automatizált szűkfolyosós területből és egy félig automatizált részből áll - végül három automatizált gép (MX-X és EXV) szolgálja ki felhőalapú iGo szolgáltatásokkal és intelligens inftrastruktúrába beágyazva. A csarnokban dolgozókat közelítésérzékelő ELOshield rendszer óvja a balesetektől.