Elektromos villástargonca RXE 10 – 16C

A kompakt csomag

  • Terhelhetőség 1600 kg
  • Névleges emelés 6810 mm
  • Sebesség 12 km/h

Nagyszerű a legkisebb helyen is

Forgassa úgy, ahogy akarja, az RXE 10–16C egyszerűen illeszkedik. Mindig. A villamosító STILL elektromos targoncacsalád legfiatalabb és legkisebb tagja a teljesítmény tekintetében az egyik legnagyobb: bármilyen kompakt, olyan a vezetési kényelem, a manőverezhetőség és a biztonság tökéletes egyensúlyával ragyog – még akkor is, ha a dolgok nagyon szűkösek. Legyen szó nehéz tehergépjárművekről, konténerekről vagy szűk folyosókról, az RXE 10–16C kompakt méreteinek köszönhetően páratlanul hatékony és mozgékony a legkisebb helyeken is és érzékeny kormányzás. És pontosan ezért olyan sokoldalú.

Legyen szó az élelmiszeriparról, a logisztikai szolgáltatókról, a termelési ellátásról vagy a nagy kereskedők közös raktárairól, a kompakt háromkerekű kiegyensúlyozott targonca hatékony segítőtárs a nehéz tehergépjárművek vagy konténerek be- és kirakodásához. raklapok raktári szállításához. A 12,5 km/h-s végsebességgel nagyon gyorsan sok mindent megtesz. És annak érdekében, hogy felvillanyozó dinamikájának egyetlen pillanata se vesszen el biztonsági okokból, alapfelszereltségként fel van szerelve a jól bevált Curve Speed ​​Control-szal. Így mindig biztonságosan a pályán marad – még a legszűkebb kanyarokban is. Ha tehát 1,0–1,6 tonnát helytakarékosan kell mozgatni, az RXE 10–16C a tökéletes választás! Széles felszerelési lehetőségeivel és segédrendszereivel egyben vonzó frissítés a magas emelésű targoncákhoz képest, megnövelt kényelemmel és nagyobb biztonsággal. Mindezek miatt tökéletes utódja a legendás STILL RX 50-nek, amely kategóriájában valaha volt az egyik legkelendőbb elektromos targonca. Bizonyíték arra, hogy az RXE 10–16C megfelel a számlának. Mindig.

  • Szenzációsan vékony méretek, alig 2 méter magas és 1 méter széles
  • Biztonságos tárolás és visszavétel a maximális magasságban az extra stabil árboc kialakításnak és az alacsony középpontnak köszönhetően gravitációs és modern segédrendszerek
  • Vezessen úgy, mintha sínen ülne, még dinamikus kanyarodás esetén is, köszönhetően a kanyarsebesség-szabályozásnak
  • Az RX elektromos targoncacsalád innovatív működési koncepciója és az intelligens STILL Easy Fedélzeti számítógép vezérlése
ÚJ
Nem kötelező érvényű ajánlat
BÉRLET
Nem kötelező érvényű bérleti ajánlat

Kérelem a következő címre: RXE 10 – 16C

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. A lehető leghamarabb válaszolunk Önnek.

Megszólítás*

Nem illik– nem létezik.

Ami miatt a mi kis kompakt csomagunk olyan nagyszerű az Ön számára, az a szenzációsan karcsú méretei. Alig 2 méteres magasságával és 1 méteres szélességével talán nem fér el minden zsebben, de biztosan befér minden ajtón. Ez különösen értékessé teszi ott, ahol a hely szűkös. Legyen szó teherautókról, konténerekről vagy szűk munkafolyosókról, a rendkívül érzékeny vezérlésnek köszönhetően az RXE 10-16C bárhol pontosan és biztonságosan manőverezhető - még akkor is, ha teljes mértékben kihasználja a közel 7 méteres maximális emelési magasságot. Az RXE 10-16C illeszkedik. Mindig.

Tökéletesség zárt térben: →

Tökéletesség zárt térben:

A kompakt targoncaméretek és a rendkívül nagy manőverezőképesség lehetővé teszi a szűk folyosókon való munkavégzést.

Biztonságosan a csúcsra. Anélkül, hogy megrándulna a villa.

Az RXE 10-16C fél tonnát emel majdnem 7 méter magasra. Ez egy ekkora méretű kis teherautótól nem kis teljesítmény. Ez a jármű különösen alacsony súlypontjának és az árboc extra merev kialakításának köszönhetően lehetséges. Ezek biztosítják, hogy a teherautó minden helyzetben stabil és biztonságos legyen. Természetesen ugyanez kell, hogy vonatkozzon Önre is: Annak érdekében, hogy mindig jól és biztonságosan álljon helyt a munkában, intelligens vezetőtámogató rendszerek és funkciók széles választékából választhat RXE-je számára. Például jól látható figyelmeztető fényrendszer, időtakarékos emelési magasság előválasztás vagy megbízható túlterhelésmérés támogathatja Önt munkájában. Ha egyszer megtapasztalta, hogy milyen elektromosan egyszerű a kezelése, soha többé nem akarja majd kihagyni.Az RXE 10-16C illeszkedik. Az biztos.

Dinamikus a pályán. Biztonságos a kanyarban. →
A család. Jó megismerni egymást. →

Dinamikus a pályán. Biztonságos a kanyarban.

Még ha az út kicsit hosszabb is, az RXE 10-16C-vel pillanatok alatt célba érsz. Akár a gyártás utánpótlásban, akár a teherautóhoz vezető úton: A 12,5 km/h végsebességgel rövid idő alatt sok mindent elintézhet. Élvezze maximálisan az RXE 10-16C elektromosságot sugárzó dinamikáját, hiszen kompakt csomagunk alapfelszereltségként rendelkezik a jól bevált Curve Speed Control rendszerrel. Ennek köszönhetően mindig biztonságosan a pályán maradhatsz - még szűkebb kanyarokban is.Az RXE 10-16C illeszkedik. Még akkor is, amikor a dolgok dinamikusabbá válnak.

A család. Jó megismerni egymást.

Ha már használja az RX családunk más járműveit, akkor a legkisebbekkel is rögtön jól kijön. Ez egy ígéret! A bevált családi hagyományoknak megfelelően sikeres nagy testvéreitől örökölte az ergonomikusan kényelmes vezetői munkahelyet, az innovatív kezelési koncepciót és az intelligens STILL Easy Control fedélzeti számítógépet.Egy előny, amely különösen az Ön, mint vezető számára érezhető: Könnyedén válthat a különböző terhelhetőségek között. Egyszerűen szálljon be egy másik teherautóba. Ennyi az egész. Azonnal megismeri a járművet, és teljes mértékben a munkájára koncentrálhat. Egy olyan ismeretség, amely csak a családban létezik - és amely jelentősen hozzájárul a raktári biztonsághoz. Az RXE 10-16C illeszkedik. A családba.


A RXE 10 – 16C részletesen

Az "Egyszerűen hatékony" tényezők: Teljesítményjellemzők mint a gazdasági hatékonyság mérőszámai

Egyszerűen könnyű